Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szafra napisał(a):
Oni mają już pieska w domu.

A to inna bajka. A ze swoim psem do schronu nie mogą przyjechać?

Nie da się jej zabrać z boksu np. do budynku?

Pewnie piszę jakieś głupoty....

Posted

Ja bym chyba z petlą poczekała. Jeszcze małe sprostowanie : Inka nie pogryzła pracowników tylko dziabnęła jednego pracownika nie dlatego, że jest agresywna i rzuca się na wszystkich ale dlatego , że za bardzo się do niej zbliżył i czuła się zagrożona.

Posted

szafra napisał(a):
Ja bym chyba z petlą poczekała. Jeszcze małe sprostowanie : Inka nie pogryzła pracowników tylko dziabnęła jednego pracownika nie dlatego, że jest agresywna i rzuca się na wszystkich ale dlatego , że za bardzo się do niej zbliżył i czuła się zagrożona.

Jest przerażona i dlatego pewnie dziabnęła...

Posted

Trochę patowa sytuacja. Ale jeśli nadal będzie tkwiła w schronie, nie polepszy się, tylko raczej pogorszy... Nie znam się, trzeba się poradzić mądrzejszych i bardziej doświadczonych.

Posted

[quote name='Nutusia']Trochę patowa sytuacja. Ale jeśli nadal będzie tkwiła w schronie, nie polepszy się, tylko raczej pogorszy... Nie znam się, trzeba się poradzić mądrzejszych i bardziej doświadczonych.[/QUOTE]

Trzeba będzie się poradzić !!!!!!

Posted

Jeśli ci Państwo mimo wszystko chcą ją zabrać i mają klateczkę kenelową, która przez jakiś czas na pewno będzie jej azylem, to może warto podać niuni sedalin (bierze smaczki z ręki) i bez stresów włożyć ją do klateczki jak zaśnie. Nigdzie nie ucieknie ,bo jest zamknięta.

Posted

[quote name='terra']Jeśli ci Państwo mimo wszystko chcą ją zabrać i mają klateczkę kenelową, która przez jakiś czas na pewno będzie jej azylem, to może warto podać niuni sedalin (bierze smaczki z ręki) i bez stresów włożyć ją do klateczki jak zaśnie. Nigdzie nie ucieknie ,bo jest zamknięta.[/QUOTE]

Można podjąć próbę. Są jeszcze takie obroże BAP.

Posted

Pani Joanna z mężem przyjedzie do niej w niedzielę :)

Ja znalazłam takie tabletki http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=12657&cat=855

takie coś: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=9255&cat=855

Obrożę też, tylko jak ją założyć ???

Czy to będzie akurat na nią działać - nie wiem :shake:. Czy przy takim stresie to pomoże choć trochę ?

Jest sporo preparatów dla psów na odstresowanie ... pytanie tylko czy akurat u Inki to zadziała.

Posted

Zaglądam do ślicznotki i trzymam kciuki za jutrzejsze odwiedziny:lol:

Czy ja już pytałam o tego drugiego pieska, jaki na smutek i przerażenie w oczach i pyszczek między kratami:-(