owczarek'ab Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) Wow, jest nas 3 w bullmastiffach :) Gdyby ktoś mógł podejść z aparatem pod ring 7, byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia ;) Pies, junior. Od której zaczyna się sędziowanie? Edit; już widzę, że od 10 ;) Edited March 4, 2013 by owczarek'ab Quote
mychaaaaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Bardzo, bardzo, bardzo proszę o obfocenie Samoyedów w niedzielę! Quote
M&S Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='mychaaaaa']Bardzo, bardzo, bardzo proszę o obfocenie Samoyedów w niedzielę![/QUOTE] Zobaczymy, co da się zrobić;) Quote
Paatrycja Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Postaram się być z aparatem tu i tam (w niedzielę), jeżeli oczywiście znajdę transport. ;) Quote
Siberian Love Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='mychaaaaa']Bardzo, bardzo, bardzo proszę o obfocenie Samoyedów w niedzielę![/QUOTE] Ja może wykorzystam Lecha Olgi o ile będzie w lepszym stanie niż w Bydzi :D Quote
Monia85 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ponawiam ofertę - jadę w sobotę do Włocławka z Lęborka przez Trójmiasto. Mogę kogoś zabrać na trasie. Jeśli to nikomu nie przeszkadza to mogą to być nawet dwie osoby z małymi psami lub jedna z małym/średnim. Quote
killerek Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 W niedzielę gdyby ktoś potrzebował handlera służę swoją pomocą ;) ! Quote
killerek Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Kto jedzie pocykać zdjęcia? Mogę prosić o pokręcenie się w pobliżu 5 ringu w niedzielę przy Siberian Husky ? Quote
owczarek'ab Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Lemon Land of Freedom - dosk. 1, Zw. Młodzieży, Best Junior - rozpoczynamy młodzieżowy championat! :) Quote
owczarek'ab Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Dzięki :) Teraz szykujemy się do Legionowa po kolejny wniosek. Quote
owczarek'ab Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Jeśli będziesz w sobotę to tak :) BIS 1. Springer spaniel angielski 2. Welsh corgi pembroke 3. Nowofundland 4. Jack Russel terrier Quote
Asiaczek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 owczarek'ab;20567362 napisał(a):Lemon Land of Freedom - dosk. 1, Zw. Młodzieży, Best Junior - rozpoczynamy młodzieżowy championat! :) Gratulować:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 No to lecimy z wynikami z Włocławka:smile: Zaprezentowalo się 8 basków, w tym 5 "moich";-). Wyniki w kolejności pojawiania się na ringu: RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Lans zakończył Championat Polski!!!!!!!!:multi::multi::multi:, z czego jestem b.dumna. Ma juz rozpoczety przez 3 CACIB'y Interchampionat. Tak więc pora na lansowanie się poza granicami PL:smile: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!! Serek na finałach biegł jak uskrzydlony, cudnie mi sie z nim wspólpracowało:smile: Niezawodny - jak zawsze:loveu: RED ROSE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. To juz drugi wniosek Rudej Ryski na Championa Polski:multi::multi: SWEET LIKE HONEY siaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS:multi::multi:. To pierwszy wniosek Sue na Championa Polski. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS VET.3:multi::multi: - niezawodna:) pzdr. Quote
Gezowa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Asiaczek']No to lecimy z wynikami z Włocławka:smile: Zaprezentowalo się 8 basków, w tym 5 "moich";-). Wyniki w kolejności pojawiania się na ringu: RICH BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Lans zakończył Championat Polski!!!!!!!!:multi::multi::multi:, z czego jestem b.dumna. Ma juz rozpoczety przez 3 CACIB'y Interchampionat. Tak więc pora na lansowanie się poza granicami PL:smile: Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!! Serek na finałach biegł jak uskrzydlony, cudnie mi sie z nim wspólpracowało:smile: Niezawodny - jak zawsze:loveu: RED ROSE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. To juz drugi wniosek Rudej Ryski na Championa Polski:multi::multi: SWEET LIKE HONEY siaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS:multi::multi:. To pierwszy wniosek Sue na Championa Polski. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran, BIS VET.3:multi::multi: - niezawodna:) pzdr. Ogromne gratulacje! :D. Quote
killerek Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 widziałam jak basenji się prezentowały i byłam pod ogromnym wrażeniem, widziałam je już kilka razy na ringach i cały czas są w świetnej kondycji :) gratulacje ! Nam się udało 2x dosk, 1x CWC Co do organizacji to przede wszystkim nie podobały mi się bardzo małe ringi i strasznie mało miejsca dookoła ringów, towarzystwo i zabawa świetne :) Quote
Agasia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nam udalo sie wywalczyc BOG VII gr, jesli ktos dysponowalby zdjeciami, to baaardzo poprosze - nam nie udalo sie nic zrobic. Asiaczki - jeszcze raz gratulacje! :) Quote
owczarek'ab Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Gratulacje! :) Miejsca faktycznie mało (co prawda byłam w sobotę, a w niedzielę więcej grup = więcej psów, więc gorzej), molosy ściśnięte przy ringu, było parę starć między psami... Natomiast przy ozdóbkach wgl nie dało się przejść, ludzie porozstawiani jakby byli tam sami :shake: Quote
resurgam Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Ja także muszę się pochwalić sukcesem mojego whippecika: Whiteheads SUNSHINE REGGAE - CWC,Zw. Rasy, [SIZE=3]Zwycięzca i BOG II Quote
Recommended Posts