Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
widzialam, ze jakies cioteczki rowniez cosik deklarowaly wczesniej... chyba trzeba sie przypomniec na pw :cool3: tyle tych bid, ze mogly przestac sledzic watek...

ja się deklarowałam i podtrzymuję: dam 10,- stałej a jak będę mogła to coś czasami dorzucę. Do Hałabajówki przelewam już na Bystrą to mogę robić jeden przelew na dwa psiaki.

Posted

mdk8 napisał(a):
ja się deklarowałam i podtrzymuję: dam 10,- stałej a jak będę mogła to coś czasami dorzucę. Do Hałabajówki przelewam już na Bystrą to mogę robić jeden przelew na dwa psiaki.

Bardzo dziękujemy w imieniu Ineczki i Żuczka

Posted

mdk8 napisał(a):

Dulska napisał(a):
Deklarowałam 20 zł stałej - aktualne

i ja również ogromnie dziękuję!!! :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mam wpłatę dla Żuczka 100zł od Pani Katarzyny K. nie ma nicku więc to chyba z fb

KRS do umowy 0000441066[/QUOT

tak tak :multi::multi::multi: :loveu: Pani Katarzyna napisala na wydarzeniu, ze wspomoze Zuczka, a ja nie wiedzac, ze juz wplacila, jeszcze dzisiaj sie przypominalam na pw :oops:

ps. Pani Kasia napisala, ze wspomoze Zuczka co miesiac...

Posted (edited)

kolejna kobietka napisał(a):
:crazyeye: :multi: to ja wstrzymuje oddech...

A bo mnie wkurza... że ktoś chce się dorobić na krzywdzie i jeszcze marudzi że śmierdzi że nie hallo że coś...dzisiaj z Białogardu zabrałam dwa psiaczki jeden już pojechał dalej a drugi jedzie pod koniec tygodnia...a ten drugi to synek mojej Ninki z podpisu :)

JADĘ

Edited by Hałabajówka
Posted

No to mam teraz takie zapytanie który psiak jest starszy i wymaga lepszych warunków... jeżeli Żuczek jest w gorszej kondycji to może jego dam do Dziadkarni co?
Tam mam tylko jedno wolne miejsce.... jak myślicie?

Posted

Myślę, że sama to ocenisz. Inka siedzi tylko w budzie, nie wiadomo czy nie ma już na nic siły czy tak bardzo jest zastraszona i odzyska radość i chęci do życia. Natomiast Żuczek też głównie leży zwinięty w kłębek poza budą, bo do budy go nie wpuszczają inne psy. Naprawdę trudno powiedzieć, które z nich jest starsze. U nas w schronie w ogóle wet nie określa wieku psów, chyba że na moją prośbę, ale zwykle psy bardzo się przy tym wyrywają i to jest takie wróżenie z fusów.

Posted

ło losie....to one takie biedne jak mój ukkuś też był taki smutny i zabiedzony...a teraz...........wielka pyza :) jutro mu nowe foteczki zrobię to zobaczycie jaki tłuścioch przytulak :) podwoił swoja masę odkąd jest z nami. Mi się zawsze wydaje że mniejszym jest gorzej bo ani się ogrzać powalczyć o swoje... Jak się zwolni miejsce w dziadkarni to będę mogła dwójkę tam dać pod warunkiem że mi kotów nie będą terroryzować. Ale zwolnienie miejsca jakoś nie widzę bo Ukkiś nikogo za serce nie porwał do tej pory :(

Posted

Hałabajówka napisał(a):
A bo mnie wkurza... że ktoś chce się dorobić na krzywdzie i jeszcze marudzi że śmierdzi że nie hallo że coś...dzisiaj z Białogardu zabrałam dwa psiaczki jeden już pojechał dalej a drugi jedzie pod koniec tygodnia...a ten drugi to synek mojej Ninki z podpisu :)

JADĘ

kochana!!! :multi::multi::multi: :iloveyou:

obiezyswiat75 napisał(a):
Matko, jakie emocje. Bardzo Ci dziękuję, że przygarnęłaś tę dwójkę.....

nooo emocje sa nieziemskie!!! :mdleje: :lol: