Anula Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Może zróbcie im ogłoszenia,plakaty,może to coś pomoże. Teraz można wejść na wątek suni: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-Wychudzona-psia-staruszka-schronisko-to-dla-niej-wyrok-śmierci-Okolice-Krosna Quote
Felka z Bagien Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A czy choć mają ciepło, czy ktoś przyjdzie, pogłaszcze?:placz: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Felka z Bagien']A czy choć mają ciepło, czy ktoś przyjdzie, pogłaszcze?:placz:[/QUOTE] Przez weekend nikogo "obcego" tam nie wpuszczą, ale przychodzi tam pracownik je karmić, czy pogłaszcze nie wiem :shake: Pieski mają w miare ciepło podobno, nie sa przynajmniej na zewnatrz. Mysle, ze jakis DT dla szczeniorka znajdziemy, gorzej z ta staruszka...:-( Quote
jo ka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Cioteczki kochane dajcie znać czy przelać jakąś kaskę za chłopaków, np. dziewczynom za zwrot paliwa przy transporcie , komu i ile, oki ? $$ nadal zbieram jakby co Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='jo ka']Cioteczki kochane dajcie znać czy przelać jakąś kaskę za chłopaków, np. dziewczynom za zwrot paliwa przy transporcie , komu i ile, oki ? $$ nadal zbieram jakby co Ja pisałam Ci kilka dni temu na priv w tej sprawie, sprawdź, jak nie będzie tej wiadomości do napisze raz jeszcze. Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Ciocie ja nie chcę zwrotu za transport Sonika, przekażcie staruszce. Podam dokładnie ile jak sprawdzę ale około 160 zł. Quote
jo ka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Moi drodzy 140 zł posłałam cioteczce Dominice= JaMnIŚ_Jogi za zwrot kosztów transportu Sonika + usługi wet. Z cioteczką Basią= ewu już uzgodnione, w ramach opieki za Oziego- przekazuje resztę pieniążków na babunię Bunię :loveu: ale to dopiero gdy cioteczka się podliczy ;) Quote
Lili8522 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Cioteczki zajrzyjcie na bazarek Fundacji Zmieńmy Los :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239075-Książki-biżuteria-buty-coś-dla-psa-i-wiele-innych-Do-12-02-godz-20-00-ZAPRASZAM Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='jo ka']Moi drodzy 140 zł posłałam cioteczce Dominice= JaMnIŚ_Jogi za zwrot kosztów transportu Sonika + usługi wet. Z cioteczką Basią= ewu już uzgodnione, w ramach opieki za Oziego- przekazuje resztę pieniążków na babunię Bunię :loveu: ale to dopiero gdy cioteczka się podliczy ;) Rozliczenie: Dziękujemy raz jeszcze za pomoc, a co do pomocy Buni, szczegóły na jej wątku i wydarzeniu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-Wychudzona-psia-staruszka-schronisko-to-dla-niej-wyrok-śmierci-Okolice-Krosna/page8 http://www.facebook.com/events/330958723681615/ Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dziewczyny zbierają teraz pieniądze transport (brakuje jeszcze 150 zł) i na kompleksowe badania Buni w klinice, kosz to ok. 300 zł, tak więc może ta reszta, która została, pójdzie na ten cel? Z FB: [FONT=lucida grande]"Rozmawialam z Klinika Auxilium z doktorem Łobaczewskim - czekaja na sunieczke w piatek kolo poludnia tylko prosba zeby jaknajwczesniej Bunia dojechala bo maja caly dzien operacje i bede diagnozowac Bunie pomiedzy nimi tylko musze miec zapas czasu - poprosilam o nastepujace badani - rozszerzene badanai krwi - czyli morfo, bioch, elektrolity , usg zeby zerknac co Buni w duszy gra , rtg pluc - bo jesli jest widoczny guz na listwie mlecznej to istotne jest aby rtg pluc bylo czyste, - to jest podstawa - plus oczywiscie badanie neurologiczne co jest z przekrzywiona glowka i czemu Bunia chodzi i sie zatacza.. - to jest podstawea - bede caly czas w kontakcie z Klinika - jesli cos wyjdzie w trakcie bedziemy weryfikowac. na moje oko koszt takiego badania okolo 300 zlotych tak powiedzial lekarz" Szczegóły na FB. http://www.facebook.com/events/330958723681615/333125233464964/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity [/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT] Quote
jo ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 pieniążki (reszta z zebranych, 185 zł) przed-północowo zostały przelane, myślę że do południa powinny być już na koncie fundacji, 3mam kciuki za Buńkę! niech zazna malutka spokoju i dobrego serduszka, niech grzeje kości na ciepłym kocyku a micha niech zawsze będzie pełna aż do końca swoich dni.. . :loveu: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='jo ka']pieniążki (reszta z zebranych, 185 zł) przed-północowo zostały przelane, myślę że do południa powinny być już na koncie fundacji, 3mam kciuki za Buńkę! niech zazna malutka spokoju i dobrego serduszka, niech grzeje kości na ciepłym kocyku a micha niech zawsze będzie pełna aż do końca swoich dni.. . :loveu:[/QUOTE] Ogromne podziękowania w imieniu Buni dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='inka33']:kciuki: za Bunię! A co u chłopaków?[/QUOTE] Bunia dzielnie dojechała do kliniki. Cały czas niecierpliwie czekamy na jakieś wieści, ale Iwonka pewnie zajęta. Może jutro coś będzie wiadomo... Co do chłopaków, to Ozi zaprzyjaźnił się już z sunią rezydentką, szaleją teraz razem, do zabawy przyłącza się też czasami kot, więc Państwo maja teraz wesoło. Skóra trochę lepiej. Bazyl (Sonik) w nowym domku zaczyna pokazywać rogi :evil_lol:, ale Pańcia się nie poddaje i próbuje go jakoś ujarzmić , ale absolutnie nie ma zamiaru go zwracać :lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Bunia dzielnie dojechała do kliniki. Cały czas niecierpliwie czekamy na jakieś wieści, ale Iwonka pewnie zajęta. Może jutro coś będzie wiadomo... Co do chłopaków, to Ozi zaprzyjaźnił się już z sunią rezydentką, szaleją teraz razem, do zabawy przyłącza się też czasami kot, więc Państwo maja teraz wesoło. Skóra trochę lepiej. Bazyl (Sonik) w nowym domku zaczyna pokazywać rogi :evil_lol:, ale Pańcia się nie poddaje i próbuje go jakoś ujarzmić , ale absolutnie nie ma zamiaru go zwracać :lol:[/QUOTE] Super wieści o chłopakach:)!!! Nawet dzisiaj pytałam na o Bazylka na Jego wątku;) Trzymam za Bunieńkę!!! Quote
MALWA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dziewczyny, zdjęcie suni ze szczeniakami pojawiłosię w poście nr 268........ Co z nią? Quote
inka33 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 JaMnIŚ_Jogi napisał(a):Bunia dzielnie dojechała do kliniki. Cały czas niecierpliwie czekamy na jakieś wieści, ale Iwonka pewnie zajęta. Może jutro coś będzie wiadomo... Co do chłopaków, to Ozi zaprzyjaźnił się już z sunią rezydentką, szaleją teraz razem, do zabawy przyłącza się też czasami kot, więc Państwo maja teraz wesoło. Skóra trochę lepiej. Bazyl (Sonik) w nowym domku zaczyna pokazywać rogi :evil_lol:, ale Pańcia się nie poddaje i próbuje go jakoś ujarzmić , ale absolutnie nie ma zamiaru go zwracać :lol: No to w sumie dobre wieści. :) Quote
Maruda666 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zapraszam ponownie na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/238855-HELLRAISER-BARKERA-PIEKARA-YUMA-dvd-ciuszki-biżuteria-Sonik-i-Shango-5-02-godz-22-00 W tytule jest Sonik i Shango, ale myślę, że przeznaczymy to ogólnie na psiaki z tego miejsca w potrzebie. Quote
ewu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='MALWA'] Dziewczyny, zdjęcie suni ze szczeniakami pojawiłosię w poście nr 268........ Co z nią? Ja też się dopytuję, pisałam do maszy,która wyciągała z Olkusza szczeniaki. Podobno sunia została zabrana ale to nic pewnego... Quote
ewu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Ciocie ja Was bardzo przepraszam,że nie podają kwoty za transoprt Sonika do przekazania Buńce ale jestem w UK ,mąż nie umie znaleźć biletów w szufladzie:) a w internecie ceny są jakies inne. Jak wrócę ,to Wam podam:) Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ewu napisał(a): Podobno sunia została zabrana ale to nic pewnego... Ja też tak słyszałam, więc bądźmy dobrej myśli... Quote
Recommended Posts