Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gamba napisał(a):
Kurczę, kurczę niedobrze, taka piękna suczka!
Trzeba ją pokazac światu i to koniecznie, ona ma duże szanse, że ktoś się w niej zakocha!Puszczę Lady w ogłoszenia tylko dopiero za tydzień :placz: Pokończę te egzaminy i bierzemy się wirtualnie do dzieła ;)

Trzymamy kciuki Gamba za sesyjkę !
Kończ kończ te egzaminy Pawełku :loveu: - ktoś mnie musi na tydzień zastąpić w necie :evil_lol:
(aloeż ja jestem bezczelna - wiem i proszę mi tego nie wypominać ;) )

Posted

pajunia napisał(a):
Maja, gdy wrocisz, skontaktuj sie ze mna. W przyszlym tygodniu mozemy zaczac cos kombinowac.

Pajuniu dzięki wielkie ! Ale sytuacja sie trochę unormowała .... i obecnie myślę, że p. Janusz się nie zgodzi na to, żeby pojechała do innego DT !

Posted

Dopiero teraz przeczytalam, rozumiem. Napisalam Ci na gg, ze mamy teraz miejsce i pare psiakow moglabym wziasc, ale widze, ze to nieaktualne. Sorry. Juz sie nie bede mieszala w wasze watki.

Posted

pajunia napisał(a):
Dopiero teraz przeczytalam, rozumiem. Napisalam Ci na gg, ze mamy teraz miejsce i pare psiakow moglabym wziasc, ale widze, ze to nieaktualne. Sorry. Juz sie nie bede mieszala w wasze watki.

Pajunia ale to na pewno nie tak. Przecież są psiaki, które nie mają takich wspaniałych tymczasów jak Lady! One potrzebują choć DT.

Posted

pajunia napisał(a):

Pajunia Mieszaj się, mieszaj i się nie obrażaj. Na gg nic niestety nie dostałam:shake: , a dopiero wczoraj w nocy siadłam do kompa i do wątków starachowickich (Urlop kilkudniowy przypadł mi w udziale, jak wiesz)
Wiesz z opowiadań, jaki jest p. Janusz - a jeśli chodzi o sprawy zamian podmian itp., o których rozmawiałyśmy to się o tyle ustabilizowała, że
1. resztę psów z Białki wzięła p. Wahl
2. te podbramkowe sytuacje podczas mojej nieobecności udało sie Rajmundowi i Bożenie opanować
3. Lilka została wyadoptowana
4. A my za cholerę nie wiemy jak się dostać do tego skupu gdzie zamknięto sukę z 4 szczeniakami obecnie (co to za firma, która jest wiecznie zamknięta :crazyeye: )

Ale przyszła mi do głowy pewna koncepcja ..... jeśli dalej możesz i chcesz pomóc, bo wówczas i sprawa tymczasu potrzebnego nam na 2 tygodnie i transportu by była rozwiązana, ale to na gg napiszę .....