M&S Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 A może, gdyby wzięli ją razem z tym pieskiem, z którym siedzi w boksie..? To przyszło mi teraz do głowy. Quote
M&S Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 szafra napisał(a):Oni mają już pieska w domu. A to inna bajka. A ze swoim psem do schronu nie mogą przyjechać? Nie da się jej zabrać z boksu np. do budynku? Pewnie piszę jakieś głupoty.... Quote
szafra Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ona jest w budynku :) Jak zabrać ? Wychodzi na to, ze tylko na pętli :-(. Quote
M&S Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Myślałam, że ona jest na zewnątrz w boksie. Nie znam się :oops: To może trzeba użyć pętli... Quote
szafra Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ja bym chyba z petlą poczekała. Jeszcze małe sprostowanie : Inka nie pogryzła pracowników tylko dziabnęła jednego pracownika nie dlatego, że jest agresywna i rzuca się na wszystkich ale dlatego , że za bardzo się do niej zbliżył i czuła się zagrożona. Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 szafra napisał(a):Ja bym chyba z petlą poczekała. Jeszcze małe sprostowanie : Inka nie pogryzła pracowników tylko dziabnęła jednego pracownika nie dlatego, że jest agresywna i rzuca się na wszystkich ale dlatego , że za bardzo się do niej zbliżył i czuła się zagrożona. Jest przerażona i dlatego pewnie dziabnęła... Quote
Nutusia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Trochę patowa sytuacja. Ale jeśli nadal będzie tkwiła w schronie, nie polepszy się, tylko raczej pogorszy... Nie znam się, trzeba się poradzić mądrzejszych i bardziej doświadczonych. Quote
szafra Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Nutusia']Trochę patowa sytuacja. Ale jeśli nadal będzie tkwiła w schronie, nie polepszy się, tylko raczej pogorszy... Nie znam się, trzeba się poradzić mądrzejszych i bardziej doświadczonych.[/QUOTE] Trzeba będzie się poradzić !!!!!! Quote
terra Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Jeśli ci Państwo mimo wszystko chcą ją zabrać i mają klateczkę kenelową, która przez jakiś czas na pewno będzie jej azylem, to może warto podać niuni sedalin (bierze smaczki z ręki) i bez stresów włożyć ją do klateczki jak zaśnie. Nigdzie nie ucieknie ,bo jest zamknięta. Quote
M&S Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='terra']Jeśli ci Państwo mimo wszystko chcą ją zabrać i mają klateczkę kenelową, która przez jakiś czas na pewno będzie jej azylem, to może warto podać niuni sedalin (bierze smaczki z ręki) i bez stresów włożyć ją do klateczki jak zaśnie. Nigdzie nie ucieknie ,bo jest zamknięta.[/QUOTE] Można podjąć próbę. Są jeszcze takie obroże BAP. Quote
szafra Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Wesołych Świąt Wielkanocnych a Ince domku życzę Quote
izek77 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ineczka bardzo chciałaby zaufać próbuję podchodzić merdać ogonkiem ...a potem blokada kompletny nie do przejścia Quote
M&S Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']Zaglądam do malutkiej :)[/QUOTE] Co słychać u dziewczynki? Quote
szafra Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Pani Joanna z mężem przyjedzie do niej w niedzielę :) Ja znalazłam takie tabletki http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=12657&cat=855 takie coś: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=9255&cat=855 Obrożę też, tylko jak ją założyć ??? Czy to będzie akurat na nią działać - nie wiem :shake:. Czy przy takim stresie to pomoże choć trochę ? Jest sporo preparatów dla psów na odstresowanie ... pytanie tylko czy akurat u Inki to zadziała. Quote
Nutusia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jaka ona śliczna. I ten drugi słodziak jaki... Quote
Gabi79 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zaglądam do ślicznotki i trzymam kciuki za jutrzejsze odwiedziny:lol: Czy ja już pytałam o tego drugiego pieska, jaki na smutek i przerażenie w oczach i pyszczek między kratami:-( Quote
szafra Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ten drugi psiaczek od niedawna w schronie - przerażony biedaczek. Quote
M&S Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Śliczna jest dziewczynka. Oby jutrzejsze spotkanie się udało. A ten psiaczek :-( Quote
basia041260 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zaglądam do dziewczynki:lol: Jak ona tajemniczo patrzy . Quote
Recommended Posts