weszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Podesłałam Lady pewnej osobie, która szuka szorstkowłosej młodej suni. Może tym razem się uda...? Tak bym chciała!!!! Quote
BożenaG Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Czy coś wiadomo w związku z domkiem dla ślicznej suni?? Quote
saga_86 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Piękna Lady, jak długo jeszcze bedziesz bezdomna????????????? Quote
yewcia1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ślicznotko nawet nie myslałam, ze tak długo bedziesz czekała na dom. Quote
BożenaG Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Naprawdę przecież ona to cudeńko.I co domku nie widać Quote
saga_86 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Płakać mi się chce gdy wchodzę na wątki Starachowickie...... Pomocy nie ma, domków też, a psów przybywa. Nawet piękna Lady siedzi już tyle w DT:shake: Quote
Majaa Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 saga_86 napisał(a):Płakać mi się chce gdy wchodzę na wątki Starachowickie...... Pomocy nie ma, domków też, a psów przybywa. Nawet piękna Lady siedzi już tyle w DT:shake: Mnie się wyć chce, jak wchodzę na te nasze wątki ! Niemówiąc o tym, że czasami jak mam odebrać telefon adopcyjny to się gotuje we mnie na dzień dobry, bo zdecydowanawiększość telefonów sprowadza się do pytań w stylu: a dlaczego wysterylizowana, piękne szczeniaki byśmy mieli .... , dawaj no pani tego psa itp A ostatnio nawet czasu nie mam,żeby się podrapać i jak już jakikolwiek czas wygospodaruję na wirtualne zaglądanie do psiaków, to po prostu prawie wyję ! Adopcje raczej stoją ! Czasu nie mamy ! :-( Koszmar po porstu ! Quote
yewcia1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Straszny to czas, ale juz prawie koniec wakacji oby się szybko ruszyło. Quote
yewcia1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Śliczności pokaż się jeszcze raz na pierwszej stronie. Quote
Majaa Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Mam nadzieję, że kolejny mail na który odpowiedziałam w sprawie Lady dzisiaj, będzie tym ! Nawet nie wiecie na ile maili odpowiadam .... tylko jakoś niewiele z tego wynika .... ale czasami warto dla tego jednego jedynego domku ! Podobnie z telefonami .... Quote
KamaG Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 trzymamy kciuki, na dogo jest wątek -poszukiwana ponka- Lady tam zagościła, może to stamtąd? Quote
Recommended Posts