Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Marple']Melduję się posłusznie:lol: i w zębach przynoszę 100zł jednorazówki- dajta numer konta[/QUOTE]
Ciocia , Ty jesteś Archanioł:)

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko mamy, tylko transport.
Ja do wtorku jestem do dyspozycji, jedynie w niedzielę nie bardzo mogę bo mam gości- urodziny córki ale poza tym się dostosuję.
We środę niestety wylatuję z Polski.

Posted

Niestety, nie pomogę w transporcie, bo jakieś wirusowe paskudztwo przyplątało się do mnie dziś w nocy:angryy:. Ledwo żyję, a dreszcze mam takie, że 3 swetry, termofor i moje dwa czarne stworki grzejące nie są w stanie zlikwidować telepawki. Psiny to mądre są- cały dzień dziś przeleżały koło mnie, nudząc się niezmiernie, bo jestem jak nie z tego świata, wiec zero codziennych psich atrakcji i ani jednego jęku zniechęcenia nie było:lol:. Moi kochani towarzysze niedoli:loveu:, a jak TŻ wyprowadził je na wieczorny spacerek, to szybciutko zrobiły co trzeba i dalejże do pańci wracać:loveu:

Posted

[quote name='Panna Marple']Niestety, nie pomogę w transporcie, bo jakieś wirusowe paskudztwo przyplątało się do mnie dziś w nocy:angryy:. Ledwo żyję, a dreszcze mam takie, że 3 swetry, termofor i moje dwa czarne stworki grzejące nie są w stanie zlikwidować telepawki. Psiny to mądre są- cały dzień dziś przeleżały koło mnie, nudząc się niezmiernie, bo jestem jak nie z tego świata, wiec zero codziennych psich atrakcji i ani jednego jęku zniechęcenia nie było:lol:. Moi kochani towarzysze niedoli:loveu:, a jak TŻ wyprowadził je na wieczorny spacerek, to szybciutko zrobiły co trzeba i dalejże do pańci wracać:loveu:[/QUOTE]
Zdrowiej szyciutko:)

Posted

Jedziemy do psów w sobotę. Przymierzamy się zabrać mikorpsa - Oziego, żeby go podleczyć w domowych warunkach - ludzie boją się kosztów leczenia i zarażenia tą chorobą a prawda jest taka, że jak go zabrali przywiązanego spod Biedronki to prawie wogóle był bez sierści - teraz i tak już jest super. Zwykłe bakteryjne zapalenie, które jak wyleczymy to może nie będzie już dla nikogo przeszkodą żeby go pokochać...a jeśli go zabierzemy to Sonik zostaje tam sam. We wtorek przyjechał po niego człowiek na motorze - chciał Sonika do worka wpakować i zabrać sobie do domu - nie ogarniam myślenia niektórych ludzi... Na szczęście ludzie w tej "przechowalni" nie wydali mu psa...

Posted

hej Cioteczki !
czy mam zakładać, że pieniążki bd zbierane na oba maluchy - i równo do podziału ? czy też zbierać kaskę dla każdego z osobna ? dajcie znać to zacznę rozsyłać PW

Posted

[quote name='mara80']Jedziemy do psów w sobotę. Przymierzamy się zabrać mikorpsa - Oziego, żeby go podleczyć w domowych warunkach - ludzie boją się kosztów leczenia i zarażenia tą chorobą a prawda jest taka, że jak go zabrali przywiązanego spod Biedronki to prawie wogóle był bez sierści - teraz i tak już jest super. Zwykłe bakteryjne zapalenie, które jak wyleczymy to może nie będzie już dla nikogo przeszkodą żeby go pokochać...a jeśli go zabierzemy to Sonik zostaje tam sam. We wtorek przyjechał po niego człowiek na motorze - chciał Sonika do worka wpakować i zabrać sobie do domu - nie ogarniam myślenia niektórych ludzi... Na szczęście ludzie w tej "przechowalni" nie wydali mu psa...[/QUOTE]
Przecież oba mają propozycje dt. Ozi u Makili a Sonik we Wrocławiu i Brennej. Trzeb je tylko dowieźć. Niech oba razem jadą, Może z kotkiem
by dotarły do Krakowa. Dalej je przejmiemy i dostarczymy.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Basieńko widzę że dużo się dzieje ......trzymam kciuki z całych sił i oczywiście pomyślę jak mogłabym pomóc !!!!![/QUOTE]
Martwię się jedynie transportem bo wyjeżdżam 23 i wracam 5 lutego.

Posted

[quote name='maarit']Nie mogę się zdeklarować na stałe (bo straszą zwolnieniami:shake:) ale bidulkowi coś wpłacę.[/QUOTE]
Dziękujemy.

Posted (edited)

[quote name='jo ka']hej Cioteczki !
czy mam zakładać, że pieniążki bd zbierane na oba maluchy - i równo do podziału ? czy też zbierać kaskę dla każdego z osobna ? dajcie znać to zacznę rozsyłać PW
Właśnie, napisz może na pw żeby w tytule przelewu zaznaczano: Ozi czy Sonik czy oba po połowie:)

Edited by ewu
Posted

Ło matulu, ale tu się dzieje - jak na rollercosterze, aż kręci mi się w głowie... :huh:
Jeżeli ktokolwiek z Was to ogarnia, to szczerze podziwiam! :Rose:

Powodzenia, chłopaczki! :thumbs:

Posted

[quote name='inka33']Ło matulu, ale tu się dzieje - jak na rollercosterze, aż kręci mi się w głowie... :huh:
Jeżeli ktokolwiek z Was to ogarnia, to szczerze podziwiam! :Rose:

Powodzenia, chłopaczki! :thumbs:[/QUOTE]
Ciocia ja równocześnie szaleję na trzech wątkach:)

Posted

kurcze, zaczęłyśmy sprawę z Sonikiem i Ozim ale przyznam szczerze że szybkość tych propozycji mnie przerasta :) a co jeśli w DT nie znajdą już domków na stałe? Jeśli macie wieksze doświadczenie i psy pojadą faktycznie - tylko kwestia czasu, to zabierzemy najwyżej obydwa w sobotę i już

Posted

[quote name='ewu']Ciocia ja równocześnie szaleję na trzech wątkach:)[/QUOTE]
I ogarniasz...?! :crazyeye:
Rety, chyba się starzeję... :p

Buziaki dla wszystkich pozytywnie zakręconych Cioć! :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

najważniejsze, jeśli już mamy dom (a na razie to ciągle nie wiem czy pieski np po miesiącu nie wrócą z DT i co wtedy? Czy na razie mam tym się nie martwić? Sama nie wiem co robić... a trasę można chyba ustalić z innymi ludźmi z dogomanii ale wejść na kolejne w trasie województwa i poprosić o pomoc...

Posted

[quote name='ewu']Skarbniczko napisz do Pianki, udostępni Ci drugi post do rozliczeń.

Oki, ruszyłam z kopyta z robotą! PW rozesłane - nie bez oporów -znów cosik z wiadomościami się dzieje bo musiałam po kilka razy próbować wysłać :/

zaraz napiszę !