Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Widzisz Wojtusiu ja tego nie doczytałam...o tym dt,

[quote name='ewu']Czyli jedzie tylko beżowy kawaler:)
Tak Kochana jedzie tylko Sonik/Bazyl, beżowy kawaler do Wrocławia na DS do Agaty :loveu:

Ozi zostaje na DT u mara80 w Krośnie lub pojedzie do DS (jutro się okaże po wizycie Pani przy udziale Weta).

Gdyby jednak coś wyszło w ostatniej chwili - dzwoń Basiu :):)

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo ka']...................
=155 zł :D
Piękna kasa Skarbniku :D

ja na razie nie mogę pomóc Wam finansowo, więc dzięki ogromne za wpłaty dla chłopaków :)

Posted

[quote name='wojtuś']Piękna kasa Skarbniku :D

ja na razie nie mogę pomóc Wam finansowo, więc dzięki ogromne za wpłaty dla chłopaków :)[/QUOTE]
Wojtusiu wielkie dzięki za Twoją ogromną pomoc. Po męsku wszystko ogarniasz , bez tego byłoby krucho z zapanowaniem nad wątkiem i organizacją:)

Posted

Ponieważ ja znowu nic nie rozumiem z tych domów, i transportów, i jeżeli... :huh:
...to tylko miziam cieplutko Oziego, Sonika-Bazyla i hmm, ...Łobuza. :calus:

Posted

Inka, nie przejmuj się, ja już też nie nadążam za obrotnością Ciotki Basi, podziwiam, naprawdę:loveu:
Ewu, jak będzie potrzebna pomoc w transporcie w poniedziałek, to możesz na nas liczyć :)

Posted (edited)

[quote name='paula_t']Inka, nie przejmuj się, ja już też nie nadążam za obrotnością Ciotki Basi, podziwiam, naprawdę:loveu:
Ewu, jak będzie potrzebna pomoc w transporcie w poniedziałek, to możesz na nas liczyć :)[/QUOTE]
Dziękuję.:)
Chyba w poniedziałek nie będzie potrzeby ale Krakowianie( cholera zazdroszczę Wam tego Krakowa, nie cierpię Gliwic...) będą potrzebni za parę dni w celu odebrania szczeniaczka i dostarczenia do dt w Węgrzycach. Będę pisać na pw jak już wyląduję w Londynie.
Dzisiaj wariuję z nerwów czy się uda ze szczeniakami, głowa już mi odpada od wydzwaniania.
A na dodatek znowu do punktu trafiły i dwa szczeniorki wywalone w worze na śmieci i mają dt tylko do wtorku:(
Nie przeżyją tych mrozów....:(

Edited by ewu
Posted

OZI POJECHAŁ DZISIAJ DO DOMKU !!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Tak żegnał się z Sonikiem i Magdą...

Był trochę smutny, że rozstaje się ze swoim przyjacielem, jeszcze nie zdawał sobie sprawy, że zaczyna nowe, szczęśliwe życie...

Mamy nadzieję, że zaprzyjaźni się z sunią rezydentką, tak jak z Sonikiem :lol:

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']OZI POJECHAŁ DZISIAJ DO DOMKU !!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Tak żegnał się z Sonikiem i Magdą...

Był trochę smutny, że rozstaje się ze swoim przyjacielem, jeszcze nie zdawał sobie sprawy, że zaczyna nowe, szczęśliwe życie...

Mamy nadzieję, że zaprzyjaźni się z sunią rezydentką, tak jak z Sonikiem :lol:

Cudnie:) Powiedzcie Pani żeby go dobrze pilnowała, szczególnie na początku bez szelek ani rusz.

Posted

A nie Węgrzce?
Basiu, odpocznij wreszcie proszę, bo Ty się wykończysz nam w końcu i kto wtedy będzie ratował bidy?

Ozi, kochany, szczęścia psiaczku na nowej drodze życia:loveu: Ciocie walczyły, walczyły i osiągnęły swój cel!

Posted (edited)

[quote name='paula_t']A nie Węgrzce?
Basiu, odpocznij wreszcie proszę, bo Ty się wykończysz nam w końcu i kto wtedy będzie ratował bidy?

Ozi, kochany, szczęścia psiaczku na nowej drodze życia:loveu: Ciocie walczyły, walczyły i osiągnęły swój cel![/QUOTE]
Tak Węgrzce:) Nie mogę teraz odpoczywać bo jest akcja wyciągania 3 szczeniaków z Ostrowi , w sumie jutro jedzie do Warszawy 5 szczeniorków( tfu , tfu, tfu), Niestety 2 nadal zostają w piekle...:( i te 2 z Pszczyny...:(
Zaczynam się załamywać...:(
No i Ojej z podpisu............ jeśli się nie uda znaleźć mu dt lub ds.............eutanazja:(:(
Ja nie mam możliwości żeby go wziąć...serce mi krwawi...
Ojej jest chory i wymaga spokoju i opieki, ja często wyjeżdżam a mam już i tak za dużo ogonów....:(

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Cudnie:) Powiedzcie Pani żeby go dobrze pilnowała, szczególnie na początku bez szelek ani rusz.

W ogóle niech mu kupią złotą klatkę i lektykę,i paru niewolników,którzy będą go wyprowadzać na siku.Jejku, ja skaczę ze szczęścia pod sufit.Trzymajcie się cieplutko.

Posted

[FONT=arial black]Fantastycznie kończy się ta historia... bajkowo! piękne pożegnanie.. aż się łezka w oku kręci
Cudaki szczęśliwce![/FONT] :loveu:

Posted

[quote name='Panna Marple']Jejku jak cudnie:loveu:[/QUOTE]
No :) A ja w poniedziałek jadę pociągiem do Krakowa i targam Sonika we wtorek do Wrocławia:)