Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonik ma potencjalny domek we Wrocławiu :multi:

[quote name='Anula']Drugi psiaczek to chyba ten.Jest śliczny.

[quote name='pomóżpomagać']Jamniś założyła mu wątek ale jak to zawsze u nas w Krosnie bywa - swieci pustka :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238785-SONIK-młody-wesoły-kudłacz-ma-czas-do-końca-miesięca-potem-SCHRONISKO!-ok-Krosna

[quote name='ewu']Rozsyłajcie, błagam, sama już nie daję rady...

Z FB:

[FONT=lucida grande]"""Dominika Malik SONIK - wg weta ma 3-4 lata. Zupełnie nie znamy jego przeszłości, błąkał sie po okolicznej wsi.
Na początku grudnia jak został złapany, miał "zepsutą" przednią łapę (tak powiedział pan, który psiakami się zajmuje), teraz podobno już jest lepiej, czasem ją tylko podnosi (pewnie jeszcze go boli)
Tak samo jak Ozi toleruje koty i psy, wypuszczony w jednym pomieszczeniu z dwoma kotami nie zwracał na nie uwagi, bez problemu dogaduje się z drugim samcem, którego znał już z widzenia (boksy po sąsiedzku), biegały sobie wesoło razem. Delikatnie brał z ręki smaki, merdając przy tym ogonkiem, jednak przy próbie złapania od razu przypada do ziemi, widać, że się boi, ale zero agresji. Na smyczy czuje się niepewnie, ale myślę, że szybko się nauczy o co w tym chodzi."""

Dzisiejsza sesja SONIKA:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106077299570543&set=a.106077172903889.10446.100005048198895&type=1&theater

"""Mam dom dla Sonika. We Wrocławiu. A co z transportem?"""

"""
Marta Konopko Jeśli ktoś jutro dowiezie psa do Żywca, to wieczorem z Żywca pojedzie do Wrocławia."""[/FONT]

http://www.facebook.com/events/314225035363779/

Posted

[quote name='wojtuś']Sonik ma potencjalny domek we Wrocławiu :multi:

Z FB:

[FONT=lucida grande]"""Dominika Malik SONIK - wg weta ma 3-4 lata. Zupełnie nie znamy jego przeszłości, błąkał sie po okolicznej wsi.
Na początku grudnia jak został złapany, miał "zepsutą" przednią łapę (tak powiedział pan, który psiakami się zajmuje), teraz podobno już jest lepiej, czasem ją tylko podnosi (pewnie jeszcze go boli)
Tak samo jak Ozi toleruje koty i psy, wypuszczony w jednym pomieszczeniu z dwoma kotami nie zwracał na nie uwagi, bez problemu dogaduje się z drugim samcem, którego znał już z widzenia (boksy po sąsiedzku), biegały sobie wesoło razem. Delikatnie brał z ręki smaki, merdając przy tym ogonkiem, jednak przy próbie złapania od razu przypada do ziemi, widać, że się boi, ale zero agresji. Na smyczy czuje się niepewnie, ale myślę, że szybko się nauczy o co w tym chodzi."""

Dzisiejsza sesja SONIKA:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106077299570543&set=a.106077172903889.10446.100005048198895&type=1&theater

"""Mam dom dla Sonika. We Wrocławiu. A co z transportem?"""

"""
Marta Konopko Jeśli ktoś jutro dowiezie psa do Żywca, to wieczorem z Żywca pojedzie do Wrocławia."""[/FONT]

http://www.facebook.com/events/314225035363779/

Trzymam kciuki................Żeby się udało...

Posted

[quote name='Makila']Trzymam kciuki za maluch żeby szybko znalazł domek, bo do mnie kawał drogi :-([/QUOTE]
Dowieziemy, jak niczego nie będzie bliżej. Dzięki Kochana ,że tu jesteś:)

Posted

Jakby Sonik jechał do Żywca to weźcie Oziego. Ja go przechwycę na trasie i zawiozę do Krakowa.
Do wtorku jestem do dyspozycji , potem lecę do UK..

Posted

A ja tu chyba jakiś grosz deklarowałam do wpłaty............

Jeśli ogarniacie wpisy, to proszę o konto do wpłaty.

Kudłaczek z klatki - prawdziwe cudo, i tylko się zastanawiam jak takie cudo można wyrzucić.......:roll:

Posted

[quote name='Makila']Trzymam kciuki za maluch żeby szybko znalazł domek, bo do mnie kawał drogi :-(

[quote name='ewu']Dowieziemy, jak niczego nie będzie bliżej. Dzięki Kochana ,że tu jesteś:)

[quote name='ewu']Mieszkam w Gliwicach ale dojadę.

Gdyby Sonik jechał przez Kraków, to przecież ja mogę przejąć Oziego i dowieść do Wieliczki do Makili :)

Posted

No wspaniałe wiadomości wszystko się pomału klaruje, a ja też znalazłam ale DT dla Sonika:
Evita11:
Myślę,że mogłabym zaoferować DT na początek, tylko jak by było z transportem, bo ja mieszkam w Brennej woj. śląskie? Mam dom z małym ogrodem, miejsce w domu by się znalazło, ale mam też 2 kocurki.Jeżeli nic lepszego się nie znajdzie to z chęcią pomogę. ( mam nadzieję,że info ode mnie dotrze,bo z wcześniejszym miałam problem, jeszcze nie wiem co,gdzie i jak- to moje pierwsze kroki w tym portalu.

Posted

Wygląda na to, że zapaliło się dla psiaków światełko nadziei :)
Przymierzam się do bazarku - ewu, czy to co mi zastało z ciuchów od Ciebie mogę rzucić dla tych psiaków? ( właściwie po co pytam, chyba wiem co odpowiesz ;) ).

Posted

Nie zostawimy Was piesiaczki.Dziewczyny działajcie, z pewnością cioteczki pomogą.Ja moge tylko maleńką miesięczną kwotę zadeklarować w tej chwili.Kudłaczek cudo!Zróbcie mu zdjęcia, z pewnością rozmiękczy jakieś serduszko miłośników kudłaczy.

Posted

[quote name='Anula']No wspaniałe wiadomości wszystko się pomału klaruje, a ja też znalazłam ale DT dla Sonika:
Evita11:
Myślę,że mogłabym zaoferować DT na początek, tylko jak by było z transportem, bo ja mieszkam w Brennej woj. śląskie? Mam dom z małym ogrodem, miejsce w domu by się znalazło, ale mam też 2 kocurki.Jeżeli nic lepszego się nie znajdzie to z chęcią pomogę. ( mam nadzieję,że info ode mnie dotrze,bo z wcześniejszym miałam problem, jeszcze nie wiem co,gdzie i jak- to moje pierwsze kroki w tym portalu.[/QUOTE]

to jest szansa

Posted

[quote name='Maruda666']Wygląda na to, że zapaliło się dla psiaków światełko nadziei :)
Przymierzam się do bazarku - ewu, czy to co mi zastało z ciuchów od Ciebie mogę rzucić dla tych psiaków? ( właściwie po co pytam, chyba wiem co odpowiesz ;) ).[/QUOTE]
Jasne, doślę jeszcze bo w niedzielę mam mieć dostawę, jeśli mnie nie zawiodą...