ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Panna Marple']Melduję się posłusznie:lol: i w zębach przynoszę 100zł jednorazówki- dajta numer konta[/QUOTE] Ciocia , Ty jesteś Archanioł:) Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Wszystko mamy, tylko transport. Ja do wtorku jestem do dyspozycji, jedynie w niedzielę nie bardzo mogę bo mam gości- urodziny córki ale poza tym się dostosuję. We środę niestety wylatuję z Polski. Quote
Panna Marple Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Niestety, nie pomogę w transporcie, bo jakieś wirusowe paskudztwo przyplątało się do mnie dziś w nocy:angryy:. Ledwo żyję, a dreszcze mam takie, że 3 swetry, termofor i moje dwa czarne stworki grzejące nie są w stanie zlikwidować telepawki. Psiny to mądre są- cały dzień dziś przeleżały koło mnie, nudząc się niezmiernie, bo jestem jak nie z tego świata, wiec zero codziennych psich atrakcji i ani jednego jęku zniechęcenia nie było:lol:. Moi kochani towarzysze niedoli:loveu:, a jak TŻ wyprowadził je na wieczorny spacerek, to szybciutko zrobiły co trzeba i dalejże do pańci wracać:loveu: Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Panna Marple']Niestety, nie pomogę w transporcie, bo jakieś wirusowe paskudztwo przyplątało się do mnie dziś w nocy:angryy:. Ledwo żyję, a dreszcze mam takie, że 3 swetry, termofor i moje dwa czarne stworki grzejące nie są w stanie zlikwidować telepawki. Psiny to mądre są- cały dzień dziś przeleżały koło mnie, nudząc się niezmiernie, bo jestem jak nie z tego świata, wiec zero codziennych psich atrakcji i ani jednego jęku zniechęcenia nie było:lol:. Moi kochani towarzysze niedoli:loveu:, a jak TŻ wyprowadził je na wieczorny spacerek, to szybciutko zrobiły co trzeba i dalejże do pańci wracać:loveu:[/QUOTE] Zdrowiej szyciutko:) Quote
mara80 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jedziemy do psów w sobotę. Przymierzamy się zabrać mikorpsa - Oziego, żeby go podleczyć w domowych warunkach - ludzie boją się kosztów leczenia i zarażenia tą chorobą a prawda jest taka, że jak go zabrali przywiązanego spod Biedronki to prawie wogóle był bez sierści - teraz i tak już jest super. Zwykłe bakteryjne zapalenie, które jak wyleczymy to może nie będzie już dla nikogo przeszkodą żeby go pokochać...a jeśli go zabierzemy to Sonik zostaje tam sam. We wtorek przyjechał po niego człowiek na motorze - chciał Sonika do worka wpakować i zabrać sobie do domu - nie ogarniam myślenia niektórych ludzi... Na szczęście ludzie w tej "przechowalni" nie wydali mu psa... Quote
jo ka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 hej Cioteczki ! czy mam zakładać, że pieniążki bd zbierane na oba maluchy - i równo do podziału ? czy też zbierać kaskę dla każdego z osobna ? dajcie znać to zacznę rozsyłać PW Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='mara80']Jedziemy do psów w sobotę. Przymierzamy się zabrać mikorpsa - Oziego, żeby go podleczyć w domowych warunkach - ludzie boją się kosztów leczenia i zarażenia tą chorobą a prawda jest taka, że jak go zabrali przywiązanego spod Biedronki to prawie wogóle był bez sierści - teraz i tak już jest super. Zwykłe bakteryjne zapalenie, które jak wyleczymy to może nie będzie już dla nikogo przeszkodą żeby go pokochać...a jeśli go zabierzemy to Sonik zostaje tam sam. We wtorek przyjechał po niego człowiek na motorze - chciał Sonika do worka wpakować i zabrać sobie do domu - nie ogarniam myślenia niektórych ludzi... Na szczęście ludzie w tej "przechowalni" nie wydali mu psa...[/QUOTE] Przecież oba mają propozycje dt. Ozi u Makili a Sonik we Wrocławiu i Brennej. Trzeb je tylko dowieźć. Niech oba razem jadą, Może z kotkiem by dotarły do Krakowa. Dalej je przejmiemy i dostarczymy. Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Basieńko widzę że dużo się dzieje ......trzymam kciuki z całych sił i oczywiście pomyślę jak mogłabym pomóc !!!!! Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Chyba ,że Ozi zostanie u Was do podleczenia a Sonik pojedzie bo przecież nie może trafić do mordowni.. Quote
maarit Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Nie mogę się zdeklarować na stałe (bo straszą zwolnieniami:shake:) ale bidulkowi coś wpłacę. Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Basieńko widzę że dużo się dzieje ......trzymam kciuki z całych sił i oczywiście pomyślę jak mogłabym pomóc !!!!![/QUOTE] Martwię się jedynie transportem bo wyjeżdżam 23 i wracam 5 lutego. Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='maarit']Nie mogę się zdeklarować na stałe (bo straszą zwolnieniami:shake:) ale bidulkowi coś wpłacę.[/QUOTE] Dziękujemy. Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 (edited) [quote name='jo ka']hej Cioteczki ! czy mam zakładać, że pieniążki bd zbierane na oba maluchy - i równo do podziału ? czy też zbierać kaskę dla każdego z osobna ? dajcie znać to zacznę rozsyłać PW Właśnie, napisz może na pw żeby w tytule przelewu zaznaczano: Ozi czy Sonik czy oba po połowie:) Edited January 17, 2013 by ewu Quote
inka33 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ło matulu, ale tu się dzieje - jak na rollercosterze, aż kręci mi się w głowie... :huh: Jeżeli ktokolwiek z Was to ogarnia, to szczerze podziwiam! :Rose: Powodzenia, chłopaczki! :thumbs: Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='maarit']A ile już mamy dla Oziego?[/QUOTE] Nie wiem, skarbniczka musi policzyć... Quote
MALWA Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='maarit']A ile już mamy dla Oziego?[/QUOTE] Chyba jeszcze nie wiadomo, bo nic nie jest notowane. Ode mnie poleci 20 zł. Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='inka33']Ło matulu, ale tu się dzieje - jak na rollercosterze, aż kręci mi się w głowie... :huh: Jeżeli ktokolwiek z Was to ogarnia, to szczerze podziwiam! :Rose: Powodzenia, chłopaczki! :thumbs:[/QUOTE] Ciocia ja równocześnie szaleję na trzech wątkach:) Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='MALWA']Chyba jeszcze nie wiadomo, bo nic nie jest notowane. Ode mnie poleci 20 zł.[/QUOTE] Dziękujemy. Quote
ewu Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Skarbniczko napisz do Pianki, udostępni Ci drugi post do rozliczeń. Quote
mara80 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 kurcze, zaczęłyśmy sprawę z Sonikiem i Ozim ale przyznam szczerze że szybkość tych propozycji mnie przerasta :) a co jeśli w DT nie znajdą już domków na stałe? Jeśli macie wieksze doświadczenie i psy pojadą faktycznie - tylko kwestia czasu, to zabierzemy najwyżej obydwa w sobotę i już Quote
inka33 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='ewu']Ciocia ja równocześnie szaleję na trzech wątkach:)[/QUOTE] I ogarniasz...?! :crazyeye: Rety, chyba się starzeję... :p Buziaki dla wszystkich pozytywnie zakręconych Cioć! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
mara80 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 najważniejsze, jeśli już mamy dom (a na razie to ciągle nie wiem czy pieski np po miesiącu nie wrócą z DT i co wtedy? Czy na razie mam tym się nie martwić? Sama nie wiem co robić... a trasę można chyba ustalić z innymi ludźmi z dogomanii ale wejść na kolejne w trasie województwa i poprosić o pomoc... Quote
jo ka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='ewu']Skarbniczko napisz do Pianki, udostępni Ci drugi post do rozliczeń. Oki, ruszyłam z kopyta z robotą! PW rozesłane - nie bez oporów -znów cosik z wiadomościami się dzieje bo musiałam po kilka razy próbować wysłać :/ zaraz napiszę ! Quote
Recommended Posts