Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Rozmawiałam, Ozi ma dopiero 2 latka....Jest jeszcze drugi biedak...

Ech Boziu... biedaczki... wrzuciłam info na wątek sanocki... popołudniu będę dzwonić, może będą mogli pomóc...

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w stałym kontakcie telefonicznym z dziewczyną z Krosna. Załatwiłam dt (znajome, super) za 250 zł ale szukajcie nadal bo są dwa psiaki do ratowania, ten drugi nie ma wątku , jest średniej wielkości, poszukam go na stronach Krosna....:(
Zbieramy deklaracje i oczywiście szukamy bdt....
Każda pomoc potrzebna.
Błagam pomóżcie....

Posted

[quote name='ewu']Jestem w stałym kontakcie telefonicznym z dziewczyną z Krosna. Załatwiłam dt (znajome, super) za 250 zł ale szukajcie nadal bo są dwa psiaki do ratowania, ten drugi nie ma wątku , jest średniej wielkości, poszukam go na stronach Krosna....:(
Zbieramy deklaracje i oczywiście szukamy bdt....
Każda pomoc potrzebna.
Błagam pomóżcie....

Dwa bidulki :placz:

Potrzebne wsparcie! Ja deklaruje 5 zł miesięcznie to kropla w morzu ale jest
Nas dużo 50 osób po 5 zł to 250 zł!!!!!!!!

Edit. Kto się zajmuje rozliczeniem\finansami?

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']on młody jest, kopiuje z facebook'a, dziewczyny nazwały go Ozi:
"Najświeższe wiadomości o łysolku OZI-m Nie znamy jego przeszłości, jakiś sku.wiel przywiązał go pod Biedronką w Jedliczu i zostawił na pastwę losu. Ozi okazał się jednak młodym pieskiem, wet daje mu 2-3 lata, przez tą chorobę tak bidulek marnie wygląda. Ma bakteryjne zapalenie skóry, dostaje zastrzyki, jednak potrzebuje troskliwej opieki, żeby się z tego wylizać. Toleruje koty i psy, wypuszczony w jednym pomieszczeniu z dwoma kotami nie zwracał na nie uwagi, bez problemu dogaduje się z drugim samcem, towarzyszem niedoli, którego znał już z widzenia. Biegały sobie razem wesoło, zero agresji. Jeżeli zachowa się odpowiedni dystans i nie podchodzi za blisko jest wszystko w porządku, merda zamaszyście swoim długim ogonkiem, chętnie i delikatnie bierze smaczki z ręki i szczekaniem domaga się więcej. Jak tylko podejdzie się bliżej i próbuje go przytrzymać cały się trzęsie, podkula ogonek, boi się bardzo...Potrzebuje czasu, żeby zaufać człowiekowi. "

I jeszcze z FB:
[FONT=lucida grande]"""OZI jest młodym, wesołym i kontaktowym mikropieskiem, przyjaźnie nastawionym do innych czworonogów, trzeba tylko poświęcić trochę czasu, żeby odbudować jego zaufanie do człowieka. .."""
[/FONT]

Posted

:placz:nie nie n ie!! zbyt dużo cierpienia zwierząt wokół nas, taki mikro i tak sponiewierany, przez los (złego człowieka...?)
błagam ratujcie tego pyszolka!! chłopak wpadł mi w oko
-->ja ze swojej strony deklaruję co mc 20 lub 30 zeta dla niego, jestem daleko, to choć w taki sposób mogę spróbować pomóc...

Posted

[quote name='jo ka']:placz:nie nie n ie!! zbyt dużo cierpienia zwierząt wokół nas, taki mikro i tak sponiewierany, przez los (złego człowieka...?)
-->ja ze swojej strony deklaruję co mc 20 lub 30 zeta dla niego, jestem daleko, to choć w taki sposób mogę spróbować pomóc...[/QUOTE]

Świetnie! Grosik do grosika i mały nazbiera deklaracje :)

Jeszcze raz zapytam czy ktoś już zbiera pieniążki?

Posted

[quote name='jo ka']:placz:nie nie n ie!! zbyt dużo cierpienia zwierząt wokół nas, taki mikro i tak sponiewierany, przez los (złego człowieka...?)
-->ja ze swojej strony deklaruję co mc 20 lub 30 zeta dla niego, jestem daleko, to choć w taki sposób mogę spróbować pomóc...[/QUOTE]
Widzę Cioteczkę z moich okolic, super! Czasem potrzebujemy pomocy osób z NR :)

Posted

podpytam, zasugeruję skromnie.. jeśli nie znajdzie się nikt do prowadzenia wątku finansowego Ozziego, to - o ile Wszyscy wyrazicie zgodę na to - mogę przyjąć funkcję skarbnika :razz:
(całe szkolne życie miałam takie stanowisko hehh)

Posted

[quote name='jo ka']podpytam, zasugeruję skromnie.. jeśli nie znajdzie się nikt do prowadzenia wątku finansowego Ozziego, to - o ile Wszyscy wyrazicie zgodę na to - mogę przyjąć funkcję skarbnika :razz:
(całe szkolne życie miałam takie stanowisko hehh)[/QUOTE]

To przejmij tą funkcję, przynajmnie to już będzie 'z głowy' :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Widzę Cioteczkę z moich okolic, super! Czasem potrzebujemy pomocy osób z NR :)[/QUOTE]

Ooo witam zza ośnieżonej góry! miło spotkać wreszcie kogoś z Sąsiadów w wirtulandii :)

Posted

[quote name='yolanovi']Ewu, a ta druga bida tez z Jedlicz, z bilecikiem do olkusza? Ten DT dla Ozika gdzieś w tamtych okolicach?[/QUOTE]
Tak, też z biletem, przerażony...DT koło Krakowa.

Posted

[quote name='jo ka']Oki, nie widzę sprzeciwu- więc dobrze, wszem i wobec- oficjalnie -przyjmuję funkcję Skarbnika dla małego Ozziego! :)[/QUOTE]
Super:):):)

Posted

Dziękujemy:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Sliczny jest :)

Wklejam banerek, kto może - zapraszam do wklejenia w sygnaturke:

O, Ty to masz banerkowy talent! :klacz:

Moje to takie tam "wprawki" w razie czego... :oops:

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']on młody jest, kopiuje z facebook'a, dziewczyny nazwały go Ozi:
"Najświeższe wiadomości o łysolku OZI-m Nie znamy jego przeszłości, jakiś sku.wiel przywiązał go pod Biedronką w Jedliczu i zostawił na pastwę losu. Ozi okazał się jednak młodym pieskiem, wet daje mu 2-3 lata, przez tą chorobę tak bidulek marnie wygląda. Ma bakteryjne zapalenie skóry, dostaje zastrzyki, jednak potrzebuje troskliwej opieki, żeby się z tego wylizać. Toleruje koty i psy, wypuszczony w jednym pomieszczeniu z dwoma kotami nie zwracał na nie uwagi, bez problemu dogaduje się z drugim samcem, towarzyszem niedoli, którego znał już z widzenia. Biegały sobie razem wesoło, zero agresji. Jeżeli zachowa się odpowiedni dystans i nie podchodzi za blisko jest wszystko w porządku, merda zamaszyście swoim długim ogonkiem, chętnie i delikatnie bierze smaczki z ręki i szczekaniem domaga się więcej. Jak tylko podejdzie się bliżej i próbuje go przytrzymać cały się trzęsie, podkula ogonek, boi się bardzo...Potrzebuje czasu, żeby zaufać człowiekowi. "[/QUOTE]

a ten drugi to maluszek (wzrostem) czy taki średniak ?

a już widzę ewu pisze, że średni

Posted

Jestem na zaproszenie Basi. Ze swojej strony po sesji mogę zrobić bazarek dla bidulków, będę w międzyczasie zbierała fanty, bo na deklaracje już mnie po prostu nie stać, dogo i tak pożera prawie całe moje kieszonkowe, przepraszam :(:oops:

Posted

Miałam robić banerek ale widzę, że cioteczki już się uwinęły:loveu:
Inka33 jakie "wprawki"? :mad: - Ty moich "wprawek" nie widziałaś:lol: (z przyczyn oczywistych niepublikowanych)