psina Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 cholera zjadlo mi kawalek tekstu, więc dopisuję jeszcze raz. W galerii zdjęć zwierzaków przy zdjęciach jest dziwny zapis NIAKTUALNE - nie wiem co to znaczy w takim razie, przedtem pisali nieaktyalne = np przewieziony do schroniska, lub znalazł nowy dom, teraz tylko nieaktualne. Skoro tewszystkie psiaki przebywają nadal w tym przytulisku i działają tam wolontariusze, to proszę o kontakt, może czasem też bym pomogła przy psach. I mogę pomóc w działaniach tej grupy ludzi, októrej piszesz. Niestety domu tymczasowego nie mogę zaproponować na razie - mam 2 psy - jeden z azylu u Majki, jeden z jedlickiej ulicy, tym samym uratowany przed wyłapaniem, oprócz tego 3 koty osobiste i klka stale dokarmianych "niewiadomo czyich, choć te koty z komunalki pewnie bym wzięla choć na chwilę, żeby ich nie wywieźli, gdybyście ich nie uratowali wcześniej. Pozdrawiam serdecznie. postaram się wysłać na PK, jak bedę potrafiła oczywiście Quote
jo ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 przepraszam kochani za nieobecność, a tutaj tyyle się dzieje! chora byłam/ jestem nadal.. jakaś dziwna grypa :( już zaglądam na stan konta i zaraz uzupełnię wpisy ile mamy $$ Quote
jo ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) nowe wpłaty: + 20 od Felki z Bagien + 100 od Panna Marple + 20 od agusiazet + 30 od MAARIT ( JEDLICZE) -------------------------------- RAZEM: (z poprzednimi wpłatami #199 str. 8) : 155 + 170 = 325 zł :D Edited January 22, 2013 by jo ka Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 OZI (imię zostało) pozdrawia ze swojej kanapy :) Quote
ewu Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Kochany:) A Sonik - Bazyl już u siebie we Wrocławiu:) Dojechaliśmy :) Quote
zebrazebra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Aaaaa, jaki słodziak! :) Dobrze by było mieć post na początku wątku na rozliczenia. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='ewu']Kochany:) A Sonik - Bazyl już u siebie we Wrocławiu:) Dojechaliśmy :) A to Bazyl w swoim domku we Wrocku :) ...i kilka słów od jego nowej Pani: [FONT=lucida grande]"Bazyl wreszcie w domu :) Nie obyło się bez przebojów komunikacyjnych, na szczęście po opuszczeniu tramwaju zaczęło nam iść jakoś lepiej ;) Bazyl zaliczał wszystkie większe zaspy (oczywiscie razem ze mną, bo smycz miała jakiś 1,2 m). Żywe sr[/FONT][FONT=lucida grande]ebro po prostu! W domu od razu oczarował współlokatorki, przywitał siez kotami, które powitały go dosyć chłodno (na szczęście armagedonu nie ma, co najwyżej ostrożna ignorancja, ze storny kotó oczywiscie ;) ). Potem stwierdził, ze zdecydowanie woli kocie żarcie i kocie zabawki, no i cały czas zwiedza, zwiedza, zwiedza, zwiedza... Na zdjęciu na pięć sekund zainteresowały go papugi, ale więcej zdjęć będzie, jak już sobie pozwiedza i da się go w końcu aparatem złapać ;) "[/FONT] Quote
wojtuś Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dzięki Jamniś :loveu: Dzięki Basiu :loveu: Ozi i Sonik/Bazyl szczęśliwi w swoich domkach :multi: Quote
ewu Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='zebrazebra']Aaaaa, jaki słodziak! :) Dobrze by było mieć post na początku wątku na rozliczenia. Skarbniczka musi napisać do moda o udostępnienie 2-go postu. jo ka napisz do Pianki. Quote
jo ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 droga ewu - pisałam w zeszłym tygodniu do niej wiadomość - i zero, nada odzewu.. :( Quote
Maruda666 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Zapraszam jeszcze raz na bazarek dla Sonika i reszty http://www.dogomania.pl/forum/threads/238855-Zapraszam-na-kawk%EA-ciuszki-i-po-bi%BFuteri%EA-dla-Sonika-i-Shango-do-5-02-godz-22-00 Warto zajrzeć:) - trochę się różności nazbierało:) Quote
Felka z Bagien Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Sonik-Bazyl:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::ghost_2::ghost_2::ghost_2:To się nawet rymuje:loveu: Quote
paula_t Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Cudownie jest oglądać oba psiaki w swoich domach:loveu: Quote
Panna Marple Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Czuję się jak na hollywoodzkim filmie-prawdziwy happy end:lol: Quote
yolanovi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='jo ka']droga ewu - pisałam w zeszłym tygodniu do niej wiadomość - i zero, nada odzewu.. :( jo ka napisz do Maupa4 - ona szybko reaguje. miałam podobnie :) Quote
Felka z Bagien Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Panna Marple']Czuję się jak na hollywoodzkim filmie-prawdziwy happy end:lol:[/QUOTE] Cioteczko, wpłaciłaś "stóweczkę", a stóweczka ma magiczną moc;)Ja, jak wpłacę "Stóweczkę Magiczną", to piesek zaraz znajduje dom. Jak popytacie, to się dowiecie,Cyganka prawdę wam powie.......:sg168: Quote
Panna Marple Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Felka z Bagien']Cioteczko, wpłaciłaś "stóweczkę", a stóweczka ma magiczną moc;)Ja, jak wpłacę "Stóweczkę Magiczną", to piesek zaraz znajduje dom. Jak popytacie, to się dowiecie,Cyganka prawdę wam powie.......:sg168:[/QUOTE] A wiesz, że coś w tym jest...;). Niestety, są wątki, na ktorych nie działa:-( Quote
paula_t Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Tak to byśmy pewnie wszystkie na żebry poszły i zbierały te stóweczki;) Quote
Felka z Bagien Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='paula_t']Tak to byśmy pewnie wszystkie na żebry poszły i zbierały te stóweczki;)[/QUOTE] Powiało "optymizmem":diabloti: Quote
inka33 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ozi! :multi: Sonik! :multi: Jak się cieszę! :multi::multi::multi: :oops: ...aż się łezka w oku zakręciła... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) Ozi już szczęśliwy w nowym domku, reszta zwierzaków również, a w jedlickiej "przechowalni" wychudzona psia staruszka czeka na cud :shake: Schronisko to dla niej wyrok śmierci ...:-( Pies, czarny podpalany, złapany 22.01.2013 na ul. Sikorskiego w Jedliczu, ma około 10 lat. Pies jest leczony. Planowany transport do schroniska: 2013-02-07 http://www.jpgkim.pl/zwierzak-pies-wilkowaty-22012013-jedlicze-ul-sikorskiego,39.html [FONT=verdana][FONT=Verdana] [/FONT] [/FONT][FONT=Tahoma]Zwierzęta można zobaczyć w siedzibie JPGKiM w Jedliczu przy ul.Konopnickiej 10.[/FONT] [FONT=Tahoma]Więcej informacji o zagubionych zwierzętach można uzyskać pod numerem telefonu 13 4352151 w godzinach od 7.00 do 15.00. Wątek suni: [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-Wychudzona-psia-staruszka-schronisko-to-dla-niej-wyrok-śmierci-Okolice-Krosna [FONT=Tahoma] [/FONT] Edited January 25, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
ewu Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Ozi już szczęśliwy w nowym domku, reszta zwierzaków również, a w jedlickiej "przechowalni" wychudzona psia staruszka czeka na cud :shake: Schronisko to dla niej wyrok śmierci ...:-( Pies, czarny podpalany, złapany 22.01.2013 na ul. Sikorskiego w Jedliczu, ma około 10 lat. Pies jest leczony. Planowany transport do schroniska: 2013-02-07 http://www.jpgkim.pl/zwierzak-pies-wilkowaty-22012013-jedlicze-ul-sikorskiego,39.html [FONT=verdana][FONT=Verdana] [/FONT] [/FONT][FONT=Tahoma]Zwierzęta można zobaczyć w siedzibie JPGKiM w Jedliczu przy ul.Konopnickiej 10.[/FONT] [FONT=Tahoma]Więcej informacji o zagubionych zwierzętach można uzyskać pod numerem telefonu 13 4352151 w godzinach od 7.00 do 15.00. Wątek suni: [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-Wychudzona-psia-staruszka-schronisko-to-dla-niej-wyrok-śmierci-Okolice-Krosna [FONT=Tahoma] [/FONT] Boże jaka biedna, to nie ma końca... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='ewu']Boże jaka biedna, to nie ma końca...[/QUOTE] Niestety, nie nacieszyliśmy się długo pustymi boksami w tej "przechowalni" :shake: Teraz jest tam ta staruszka i podrzucona 3-miesięczna sunia :-( Quote
Recommended Posts