Dzidtka_Gl Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 witamy!!! no mam nadzieje, że koleżanka rozmawia z Tobą jedynie o szczeniętach smiejących się :) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 a zobacz co tu pisała... ale nie ma się co przejmować ;) PALATINA napisał(a):Nie, nie żartuję... 8) I już zaczęłam pytac -oczywiście nie kogokolwiek, tylko całkiem poważanych hodowców. Zaczęłam od Mościców, potem "przelecę" resztę. Umiem "ładnie" pytac :lol: . Umiem wzbudzic zaufanie, więc nie sądzę, że wszyscy będą tak reagować, jak Ty. :roll: . Quote
Spytko Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 moscic napisał(a): Uwielbiam śmiejące się PON-y!!! Moje mają to w genach!!! No to uśmiech , mój Pompon ma po tatusiu. :lol: Też się śmieje, w szczególności jak wracam do domu. Quote
AZyja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 moscic napisał(a): Uwielbiam śmiejące się PON-y!!! Moje mają to w genach!!! Potwierdzam. Kędzior śmieje się jak najęty :-D A jest z Mościców ;-) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 z moich 3 PONów jakie miałam tylko Tośka się śmieje, co jest teraz urocze bo nie ma połowy zębów ;) (ma ponad 10 i pół roku) Quote
magda** Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Moja sunia się nie śmieje http://upload.miau.pl/1/17848.jpg troszkie za duze bylo ;-) M. Quote
EwikB Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Jak galeria to galeria - wklejam fotki moich dziewczynek pozdrawiam Ewa Quote
nani ni Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 To teraz ja: Na turnieju agility w zeszly weekend Dzingli, startujac w rozmiarze Maxi ( wys. przeszkod 55-65 cm) w stawce 26 psow zajela trzecie miejsce! Cieszy mnie to tym bardziej, ze byla najmniejsza ( reszta bordery, goldeny itp) i byl to jej pierwszy prawdziwy turniej. A tu po: Quote
JustynaJK Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 bardzo ładne psiaki! i widzę nawet szczeniaczka z ogonkiem!!! Quote
magda** Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Nani gratuluję sukcesu Dzingli - tak trzymać :thumbs: Quote
Perfetia Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='nani ni']To teraz ja: Cudowne zdjęcie - przednie łapy za tylnymi i ten wdzięcznie wypięty kuperek! Aż się ręce wyciągają, żeby poklepać! :lol: O psie mówię oczywiście. :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Mł.Ch.Pl.,BOG Junior, BOB, CACIB, 3 x CWC WYBRANEK z Czańca Quote
AZyja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='alimak'] To ja mam pytanie do tego zdjęcia. Czy po kąpielach na łonie natury Beta sama schnie, czy jest suszona i czesana od razu (albo prawie od razu)? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 to mojej Śp Aruś... po takiej kąpieli jeśli nie ma się gdzie wykąpać psa to najszybciej jak się da pod prysznic, spółkać wszystko i odżywka aha no i uważać na wszystkie stawy (wode stojącą, w upałach tam masa syfu) najlepsze są górskie potoki :) Quote
AZyja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzidtka napisał(a): to mojej Śp Aruś... :-( Ale gafa Dzidtka napisał(a): .................. najlepsze są górskie potoki :) To będzie problem, bo nie będziemy jechać z 400km żeby się Kędzior skąpał w naturze :-) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 nie gafa :) na drugiej fotce Arak... to uważaj, żeby w jakimś stawie nie złapał gronkowca albo innych takich bleeee Quote
AZyja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzidtka napisał(a):nie gafa :) na drugiej fotce Arak... No tak, jak sie przyjrzałem to widać różnice :-) Quote
flashka-g Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 albo zeby mu sie rak do futra nie przyczepił;] Quote
Dzidtka_Gl Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 tak gdzie raki tam czysta woda więc tam polecam :) a przez to futro PON i tak nie poczuje ;) Quote
flashka-g Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 no tak ale jak ty bedziesz go odczepiac to mozesz poczuć;] Quote
Dzidtka_Gl Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 uzasadni swój poprzeni post albo go usuń Quote
flashka-g Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 nie zaczaiłas??Chodiz mi o to ze jak bedziesz odczepiac od niego raka to mozez poczuc na własnej skórze jak sie przyczepi potem do Ciebie;] Pozatym co ty mi tu jakies rzeczy piszesz co mam robic. Modem nie jesteś wiec sie nie rządz;p Quote
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 nie zaczaiłam i dalej nie wiem po co takie pierdółki piszesz ale ok, niech Ci bedzie dla odmiany może jakieś zdjęcie PONa byś wsadziła a nie głupi komentarz ? (bo to GALERIA PONów) Quote
Recommended Posts