Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waga?
Czata ma w kłębie 44cm i waży 14kg, (ale ona jest chora i dlatego nie ma apetytu. Wet mówi, że im mniej waży, tym lepiej dla niej).
Jagna ma 42cm i 17kg.

Poszukam jeszcze fajnych foteczek do wstawiania (jak już sie nauczyłam, jak to sie robi, to poszaleję :wink: ).

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jejku :roll: czyżbym miała tłuścioszka w domu? Baca waży jakieś 24 kg. Jak go ostatnio mierzyłam miał jakieś 47 cm w kłębie. Nie wygląda na zapasionego, ale wg mnie mógłby ważyć ciut mniej.
Obiecuję w najbliższym czasie wstawić jakieś zdjęcia :wink:

Posted

Bzik ma 49 - 50 cm - zależy kto mierzy :-? i waży 21-22 kg (zawsze jak idziemy do weta to go ważę) - jest w sam raz. Rejkjavika nie ważę, bo nie chcę się załamać - ona jest tak jak ja - wiecznie za gruba :D z tą różnicą, że ja nie ślinię się na widok kanapek Grigorija :lol: 8)

Posted

nani ni napisał(a):
Palatina- sliczne zdjecia!
Zwlaszcza te Czaty- ciesze sie, ze ma sie dobrze -wyglada na zupelnie zdrowa!

Mam nadzieje, że o tym, jak się ma zechcesz się sama przekonać jak zawitasz do Ojczyzny... :roll:

• 1 month later...
Posted

Pony są ŚLICZNE !!!!!!!!!! Gdyby były mniejsze, to bym miała dylemat pomiędzy lhasa apso, terierem tybetańskim a ponem.
Wybrałam jednak lhasa apso :wink:

• 2 weeks later...
Posted

A tak wygląda "skazana na sukces" TAWERNA Mościc dzień po zakończeniu Championatu Polski, który nota bene udało się jej zrobić w cztery wystawy i w wieku dwóch lat. Pozdrawiam p."Grażynę Kobielską".