Killer Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Oj Ineczko... jak pomyślę, że nie wiadomo co by się z tobą działo..gdyby ci nie dano szansy.... Super te zdjęcia, rozwalona na kanapie jak mój Killer, jeśli do tego rządzi jeszcze jak Killer w domu to wam pozytywnie współczuję :D Super. Quote
monika55 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 A ja uwierzę jak zobaczę. Pies ginie i się znajduje. Jak wizyta poadopcyjna to psa nie ma. Szafra o jaką akcję chodzi? Nagle sporo gości się pojawiło. Rzeka kłamstwa. Quote
izek77 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) chciałam dać kolejne zdjęcie ale coś mi tu strajkuje Edited January 30, 2014 by izek77 Quote
szafra Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 A postępy są duże z tego co wiem :loveu: - a się ostatnio nasłuchałam o dziewczynce i o tym jak z dnia na dzień jest lepiej ! I cieszę się, że Inka ma taki dom, dom najlepszy na świecie. A kto kłamie ... mnie nie interesuje. Dla mnie ważne jest dobro psa, bo przecież tylko dlatego tu jesteśmy i istniejemy prawda ? Quote
Killer Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Rzeka kłamstw?? Cóż... miło słyszeć, fajnie, że tak prosto kogoś oskarżać. Ale najważniejsze, że pies ma się dobrze. Pewnie czekałby ją zastrzyk, dziś ma dom. I to jest najważniejsze i kibicuje opiekunce i Ince z całych sił. Quote
izek77 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) Ineczka jest u Dominiki. Dominika jak się spotkamy,lub przez tel potrafi godzinami gadać tylko o niej.:) Kochani jeżeli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości, nic nie stoi na przeszkodzie by tam zajechać .:) ... bierzmy się za innego bidaka ...a jest takich ogrom . I jak dla mnie to koniec tematu. :) Edited January 30, 2014 by izek77 Quote
szafra Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 A na koniec będzie wierszyk :diabloti: Quote
monika55 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 W awantury wciągać się nie dam, nie mam doświadczenia w przeciwieństwie do Ciebie szafra. Jest hiper, super wobec tego podpisanie umowy,udowodnienie i sprawa skończona. Czyż nie? Quote
szafra Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Nie widzę tu nic co by wskazywało na to , że ja taka awanturnica jestem. Bo nie jestem. Możecie mnie podpuszczać ile wlezie. Nic z tego :) Quote
Paula_2810 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='monika55']W awantury wciągać się nie dam, nie mam doświadczenia w przeciwieństwie do Ciebie szafra. Jest hiper, super wobec tego podpisanie umowy,udowodnienie i sprawa skończona. Czyż nie?[/QUOTE] Kto tu się awanturuje? Ktoś mówi, że z psem jest wszystko ok więc nie rozumiem. Ta wiadomość chyba miała na celu rozpocząć jakąś awanturę ale jak widać nie wyszło. Quote
shanti Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='izek77']Ineczka jest u Dominiki. Dominika jak się spotkamy,lub przez tel potrafi godzinami gadać tylko o niej.:) Kochani jeżeli ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości, nic nie stoi na przeszkodzie by tam zajechać .:) ... bierzmy się za innego bidaka ...a jest takich ogrom . I jak dla mnie to koniec tematu. :)[/QUOTE] Właśnie w tym był problem. Chciałam się umówić na wizytę poadopcyjną, do czego mam święte prawo, dzwonię do domu gdzie pies być powinien i słyszę od kobiety że Inka została zabrana przez "panią ze schroniska" już z miesiąc temu. Co miałam sobie pomyśleć? Nawiasem mówiąc owa "pani" nie była ani ze schroniska, ani z fundacji. Nie miała najmniejszego prawa psa zabierać,a jeśli już była taka konieczność, należało poinformować o tym schronisko i fundację. Nie można było już miesiąc napisać gdzie jest Inka? Takie tajne operacje budzą niestety podejrzenia. Wiele ludzi już mi tyle bajek opowiadało, że jak nie zobaczę to nie uwierzę. Co do zastrzyku, Kiler to nie przesadzaj, u nas w schronie siedziała dwa lata i jakoś nikt z nią z igłą nie ganiał. Quote
szafra Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Ale mój wierszyk będzie na fajny, zdradzę tylko tytuł: " Przyczajony tygrys i ukryty smok wynurzone z rzeki kłamstw ". lub coś w tym stylu :diabloti:. Quote
terra Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Co nowego u Inki? Czy jest szansa na więcej zdjęć z domku? Chętnie obejrzałabym szczęśliwą panienkę :) Quote
Recommended Posts