Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Halabajowko dobrze?

Rozliczenie Zuczka:

WPŁATY:
1. Pani Katarzyna K. 100 zł
2. Dulska (dogo) 50 zł (20 zł deklaracja stała, 30 zł "kieszonkowe" na nowe życie)
3. Pani Katarzyna K. 70,00 zł (kolejna wpłata)
4. Dulska (dogo) 20,00 zł
Razem 240,00 zł

WYDATKI:
1. Odpchlenie i odrobaczenie 21 zł
2. Wyżywienie za pierwszy miesiąc pobytu (14.04 - odciągane 14-ego kolejnego miesiąca) 135,00 zł
RAZEM: 156,00 zł

SALDO:
84,00 zł

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Ciociu Halabajowko dobrze?

Rozliczenie Zuczka:

WPŁATY:
1. Pani Katarzyna K. 100 zł
2. Dulska (dogo) 50 zł (20 zł deklaracja stała, 30 zł "kieszonkowe" na nowe życie)
3. Pani Katarzyna K. 70,00 zł (kolejna wpłata)
4. Dulska (dogo) 20,00 zł
Razem 240,00 zł

WYDATKI:
1. Odpchlenie i odrobaczenie 21 zł
2. Wyżywienie za pierwszy miesiąc pobytu (14.04 - odciągane 14-ego kolejnego miesiąca) 135,00 zł
RAZEM: 156,00 zł

SALDO:
84,00 zł[/QUOTE]

Wszystko się zgadza ;)

Posted

Dziękuję bardzo, dzwoniła sensowna pani w sprawie Żuczka. W domu jest dziecko 5 l. Pani pytała o stosunek Żuczka do dzieci. Powiedziałam co wiem, tzn. , że jest przyjacielski do wszystkich, a po więcej szczegółów odesłałam do Hałabajówki.

Posted

No to tak Pani dzwoniła... ja nie wiem jaki ma stosunek do dzieci bo dzieci nie mam... Pani miła i sensowna...mieli pieska żył 13 lat... dziecko go trochę ciągało za ogon i uszy ale już z tego wyrosło. Pani ma się jeszcze z mężem skonsultować. Ale zapytała mnie czy Żuczek jest zdrowy i czy miał robione badania diagnostyczne... bo Pani już dzwoniła w sprawie innego psiaka gdzieś na dt ale tamta sunia ma chorą wątrobę i musi jeść royala na wątrobę a to za drogo. Nie wiem jak to oceniać czy odbierać...

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
tez nie wiem jak to odbierac :roll: wizyta PA na pewno nam wiecej powie, chyba nie ma co za szybko kogos przekreslac, jak sadzicie?

Ja jakoś ostatnio sceptycznie podchodzę do ludzi ale może będzie ok zobaczymy czy się Pani namyśli.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Rzeczywiście to Żuczek -w boksie z Primą i Mokką. Były z tym Czarnym wariatem dominantem. Ale odkrycie ! Biduś miał tam ciężkie życie, bo Czarny nie wypuszczał psów z części wewnętrznej jak mu odbiło.

Edited by toyota
Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
O, miałam przyjemność udzielić wsparcia przy wyciąganiu suniek :)

Co my byśmy bez Ciebie ciocia zrobiły :oops:.

Rozmawiałam z Hałabajówką i ta pani się więcej nie odezwała w sprawie Żuczka.