__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']No :) A ja w poniedziałek jadę pociągiem do Krakowa i targam Sonika we wtorek do Wrocławia:)[/QUOTE] Cioteczko, Ty jesteś obieżyświat, a raczej lokomotywoświat :eviltong: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Ciotki kochane dzisiaj wyrwaliśmy z Ostrowi 5 szczeniaków , w sumie 7. Nocują dzisiaj u Pani Wandy a jutro wyruszają do Warszawy a potem do Krakowa.:cunao::cunao::cunao: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Panna Marple']Kurde, gdyby nie ta grypa francowata, to bym Cię do Gliwic odwiozła:-([/QUOTE] Kuruj się, damy radę z Sonikiem:) Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']Ciotki kochane dzisiaj wyrwaliśmy z Ostrowi 5 szczeniaków , w sumie 7. Nocują dzisiaj u Pani Wandy a jutro wyruszają do Warszawy a potem do Krakowa.:cunao::cunao::cunao: :lying::lying::lying::Cool!::Cool!::Cool!::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='agusiazet']Przelałam właśnie 20 zł dla Oziego:)[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
Panna Marple Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Cuda... jednak się zdarzają. Hurra Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']Ciotki kochane dzisiaj wyrwaliśmy z Ostrowi 5 szczeniaków , w sumie 7. Nocują dzisiaj u Pani Wandy a jutro wyruszają do Warszawy a potem do Krakowa.:cunao::cunao::cunao: O rany Basieńko kiedy Ty odpoczywasz ? strasznie się cieszę że szczeniaczki bezpieczne :multi: Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Tak się cieszę z powodu tych szczeniaczków ale jeszcze 2 są do ratowania w Pszczynie. Do wtorku mają dt a co dalej....??? Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Martika@Aischa']O rany Basieńko kiedy Ty odpoczywasz ? strasznie się cieszę że szczeniaczki bezpieczne :multi:[/QUOTE] Ciocia wszystkie żeśmy wydłubali z piekła, oby nowych zaraz nie było... Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']Ciocia wszystkie żeśmy wydłubali z piekła, oby nowych zaraz nie było...[/QUOTE] Basieńko PRZEKOCHANA KOBIETKO :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']Ciocia wszystkie żeśmy wydłubali z piekła, oby nowych zaraz nie było...[/QUOTE] Dokładnie, bo to się nie kończy :( Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Cioteczki wchodźcie w mój podpis i zapraszajcie , trzeba też F[SIZE=3]B rozruszać. Piesio może zostać uśpiony....Błagam pomóżcie... Quote
ewu Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Martika@Aischa']O rany Basieńko kiedy Ty odpoczywasz ? strasznie się cieszę że szczeniaczki bezpieczne :multi:[/QUOTE] W trumnie odpocznę Marticzko;) , chociaż nie jestem pewna bo mam zamiar straszyć dręczycieli zwierzaków:diabloti::diabloti::ghost_2::ghost_2: ... a dużo tego tałatajstwa łazi po świecie... Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']W trumnie odpocznę Marticzko;) , chociaż nie jestem pewna bo mam zamiar straszyć dręczycieli zwierzaków:diabloti::diabloti::ghost_2::ghost_2: ... a dużo tego tałatajstwa łazi po świecie...[/QUOTE] Basieńko ja chętnie postraszę z Tobą ;):cool3: oj tak dziady nie powinny zaznać spokoju :diabloti: Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Basieńko ja chętnie postraszę z Tobą ;):cool3: oj tak dziady nie powinny zaznać spokoju :diabloti:[/QUOTE] :grin::grin::grin::grin::grin::grin: to się napracujecie :eviltong: Quote
zerojeden Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Super wieści że już bezpieczny...dziewczyny wymiatacie!!!!!!!!!!! Powodzenia i oby tak dalej :) Quote
Justa i zwierzaki Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 O jak sie ciesze :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Martika&Aischa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']:grin::grin::grin::grin::grin::grin: to się napracujecie :eviltong:[/QUOTE] ciocia nawet nie żartuj że do nas nie dołączysz :diabloti: Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ciocia nawet nie żartuj że do nas nie dołączysz :diabloti:[/QUOTE] Ja jeszcze nie wiem co będę robić po śmieci, jeszcze nie myślałam o tym :eviltong: najpierw chyba spędzę dużo czasu z moimi zwierzakami, które już odeszły :lol: Ozi to ma szczęście - należał mu się ds po przejściach :) Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='ewu']W trumnie odpocznę Marticzko;) , chociaż nie jestem pewna bo mam zamiar straszyć dręczycieli zwierzaków:diabloti::diabloti::ghost_2::ghost_2: ... a dużo tego tałatajstwa łazi po świecie...[/QUOTE] Ale to tylko w nocy się narobisz, a w dzień to sobie możesz poleżeć na atłasowej podusi, dopóki ci nie zbutwieje:diabloti: Quote
inka33 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Gratulacje dla Oziego! :klacz: :klacz: :klacz: Podziękowania dla Szalonych Cioteczek i DS! :Rose: :Rose: No i kciuki za Sonika jeszcze! :kciuki: Quote
Felka z Bagien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Jakie są szanse na fotki szczęściarzy? Quote
szafranekm Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Cieszę się, że chłopcy już bezpieczni. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Dzisiaj był chyba szczęśliwy dzień dla zwierzaków: - Ozi pojechał do domku :multi: - Sonik do DT na zabiegi upiększające (dostałam sms-a, że już wykąpany i pachnący :multi: - Gandalf z krośnieńskiego przytuliska znalazł wreszcie rodzinkę z dużą ilością rąk do głaskania :multi: - kotek Kajtuś, który jest u dziewczyn na tymczasie ma zaklepany domek, zamieszka u mojej koleżanki :multi: - Miki z zaprzyjaźnionego przytuliska w Boguchwale spędzi tą noc już w nowym domku :multi: - Wasza spektakularna akcja ze szczeniakami :multi: Może to początek jakiejś dobrej passy ??? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Felka z Bagien']Jakie są szanse na fotki szczęściarzy? Sonik chyba zaczął sobie zdawać sprawę, że w jego życiu zaczyna się dziać coś dobrego...wystarczy popatrzeć na jego minę :loveu: Ozi trochę zamyślony... Quote
Recommended Posts