Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nikt po Żuczka nie dzwoni ;( a on się coraz bardziej pewny siebie robi i przy misce warczy mały dziad jeden... podrzucanie mu smakołyków nic nie daje niestety uparł się i koniec a i nie lubi jak się go podnosi ma jakiś uraz chyba bo się spina i próbuje kłapać ale tak to jest fajny, całkiem szybki psiak...jak te schroniska niszczą te zwierzaki no ;(

Posted

Miałam zapytanie dzisiaj o Żuczka, ile ma lat i czy nie jest agresywny. Odpisałam, że jest starszy i nie jest agresywny. Ale to było takie byle jakie, z błędami i bez jakiegokolwiek podpisu, więc raczej nikt poważny, tak mi się wydaje...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='kolejna kobietka']Uaktualnilam rozliczenie Zuczka, dziękujemy ogromnie za wpłaty!!! :loveu:[/QUOTE]

wczoraj przelałam do Hałabajówki stałą za lipiec.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=book antiqua]Serdecznie zapraszam na bazarek na spłatę długów przede wszystkim weterynaryjnych na ponad 1200zł fundacji Hałabajówka...bazarek jest misz maszowy tj płyty CD,DVD, książki zarówno kryminały, obyczajowe jak i naukowe w tym szkolenie metoda na klikera, biżuteria w tym srebrna i ręcznie robiona, MP3 Sony bezprzewodowy, rękawica do czyszczenia psa, siatki przeciwko komarom....[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kolejna kobietka']Do góry dziadeczku... halabajowko wiem, ze kiepsko z czasem, ale czy nie można Zuczkowi zrobić foteczek takich w domku na kocyku, kolankach itd? :cool3:[/QUOTE]

I z różą albo coś :evil_lol:

Posted

Nie wyrabiam teraz z niczym ;( może w czwartek jak będzie wolne coś popstrykam, a jeszcze Olenie wiszę fotki Maksia już zrobione tylko nie obrobione ;(

Żuczek jak ostatnio była burza to wpadł do domu i się schował pod kocem a potem obsikał kominek :crazyeye: