Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wow, jest nas 3 w bullmastiffach :)
Gdyby ktoś mógł podejść z aparatem pod ring 7, byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia ;) Pies, junior.

Od której zaczyna się sędziowanie?
Edit; już widzę, że od 10 ;)

Edited by owczarek'ab
Posted

Ponawiam ofertę - jadę w sobotę do Włocławka z Lęborka przez Trójmiasto. Mogę kogoś zabrać na trasie. Jeśli to nikomu nie przeszkadza to mogą to być nawet dwie osoby z małymi psami lub jedna z małym/średnim.

Posted

No to lecimy z wynikami z Włocławka:smile:
Zaprezentowalo się 8 basków, w tym 5 "moich";-). Wyniki w kolejności pojawiania się na ringu:
RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC.
Lans zakończył Championat Polski!!!!!!!!:multi::multi::multi:, z czego jestem b.dumna. Ma juz rozpoczety przez 3 CACIB'y Interchampionat. Tak więc pora na lansowanie się poza granicami PL:smile:

Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!!
Serek na finałach biegł jak uskrzydlony, cudnie mi sie z nim wspólpracowało:smile: Niezawodny - jak zawsze:loveu:

RED ROSE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC.
To juz drugi wniosek Rudej Ryski na Championa Polski:multi::multi:

SWEET LIKE HONEY siaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS:multi::multi:.
To pierwszy wniosek Sue na Championa Polski.

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS VET.3:multi::multi: - niezawodna:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to lecimy z wynikami z Włocławka:smile:
Zaprezentowalo się 8 basków, w tym 5 "moich";-). Wyniki w kolejności pojawiania się na ringu:
RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC.
Lans zakończył Championat Polski!!!!!!!!:multi::multi::multi:, z czego jestem b.dumna. Ma juz rozpoczety przez 3 CACIB'y Interchampionat. Tak więc pora na lansowanie się poza granicami PL:smile:

Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!!
Serek na finałach biegł jak uskrzydlony, cudnie mi sie z nim wspólpracowało:smile: Niezawodny - jak zawsze:loveu:

RED ROSE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC.
To juz drugi wniosek Rudej Ryski na Championa Polski:multi::multi:

SWEET LIKE HONEY siaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS:multi::multi:.
To pierwszy wniosek Sue na Championa Polski.

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS VET.3:multi::multi: - niezawodna:)

pzdr.
Ogromne gratulacje! :D.

Posted

widziałam jak basenji się prezentowały i byłam pod ogromnym wrażeniem, widziałam je już kilka razy na ringach i cały czas są w świetnej kondycji :) gratulacje !

Nam się udało 2x dosk, 1x CWC

Co do organizacji to przede wszystkim nie podobały mi się bardzo małe ringi i strasznie mało miejsca dookoła ringów, towarzystwo i zabawa świetne :)

Posted

Nam udalo sie wywalczyc BOG VII gr, jesli ktos dysponowalby zdjeciami, to baaardzo poprosze - nam nie udalo sie nic zrobic.

Asiaczki - jeszcze raz gratulacje! :)

Posted

Gratulacje! :)

Miejsca faktycznie mało (co prawda byłam w sobotę, a w niedzielę więcej grup = więcej psów, więc gorzej), molosy ściśnięte przy ringu, było parę starć między psami... Natomiast przy ozdóbkach wgl nie dało się przejść, ludzie porozstawiani jakby byli tam sami :shake:

Posted

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców.
Ja także muszę się pochwalić sukcesem mojego whippecika:
Whiteheads SUNSHINE REGGAE - CWC,Zw. Rasy, [SIZE=3]Zwycięzca i BOG II