Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Tak, z tymi staruszkami to lipa :) Im w momencie opuszczania schronu lat ubywa momentalnie.

Oszukańce to są i tyle :mad: :razz: żeby jeszcze tak adopcje się ruszały jak te staruszki to już w ogóle byłoby super :)

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hałabajówka napisał(a):
No właśnie już 3 razy podchodziłam do tych fotek i o lipa.... bo on nie umie ustać w miejscu cały czas się przemieszcza :)

Na koty mogę go sprawdzić i pierwszy test wypadł pozytywnie aczkolwiek wtedy tylko myślał o Kawie Ince :razz:

A dzieci nie mam to nie sprawdzę.

tyle lat w jednym boksie z tyloma psami, caly czas w stresie, czy go jakis nie czapnie i do tego bez spacerow, pewnie chce teraz nadrobic ten stracony czas :)

Posted

No faktycznie- kiepsko widać :)

on jest jak mały samochodzik cały czas się przemieszcza...i to było na opcji sport...muszę go na smycz zapiąć i chyba tak zrobić...nie lubię takich fotek ale nie ma wyjścia z takim dziadkiem oszukańcem...ja myślałam że on się położy i będzie taki bardziej stateczny jak w tym kojcu tylko tak leżał a tu niespodzianka :)

Posted

A ja dziś dostałam jaja!!!! Czegoś tak superowego to jeszcze nie widziałam. Czapki
z głów, do nóżek padam i takie tam inne. No jaja super!!!! Podziwiam za zdolności i cierpliwość.

Jej dziękuję bardzo :) Cierpliwość to klucz do sukcesu :)