Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę odwiedźcie Twistera, który bardzo potrzebuje pomocy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240360-Twister-porzucone-niechciane-psie-serce-Uratuj-od-zapomnienia%21[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']Napisz mi w skrócie info o suni - wiek, wielkość, historię - postaram się stworzyć jakiś tekścik ;)[/QUOTE]
Dziękuję bardzo Natusiu - ja już coś tam skleciłam wczoraj i na bazarku ogłoszeniowym poszło. Mam nadzieję, że nie sknociłam tego tekstu :shake:.

Posted

[quote name='Elza22']nie wiedziałam że również PDT jest poszukiwany[/QUOTE]
Właśnie zapytałam, czy to PDT, bo właściwie nie wiadomo :razz:.

Posted

na tym pierwszym wątku jest informacja Witam Was ponownie,
powracam do bycia DT. Obecnie mam wolne miejsca, domowe warunki, dwuletnie doświadczenie.
Zajmowałam się wieloma psami, oraz już parokrotnie byłam domem tymczasowych dla psów bezdomnych.
Przyjmuję psy do 20kg, płeć w sumie obojętna. Strachliwe, nieśmiałe - poradzę sobie z nimi. Jak najmniej agresywne.
Psy przebywają ze mną w domu, w jak najbardziej domowych warunkach. Uczęszczam do szkoły, dlatego najlepiej nauczone czystości, oraz nie niszczą w domu.
Mieszkam w Łochowie k. Wyszkowa.
Cena hotelowania - 250-350zł z moim jedzeniem. (skład - sucha karma, mokry - ryż,kurczak,marchewka/mokra karma z puszki)
kontakt PW lub tutaj

pozdrawiam

Posted

O jezusie - jaki nick ma osoba z tym hotelem w Łochowie? Tam działała Chauwa!!!!!!! Błagam - sprawdzajcie takie domy. Niech ktoś jedzie i sprawdzi NA WŁASNE OCZY! My do Chauwy dałyśmy sunię, ktoś nam polecił, nikt nie sprawdził. A potem... TRAGEDIA!!!!! I co z tego, że były zdjęcia i relacje?