Majaa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Gamba napisał(a):Kurczę, kurczę niedobrze, taka piękna suczka! Trzeba ją pokazac światu i to koniecznie, ona ma duże szanse, że ktoś się w niej zakocha!Puszczę Lady w ogłoszenia tylko dopiero za tydzień :placz: Pokończę te egzaminy i bierzemy się wirtualnie do dzieła ;) Trzymamy kciuki Gamba za sesyjkę ! Kończ kończ te egzaminy Pawełku :loveu: - ktoś mnie musi na tydzień zastąpić w necie :evil_lol: (aloeż ja jestem bezczelna - wiem i proszę mi tego nie wypominać ;) ) Quote
klusek04 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dołączę się do tego trzymania kciuków. Sesja ważna rzecz a psiaczki czekają z utęsknieniem na Gambe. Quote
lookata Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 no nie.... nikt a nikt nie dzwoni?! bez sensu... trzeba więcej ogłoszeń robić. Tylko ja też mam zasraną sesje.. już tym rzygam Quote
pajunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Majkaa, tak w kontekscie naszego , wczorajszego gg. Co myslisz o Lady? Czy by mogla jechac do nas? Quote
yewcia1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 pajunia napisał(a):Majkaa, tak w kontekscie naszego , wczorajszego gg. Co myslisz o Lady? Czy by mogla jechac do nas? Czy pajunia coś szykuje?:lol: Quote
yewcia1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 slicznosci dlaczego tak dlugo czekasz na domek? Quote
Gamba Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Raz jeszcze piekna sunia pokazuje sie na pierwszysch stronach ;) Quote
yewcia1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Lady wstawiłam tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6205023&posted=1#post6205023 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
pajunia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Maja, gdy wrocisz, skontaktuj sie ze mna. W przyszlym tygodniu mozemy zaczac cos kombinowac. Quote
yewcia1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sliczna panno pokaż się światu i szukaj domu. Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Śliczności dlaczego tak długo czekasz na dom? Quote
Majaa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 pajunia napisał(a):Maja, gdy wrocisz, skontaktuj sie ze mna. W przyszlym tygodniu mozemy zaczac cos kombinowac. Pajuniu dzięki wielkie ! Ale sytuacja sie trochę unormowała .... i obecnie myślę, że p. Janusz się nie zgodzi na to, żeby pojechała do innego DT ! Quote
pajunia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dopiero teraz przeczytalam, rozumiem. Napisalam Ci na gg, ze mamy teraz miejsce i pare psiakow moglabym wziasc, ale widze, ze to nieaktualne. Sorry. Juz sie nie bede mieszala w wasze watki. Quote
KamaG Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 pajunia napisał(a):Dopiero teraz przeczytalam, rozumiem. Napisalam Ci na gg, ze mamy teraz miejsce i pare psiakow moglabym wziasc, ale widze, ze to nieaktualne. Sorry. Juz sie nie bede mieszala w wasze watki. Pajunia ale to na pewno nie tak. Przecież są psiaki, które nie mają takich wspaniałych tymczasów jak Lady! One potrzebują choć DT. Quote
Majaa Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 pajunia napisał(a):Dopiero teraz przeczytalam, rozumiem. Napisalam Ci na gg, ze mamy teraz miejsce i pare psiakow moglabym wziasc, ale widze, ze to nieaktualne. Sorry. Juz sie nie bede mieszala w wasze watki. Pajunia Mieszaj się, mieszaj i się nie obrażaj. Na gg nic niestety nie dostałam:shake: , a dopiero wczoraj w nocy siadłam do kompa i do wątków starachowickich (Urlop kilkudniowy przypadł mi w udziale, jak wiesz) Wiesz z opowiadań, jaki jest p. Janusz - a jeśli chodzi o sprawy zamian podmian itp., o których rozmawiałyśmy to się o tyle ustabilizowała, że 1. resztę psów z Białki wzięła p. Wahl 2. te podbramkowe sytuacje podczas mojej nieobecności udało sie Rajmundowi i Bożenie opanować 3. Lilka została wyadoptowana 4. A my za cholerę nie wiemy jak się dostać do tego skupu gdzie zamknięto sukę z 4 szczeniakami obecnie (co to za firma, która jest wiecznie zamknięta :crazyeye: ) Ale przyszła mi do głowy pewna koncepcja ..... jeśli dalej możesz i chcesz pomóc, bo wówczas i sprawa tymczasu potrzebnego nam na 2 tygodnie i transportu by była rozwiązana, ale to na gg napiszę ..... Quote
yewcia1 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ślicznotko masz wspaniały tymczas , ale czas na domek stały. Quote
yewcia1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Śliczności kolejny raz maszeruj na pierwsze strony:multi: Quote
Recommended Posts