wojtuś Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='ewu']Widzisz Wojtusiu ja tego nie doczytałam...o tym dt, [quote name='ewu']Czyli jedzie tylko beżowy kawaler:) Tak Kochana jedzie tylko Sonik/Bazyl, beżowy kawaler do Wrocławia na DS do Agaty :loveu: Ozi zostaje na DT u mara80 w Krośnie lub pojedzie do DS (jutro się okaże po wizycie Pani przy udziale Weta). Gdyby jednak coś wyszło w ostatniej chwili - dzwoń Basiu :):) Quote
szafranekm Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ja także zapisuję wątek Oziego i jutro wrócę. Quote
wojtuś Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='jo ka']................... =155 zł :D Piękna kasa Skarbniku :D ja na razie nie mogę pomóc Wam finansowo, więc dzięki ogromne za wpłaty dla chłopaków :) Quote
ewu Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='wojtuś']Piękna kasa Skarbniku :D ja na razie nie mogę pomóc Wam finansowo, więc dzięki ogromne za wpłaty dla chłopaków :)[/QUOTE] Wojtusiu wielkie dzięki za Twoją ogromną pomoc. Po męsku wszystko ogarniasz , bez tego byłoby krucho z zapanowaniem nad wątkiem i organizacją:) Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Wysłałam kaskę dla maluchów.Powodzenia Skarby:loveu: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Felka z Bagien']Wysłałam kaskę dla maluchów.Powodzenia Skarby:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
inka33 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ponieważ ja znowu nic nie rozumiem z tych domów, i transportów, i jeżeli... :huh: ...to tylko miziam cieplutko Oziego, Sonika-Bazyla i hmm, ...Łobuza. :calus: Quote
paula_t Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Inka, nie przejmuj się, ja już też nie nadążam za obrotnością Ciotki Basi, podziwiam, naprawdę:loveu: Ewu, jak będzie potrzebna pomoc w transporcie w poniedziałek, to możesz na nas liczyć :) Quote
zerojeden Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Poratujcie.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/238864-Stary-chudy-bez-oka-dziadziu%C5%9B-potrzebuje-pomocy-na-ju%C5%BC!!!?p=20298731#post20298731 Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) [quote name='paula_t']Inka, nie przejmuj się, ja już też nie nadążam za obrotnością Ciotki Basi, podziwiam, naprawdę:loveu: Ewu, jak będzie potrzebna pomoc w transporcie w poniedziałek, to możesz na nas liczyć :)[/QUOTE] Dziękuję.:) Chyba w poniedziałek nie będzie potrzeby ale Krakowianie( cholera zazdroszczę Wam tego Krakowa, nie cierpię Gliwic...) będą potrzebni za parę dni w celu odebrania szczeniaczka i dostarczenia do dt w Węgrzycach. Będę pisać na pw jak już wyląduję w Londynie. Dzisiaj wariuję z nerwów czy się uda ze szczeniakami, głowa już mi odpada od wydzwaniania. A na dodatek znowu do punktu trafiły i dwa szczeniorki wywalone w worze na śmieci i mają dt tylko do wtorku:( Nie przeżyją tych mrozów....:( Edited January 19, 2013 by ewu Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 OZI POJECHAŁ DZISIAJ DO DOMKU !!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Tak żegnał się z Sonikiem i Magdą... Był trochę smutny, że rozstaje się ze swoim przyjacielem, jeszcze nie zdawał sobie sprawy, że zaczyna nowe, szczęśliwe życie... Mamy nadzieję, że zaprzyjaźni się z sunią rezydentką, tak jak z Sonikiem :lol: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']OZI POJECHAŁ DZISIAJ DO DOMKU !!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Tak żegnał się z Sonikiem i Magdą... Był trochę smutny, że rozstaje się ze swoim przyjacielem, jeszcze nie zdawał sobie sprawy, że zaczyna nowe, szczęśliwe życie... Mamy nadzieję, że zaprzyjaźni się z sunią rezydentką, tak jak z Sonikiem :lol: Cudnie:) Powiedzcie Pani żeby go dobrze pilnowała, szczególnie na początku bez szelek ani rusz. Quote
paula_t Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 A nie Węgrzce? Basiu, odpocznij wreszcie proszę, bo Ty się wykończysz nam w końcu i kto wtedy będzie ratował bidy? Ozi, kochany, szczęścia psiaczku na nowej drodze życia:loveu: Ciocie walczyły, walczyły i osiągnęły swój cel! Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) [quote name='paula_t']A nie Węgrzce? Basiu, odpocznij wreszcie proszę, bo Ty się wykończysz nam w końcu i kto wtedy będzie ratował bidy? Ozi, kochany, szczęścia psiaczku na nowej drodze życia:loveu: Ciocie walczyły, walczyły i osiągnęły swój cel![/QUOTE] Tak Węgrzce:) Nie mogę teraz odpoczywać bo jest akcja wyciągania 3 szczeniaków z Ostrowi , w sumie jutro jedzie do Warszawy 5 szczeniorków( tfu , tfu, tfu), Niestety 2 nadal zostają w piekle...:( i te 2 z Pszczyny...:( Zaczynam się załamywać...:( No i Ojej z podpisu............ jeśli się nie uda znaleźć mu dt lub ds.............eutanazja:(:( Ja nie mam możliwości żeby go wziąć...serce mi krwawi... Ojej jest chory i wymaga spokoju i opieki, ja często wyjeżdżam a mam już i tak za dużo ogonów....:( Edited January 19, 2013 by ewu Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']Cudnie:) Powiedzcie Pani żeby go dobrze pilnowała, szczególnie na początku bez szelek ani rusz. W ogóle niech mu kupią złotą klatkę i lektykę,i paru niewolników,którzy będą go wyprowadzać na siku.Jejku, ja skaczę ze szczęścia pod sufit.Trzymajcie się cieplutko. Quote
jo ka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [FONT=arial black]Fantastycznie kończy się ta historia... bajkowo! piękne pożegnanie.. aż się łezka w oku kręci Cudaki szczęśliwce![/FONT] :loveu: Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 A co z Sonikiem?Czy też jedzie do domku? Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Felka z Bagien']A co z Sonikiem?Czy też jedzie do domku?[/QUOTE] No chyba :loveu::loveu::loveu: Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']No chyba :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Sonik też do domku:ghost_2:.A ten trzeci kawaler?:placz: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Felka z Bagien']Sonik też do domku:ghost_2:.A ten trzeci kawaler?:placz:[/QUOTE] Dziewczyny pewnie działają. Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Panna Marple']Jejku jak cudnie:loveu:[/QUOTE] No :) A ja w poniedziałek jadę pociągiem do Krakowa i targam Sonika we wtorek do Wrocławia:) Quote
Panna Marple Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']No :) A ja w poniedziałek jadę pociągiem do Krakowa i targam Sonika we wtorek do Wrocławia:)[/QUOTE] Kurde, gdyby nie ta grypa francowata, to bym Cię do Gliwic odwiozła:-( Quote
Recommended Posts