Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Felka z Bagien']A czy choć mają ciepło, czy ktoś przyjdzie, pogłaszcze?:placz:[/QUOTE]

Przez weekend nikogo "obcego" tam nie wpuszczą, ale przychodzi tam pracownik je karmić, czy pogłaszcze nie wiem :shake:
Pieski mają w miare ciepło podobno, nie sa przynajmniej na zewnatrz.
Mysle, ze jakis DT dla szczeniorka znajdziemy, gorzej z ta staruszka...:-(

Posted

Cioteczki kochane dajcie znać czy przelać jakąś kaskę za chłopaków, np. dziewczynom za zwrot paliwa przy transporcie , komu i ile, oki ?
$$ nadal zbieram jakby co

Posted

[quote name='jo ka']Cioteczki kochane dajcie znać czy przelać jakąś kaskę za chłopaków, np. dziewczynom za zwrot paliwa przy transporcie , komu i ile, oki ?
$$ nadal zbieram jakby co

Ja pisałam Ci kilka dni temu na priv w tej sprawie, sprawdź, jak nie będzie tej wiadomości do napisze raz jeszcze.

Posted

Moi drodzy 140 zł posłałam cioteczce Dominice= JaMnIŚ_Jogi za zwrot kosztów transportu Sonika + usługi wet.
Z cioteczką Basią= ewu już uzgodnione, w ramach opieki za Oziego- przekazuje resztę pieniążków na babunię Bunię :loveu:
ale to dopiero gdy cioteczka się podliczy ;)

Posted

[quote name='jo ka']Moi drodzy 140 zł posłałam cioteczce Dominice= JaMnIŚ_Jogi za zwrot kosztów transportu Sonika + usługi wet.
Z cioteczką Basią= ewu już uzgodnione, w ramach opieki za Oziego- przekazuje resztę pieniążków na babunię Bunię :loveu:
ale to dopiero gdy cioteczka się podliczy ;)

Rozliczenie:

Dziękujemy raz jeszcze za pomoc, a co do pomocy Buni, szczegóły na jej wątku i wydarzeniu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-Wychudzona-psia-staruszka-schronisko-to-dla-niej-wyrok-śmierci-Okolice-Krosna/page8

http://www.facebook.com/events/330958723681615/

Posted

Dziewczyny zbierają teraz pieniądze transport (brakuje jeszcze 150 zł) i na kompleksowe badania Buni w klinice, kosz to ok. 300 zł, tak więc może ta reszta, która została, pójdzie na ten cel?

Z FB:

[FONT=lucida grande]"Rozmawialam z Klinika Auxilium z doktorem Łobaczewskim - czekaja na sunieczke w piatek kolo poludnia tylko prosba zeby jaknajwczesniej Bunia dojechala bo maja caly dzien operacje i bede diagnozowac Bunie pomiedzy nimi tylko musze miec zapas czasu - poprosilam o nastepujace badani - rozszerzene badanai krwi - czyli morfo, bioch, elektrolity , usg zeby zerknac co Buni w duszy gra , rtg pluc - bo jesli jest widoczny guz na listwie mlecznej to istotne jest aby rtg pluc bylo czyste, - to jest podstawa - plus oczywiscie badanie neurologiczne co jest z przekrzywiona glowka i czemu Bunia chodzi i sie zatacza.. - to jest podstawea - bede caly czas w kontakcie z Klinika - jesli cos wyjdzie w trakcie bedziemy weryfikowac. na moje oko koszt takiego badania okolo 300 zlotych tak powiedzial lekarz"

Szczegóły na FB.

http://www.facebook.com/events/330958723681615/333125233464964/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

[/FONT]
[FONT=lucida grande]
[/FONT]

Posted

pieniążki (reszta z zebranych, 185 zł) przed-północowo zostały przelane, myślę że do południa powinny być już na koncie fundacji, 3mam kciuki za Buńkę! niech zazna malutka spokoju i dobrego serduszka, niech grzeje kości na ciepłym kocyku a micha niech zawsze będzie pełna aż do końca swoich dni.. . :loveu:

Posted

[quote name='jo ka']pieniążki (reszta z zebranych, 185 zł) przed-północowo zostały przelane, myślę że do południa powinny być już na koncie fundacji, 3mam kciuki za Buńkę! niech zazna malutka spokoju i dobrego serduszka, niech grzeje kości na ciepłym kocyku a micha niech zawsze będzie pełna aż do końca swoich dni.. . :loveu:[/QUOTE]

Ogromne podziękowania w imieniu Buni dla wszystkich :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='inka33']:kciuki: za Bunię!

A co u chłopaków?[/QUOTE]

Bunia dzielnie dojechała do kliniki. Cały czas niecierpliwie czekamy na jakieś wieści, ale Iwonka pewnie zajęta. Może jutro coś będzie wiadomo...

Co do chłopaków, to Ozi zaprzyjaźnił się już z sunią rezydentką, szaleją teraz razem, do zabawy przyłącza się też czasami kot, więc Państwo maja teraz wesoło. Skóra trochę lepiej.
Bazyl (Sonik) w nowym domku zaczyna pokazywać rogi :evil_lol:, ale Pańcia się nie poddaje i próbuje go jakoś ujarzmić , ale absolutnie nie ma zamiaru go zwracać :lol:

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']Bunia dzielnie dojechała do kliniki. Cały czas niecierpliwie czekamy na jakieś wieści, ale Iwonka pewnie zajęta. Może jutro coś będzie wiadomo...

Co do chłopaków, to Ozi zaprzyjaźnił się już z sunią rezydentką, szaleją teraz razem, do zabawy przyłącza się też czasami kot, więc Państwo maja teraz wesoło. Skóra trochę lepiej.
Bazyl (Sonik) w nowym domku zaczyna pokazywać rogi :evil_lol:, ale Pańcia się nie poddaje i próbuje go jakoś ujarzmić , ale absolutnie nie ma zamiaru go zwracać :lol:[/QUOTE]
Super wieści o chłopakach:)!!! Nawet dzisiaj pytałam na o Bazylka na Jego wątku;)
Trzymam za Bunieńkę!!!

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
Bunia dzielnie dojechała do kliniki. Cały czas niecierpliwie czekamy na jakieś wieści, ale Iwonka pewnie zajęta. Może jutro coś będzie wiadomo...

Bazyl (Sonik) w nowym domku zaczyna pokazywać rogi :evil_lol:, ale Pańcia się nie poddaje i próbuje go jakoś ujarzmić , ale absolutnie nie ma zamiaru go zwracać :lol:

No to w sumie dobre wieści. :)

Posted

[quote name='MALWA']

Dziewczyny, zdjęcie suni ze szczeniakami pojawiłosię w poście nr 268........

Co z nią?
Ja też się dopytuję, pisałam do maszy,która wyciągała z Olkusza szczeniaki. Podobno sunia została zabrana ale to nic pewnego...

Posted

Ciocie ja Was bardzo przepraszam,że nie podają kwoty za transoprt Sonika do przekazania Buńce ale jestem w UK ,mąż nie umie znaleźć biletów w szufladzie:) a w internecie ceny są jakies inne. Jak wrócę ,to Wam podam:)