Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynka dzisiaj wysterylizowana, opiekunów już nie szukamy Państwo są dalej zainteresowani, tak więc miejmy nadzieję, że jak najszybciej pojedzie do domku Zdjęcie około godzinę po zabiegu, na kolankach jeszcze dochodzi do siebie

Posted

To wspaniała wiadomość :)
A kiedy miałaby jechać do domku?
Ciekawi mnie też jak sunia zareagowała, gdy się zorientowała, że siedzi na kolankach? :)

Posted

Donoszę uroczyście że Inka pojechała do domu. Najpierw sobie leżała chyba pierwszy raz w życiu na naszej biednej kanapie w pokoiku wolontariackim. Pan szczególnie był nią zauroczony i obłaskawiał dziczkę smakami. Mówił do niej i głaskał. Leżała co prawda przerażona ale agresji żadnej nie było.Dla biduli wszystko było nowe, inne niż boks. Długo państwem rozmawiałyśmy. Na rękach wynieśli ją do auta. Mam stresa.

Posted

Ale się cieszę, że nareszcie suńka dostała szansę.:lol:
Trzymam kciuki, żeby szybko zrozumiała, że to jest jej dom.
I czekam na wieści jak sobie radzi w nowej sytuacji.

• 2 weeks later...
Posted

WODZISŁAW ŚLĄSKI Wczoraj w godzinach wieczornych,zerwała się ze smyczy Inka.Sunia jest średniej wielkości, biało-beżowa bardzo lękliwa.Dziś popołudniu widziana była,Ul walowa i ksieznej konstancji obok bylego medyka a teraz LO NR2.Ineczka,jest bardzo płochliwym psiakiem,adoptowanym dwa tygodnie temu ze schroniska.BARDZO PROSIMY O POMOC tel Edyta606940047

Posted

Sunia wraca w to samo miejsce,niestety we 4 osoby nie jesteśmy wstanie jej złapać .JEŻELI KTOŚ MOŻE JUTRO O 19 BYĆ PRZY FONTANNIE NA RYNKU W WODZISŁAWIU TO MOŻE NAM SIĘ UDA wszystkie informacje pod nr 606940047

Posted

O rany - ja też mogę tylko trzymać kciuki... i mocno wierzyć, że się uda. We wrześniu miałyśmy u siebie taką akcję łapania dzikiego szczeniaka, który nawiał z DS w dniu przyjazdu. Na szczęście trzymała się posesji, z której uciekła i wreszcie udało nam się ją tam zamknąć (klatka-łapka nie spełniła swojego zadania - zamiast Lunki złapałyśmy 2 koty!). Potem dostała porcję sedalinu jak na 50 kg psa - a ważyła ok. 7 kg i dalej nie mogłyśmy jej schwytać!!! W końcu się udało. I oby u Was też się udało. Biedna Inusia :(

Posted

Zmieńcie może tytuł. Otwierając wątek przeczytałam słowo "znalazła" i serce mi mocniej zabiło, że znalazła się... Alarmujący tytuł może ściągnie więcej osób do pomocy.

Posted

Nadal mocno zaciskam kciuki, żeby się udało.
O 19 jest już ciemno, będziecie coś widzieć, teren jest oświetlony?
Ineczko, daj się złapać.