Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przy ostatniej wizycie u weta miała robioną morfologię i biochemie, bo laska mało je ...Pani weterynarz powiedziała że jest zjawiskowa :))))))))))))))))) i że ją chce ...NIESTETY INECZKA już zajęta ....wyniki wyszły ok :)
Co do jedzenia faktycznie je mało ale to co lubi pochłania :) a lubi to co niezdrowe jutro wkleję foty z pod choinki :)

Posted

Jestem bardzo ciekawa foteczek Inki :)
Czy ona już się przekonała do człowieka, podchodzi sama?
Może z czasem się przekona do innego jedzenia.

• 3 weeks later...
Posted

Ja też poproszę o fotkę! Inka podobno dziewczyna nie do poznania :D trafiła chyba w końcu w ręce kogoś, komu na niej zależy, oprócz tego właścicielka rozpoczęła pracę z behawiorystą. Słyszałam, że zajmuje połowę tapczanu, itp. Także i ja chetnie zobaczę co u Inki!

I pomyśleć, że jeszcze niedawno jej nie dawano szans... dlatego wiele zależy od nas ludzi, bo takich Inek jeszcze jest sporo...

Posted (edited)

Inka czuje się fantastycznie bo ma fantastycznego nowego właściciela. A najważniejsze jest dobro psa i tylko psa. Najważniejsze, że Ineczka wychodzi na prostą i wkrótce na pewno będziemy mieć tutaj cudowne zdjęcia :)

Edited by Paula_2810
bo tak
Posted (edited)

[quote name='szafra']Wszystkiego się dowiecie :p. Inka chyba nie była objęta jakimś specjalnym programem Fundacji ?[/QUOTE]

Według prawa do tej pory właścicielem Inki jest owa kobieta od której Inka została odebrana. Schronisko oraz Fundacja, bo tamta kobieta o ile mi wiadomo również z Fundacją podpisała umowę adopcyjną, nie zostały poinformowane o zmianie miejsca pobytu psa. Ten kto ją zabrał z poprzedniego miejsca pobytu to była osoba prywatna, więc jak na razie status prawny Inki jest jednoznaczny. Chyba wszystkim zależy żeby Inkę zabezpieczyć prawnie? Czy tylko mnie i Fundacji?
Mnie nie satysfakcjonuje że ktoś coś słyszał, ja chcę wiedzieć gdzie jest Inka, bo jak na razie to jest ukrywanie psa.
Schronisko i Fundacja mają prawo do wizyty poadopcyjnej i taka się odbędzie.
Dobro psa nie usprawiedliwia łamanie prawa, nie pierwszy raz już zresztą.

Edited by shanti
Posted (edited)

Przepraszam ,mea culpa, i za to że poinformowałam Monikę tak pózno .Oczywiście że zależy nam na zabezpieczeniu Inki prawnie.Inka przebywa u Dominiki która jezdziła do schroniska kilka miesięcy...

Poprzedni domek okazał się nie odpowiedzialny.Inka gdy są tylko jej opiekunowie w domu czuje się rozluzniona, goni kota lub kot ją.Drą mordy oboje wieczorem które ma być po jakiej stronie łóżka. Cały czas na dworze,gdy są ludzie wycofuje się ,ale każdego dnia robi postępy.Co do jedzenia strasznyyyyyyy niejadek ,chyba że jest coś co lubi, grzanki na stole nie mogą być bo sama się częstuje :)

Anula ( 4 letnia córa ) mówi że Inka to jej rodzina , Wierzę że wszystkim nam zależy na tym na Ince, pierwszy raz się pomyliłyśmy co do rodziny ,drugi domek patrząc jakie postępy jakie robi dziewczyna jest idealna,mina Inki ,twardy spokojny sen,...bezcene.

Przepraszam za swoje niedopatrzenie.

Edited by izek77
Posted

Trochę się pogubiłam kto, co i dlaczego, ale zgadzam się w całej rozciągłości, że dobro psa ponad wszystko.
Wierzę, że wszystko da się wyprostować, przy dobrej woli wszystkich zainteresowanych losem Inki.
Bardzo mnie cieszy, że Inka ma się dobrze, że wreszcie zaufała człowiekowi i mam nadzieję, że tak już zostanie na zawsze. :)