Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a zobacz co tu pisała... ale nie ma się co przejmować ;)

PALATINA napisał(a):
Nie, nie żartuję... 8)
I już zaczęłam pytac -oczywiście nie kogokolwiek, tylko całkiem poważanych hodowców. Zaczęłam od Mościców, potem "przelecę" resztę.
Umiem "ładnie" pytac :lol: . Umiem wzbudzic zaufanie, więc nie sądzę, że wszyscy będą tak reagować, jak Ty. :roll:
.

Posted

moscic napisał(a):
Uwielbiam śmiejące się PON-y!!! Moje mają to w genach!!!
No to uśmiech , mój Pompon ma po tatusiu. :lol:
Też się śmieje, w szczególności jak wracam do domu.

Posted

moscic napisał(a):
Uwielbiam śmiejące się PON-y!!! Moje mają to w genach!!!

Potwierdzam. Kędzior śmieje się jak najęty :-D A jest z Mościców ;-)

• 2 weeks later...
Posted

To teraz ja:

Na turnieju agility w zeszly weekend Dzingli, startujac w rozmiarze Maxi ( wys. przeszkod 55-65 cm) w stawce 26 psow zajela trzecie miejsce!
Cieszy mnie to tym bardziej, ze byla najmniejsza ( reszta bordery, goldeny itp) i byl to jej pierwszy prawdziwy turniej.

A tu po:

Posted

[quote name='nani ni']To teraz ja:

Cudowne zdjęcie - przednie łapy za tylnymi i ten wdzięcznie wypięty kuperek! Aż się ręce wyciągają, żeby poklepać! :lol:

O psie mówię oczywiście. :wink:

Posted

[quote name='alimak']

To ja mam pytanie do tego zdjęcia.
Czy po kąpielach na łonie natury Beta sama schnie, czy jest suszona i czesana od razu (albo prawie od razu)?

Posted

to mojej Śp Aruś... po takiej kąpieli jeśli nie ma się gdzie wykąpać psa to najszybciej jak się da pod prysznic, spółkać wszystko i odżywka

aha no i uważać na wszystkie stawy (wode stojącą, w upałach tam masa syfu) najlepsze są górskie potoki :)

Posted

Dzidtka napisał(a):

to mojej Śp Aruś...

:-( Ale gafa

Dzidtka napisał(a):

.................. najlepsze są górskie potoki :)

To będzie problem, bo nie będziemy jechać z 400km żeby się Kędzior skąpał w naturze :-)

Posted

nie zaczaiłas??Chodiz mi o to ze jak bedziesz odczepiac od niego raka to mozez poczuc na własnej skórze jak sie przyczepi potem do Ciebie;]

Pozatym co ty mi tu jakies rzeczy piszesz co mam robic. Modem nie jesteś wiec sie nie rządz;p

Posted

nie zaczaiłam i dalej nie wiem po co takie pierdółki piszesz ale ok, niech Ci bedzie

dla odmiany może jakieś zdjęcie PONa byś wsadziła a nie głupi komentarz ? (bo to GALERIA PONów)