kolejna kobietka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 widzialam, ze jakies cioteczki rowniez cosik deklarowaly wczesniej... chyba trzeba sie przypomniec na pw :cool3: tyle tych bid, ze mogly przestac sledzic watek... Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 To jak juz Żuczek wyjedzie, to ja do nich napiszę. Quote
Gabi79 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):To jak juz Żuczek wyjedzie, to ja do nich napiszę. Może cioteczki widziały, że nie ma jeszcze ustaleń i nie zaglądają Quote
mdk8 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 kolejna kobietka napisał(a):widzialam, ze jakies cioteczki rowniez cosik deklarowaly wczesniej... chyba trzeba sie przypomniec na pw :cool3: tyle tych bid, ze mogly przestac sledzic watek... ja się deklarowałam i podtrzymuję: dam 10,- stałej a jak będę mogła to coś czasami dorzucę. Do Hałabajówki przelewam już na Bystrą to mogę robić jeden przelew na dwa psiaki. Quote
Gabi79 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 mdk8 napisał(a):ja się deklarowałam i podtrzymuję: dam 10,- stałej a jak będę mogła to coś czasami dorzucę. Do Hałabajówki przelewam już na Bystrą to mogę robić jeden przelew na dwa psiaki. Bardzo dziękujemy w imieniu Ineczki i Żuczka Quote
obiezyswiat75 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dulska napisał(a):Deklarowałam 20 zł stałej - aktualne bardzo dziękujemy :):):) Quote
kolejna kobietka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 mdk8 napisał(a):ja się deklarowałam i podtrzymuję: dam 10,- stałej a jak będę mogła to coś czasami dorzucę. Do Hałabajówki przelewam już na Bystrą to mogę robić jeden przelew na dwa psiaki. Dulska napisał(a):Deklarowałam 20 zł stałej - aktualne i ja również ogromnie dziękuję!!! :multi: :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 jeszcze chwilunia i bedziesz bezpieczny! :loveu: Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Mam wpłatę dla Żuczka 100zł od Pani Katarzyny K. nie ma nicku więc to chyba z fb KRS do umowy 0000441066 Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Hałabajówka']Mam wpłatę dla Żuczka 100zł od Pani Katarzyny K. nie ma nicku więc to chyba z fb KRS do umowy 0000441066[/QUOT tak tak :multi::multi::multi: :loveu: Pani Katarzyna napisala na wydarzeniu, ze wspomoze Zuczka, a ja nie wiedzac, ze juz wplacila, jeszcze dzisiaj sie przypominalam na pw :oops: ps. Pani Kasia napisala, ze wspomoze Zuczka co miesiac... Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Pieniadze na transport wpłacone :) dziękujemy ciotuchno kochana nasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Mam taki pomysł żeby samej przyjechać po Puszki-Kłębuszki...jeszcze analizuję i myślę i konsultuję ale jestem bardziej na tak.... Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Hałabajówka napisał(a):Mam taki pomysł żeby samej przyjechać po Puszki-Kłębuszki...jeszcze analizuję i myślę i konsultuję ale jestem bardziej na tak.... :crazyeye: :multi: to ja wstrzymuje oddech... Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) kolejna kobietka napisał(a)::crazyeye: :multi: to ja wstrzymuje oddech... A bo mnie wkurza... że ktoś chce się dorobić na krzywdzie i jeszcze marudzi że śmierdzi że nie hallo że coś...dzisiaj z Białogardu zabrałam dwa psiaczki jeden już pojechał dalej a drugi jedzie pod koniec tygodnia...a ten drugi to synek mojej Ninki z podpisu :) JADĘ Edited March 11, 2013 by Hałabajówka Quote
obiezyswiat75 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Matko, jakie emocje. Bardzo Ci dziękuję, że przygarnęłaś tę dwójkę..... Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jeszcze nie dziękuj bo do czwartku to mogę mieć jeszcze spotkanie z piorunem albo inną siłą wyższą :) Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 No to mam teraz takie zapytanie który psiak jest starszy i wymaga lepszych warunków... jeżeli Żuczek jest w gorszej kondycji to może jego dam do Dziadkarni co? Tam mam tylko jedno wolne miejsce.... jak myślicie? Quote
toyota Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Myślę, że sama to ocenisz. Inka siedzi tylko w budzie, nie wiadomo czy nie ma już na nic siły czy tak bardzo jest zastraszona i odzyska radość i chęci do życia. Natomiast Żuczek też głównie leży zwinięty w kłębek poza budą, bo do budy go nie wpuszczają inne psy. Naprawdę trudno powiedzieć, które z nich jest starsze. U nas w schronie w ogóle wet nie określa wieku psów, chyba że na moją prośbę, ale zwykle psy bardzo się przy tym wyrywają i to jest takie wróżenie z fusów. Quote
obiezyswiat75 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Boże, jak to czytam, to mi się serce ściska.... Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ło losie....to one takie biedne jak mój ukkuś też był taki smutny i zabiedzony...a teraz...........wielka pyza :) jutro mu nowe foteczki zrobię to zobaczycie jaki tłuścioch przytulak :) podwoił swoja masę odkąd jest z nami. Mi się zawsze wydaje że mniejszym jest gorzej bo ani się ogrzać powalczyć o swoje... Jak się zwolni miejsce w dziadkarni to będę mogła dwójkę tam dać pod warunkiem że mi kotów nie będą terroryzować. Ale zwolnienie miejsca jakoś nie widzę bo Ukkiś nikogo za serce nie porwał do tej pory :( Quote
obiezyswiat75 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Dziadki są najfajniejsze :) A pioruny biorę na siebie... Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Hałabajówka napisał(a):A bo mnie wkurza... że ktoś chce się dorobić na krzywdzie i jeszcze marudzi że śmierdzi że nie hallo że coś...dzisiaj z Białogardu zabrałam dwa psiaczki jeden już pojechał dalej a drugi jedzie pod koniec tygodnia...a ten drugi to synek mojej Ninki z podpisu :) JADĘ kochana!!! :multi::multi::multi: :iloveyou: obiezyswiat75 napisał(a):Matko, jakie emocje. Bardzo Ci dziękuję, że przygarnęłaś tę dwójkę..... nooo emocje sa nieziemskie!!! :mdleje: :lol: Quote
Recommended Posts