monika55 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Dziewczynka dzisiaj wysterylizowana, opiekunów już nie szukamy Państwo są dalej zainteresowani, tak więc miejmy nadzieję, że jak najszybciej pojedzie do domku Zdjęcie około godzinę po zabiegu, na kolankach jeszcze dochodzi do siebie Quote
terra Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 To wspaniała wiadomość :) A kiedy miałaby jechać do domku? Ciekawi mnie też jak sunia zareagowała, gdy się zorientowała, że siedzi na kolankach? :) Quote
Nutusia Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Cud! Prawdziwy, najprawdziwszy!!!! Micha mi się śmieje, bardzo, bardzo się cieszę. Powodzenia w normalnym życiu piękna Ineczko! Quote
izek77 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 wszystkie znaki na niebie i ziemi, informują że Inka opuszcza schronisko w niedziele :))) Quote
szafra Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 :D:laugh2_2::Cool!::smilecol::sweetCyb::cunao::knajpa: Quote
terra Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Cudownie, zaciskam kciuki z całych sił za powodzenie przeprowadzki :) Quote
monika55 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Donoszę uroczyście że Inka pojechała do domu. Najpierw sobie leżała chyba pierwszy raz w życiu na naszej biednej kanapie w pokoiku wolontariackim. Pan szczególnie był nią zauroczony i obłaskawiał dziczkę smakami. Mówił do niej i głaskał. Leżała co prawda przerażona ale agresji żadnej nie było.Dla biduli wszystko było nowe, inne niż boks. Długo państwem rozmawiałyśmy. Na rękach wynieśli ją do auta. Mam stresa. Quote
terra Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ale się cieszę, że nareszcie suńka dostała szansę.:lol: Trzymam kciuki, żeby szybko zrozumiała, że to jest jej dom. I czekam na wieści jak sobie radzi w nowej sytuacji. Quote
terra Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 O rety! Inka na kanapie! :lol: I ona się uśmiecha :loveu: Serce rośnie :lol: Quote
monika55 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 WODZISŁAW ŚLĄSKI Wczoraj w godzinach wieczornych,zerwała się ze smyczy Inka.Sunia jest średniej wielkości, biało-beżowa bardzo lękliwa.Dziś popołudniu widziana była,Ul walowa i ksieznej konstancji obok bylego medyka a teraz LO NR2.Ineczka,jest bardzo płochliwym psiakiem,adoptowanym dwa tygodnie temu ze schroniska.BARDZO PROSIMY O POMOC tel Edyta606940047 Quote
Nutusia Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Rany boskie! A miało być tak pięknie :( Quote
terra Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 O matko! Trzeba jakąś akcję poszukiwawczą zrobić. Może ktoś by ją wpuścił do ogrodu i wtedy łatwiej byłoby złapać. Quote
monika55 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Akcja trwa. Jakiś gad rzucił petardę przy niej. Widziano ją z 2 innymi psiakami. Jak dobrze że jest po sterylce. Quote
izek77 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Sunia wraca w to samo miejsce,niestety we 4 osoby nie jesteśmy wstanie jej złapać .JEŻELI KTOŚ MOŻE JUTRO O 19 BYĆ PRZY FONTANNIE NA RYNKU W WODZISŁAWIU TO MOŻE NAM SIĘ UDA wszystkie informacje pod nr 606940047 Quote
terra Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Szkoda, że jestem daleko i nie mogę pomóc w realu, Ale wspieram Was dobrymi myślami. Musi się udać, innej opcji nie ma. Quote
Nutusia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 O rany - ja też mogę tylko trzymać kciuki... i mocno wierzyć, że się uda. We wrześniu miałyśmy u siebie taką akcję łapania dzikiego szczeniaka, który nawiał z DS w dniu przyjazdu. Na szczęście trzymała się posesji, z której uciekła i wreszcie udało nam się ją tam zamknąć (klatka-łapka nie spełniła swojego zadania - zamiast Lunki złapałyśmy 2 koty!). Potem dostała porcję sedalinu jak na 50 kg psa - a ważyła ok. 7 kg i dalej nie mogłyśmy jej schwytać!!! W końcu się udało. I oby u Was też się udało. Biedna Inusia :( Quote
izek77 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 SM też obiecała że stawi się o 19 na rynku pomogą nam ...oby sie udało Quote
Nutusia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Zmieńcie może tytuł. Otwierając wątek przeczytałam słowo "znalazła" i serce mi mocniej zabiło, że znalazła się... Alarmujący tytuł może ściągnie więcej osób do pomocy. Quote
terra Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Nadal mocno zaciskam kciuki, żeby się udało. O 19 jest już ciemno, będziecie coś widzieć, teren jest oświetlony? Ineczko, daj się złapać. Quote
Recommended Posts