Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zacytuje ciocie Halabajowke z innego watku :smile:
"Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek, pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;-)
Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi:"

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Zacytuje ciocie Halabajowke z innego watku :smile:
"Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek, pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;-)
Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi:"

Wspaniałe wieści!!!!!!!!!!

Posted

tak, kochane rybki w koncu zaznaja troche wolnosci :)

Rozliczenie Zuczka, jezeli cos pominelam to ciocie poprawcie:

WPŁATY:
1. Pani Katarzyna K. 100 zł
2. Dulska (dogo) 50 zł (20 zł deklaracja stała, 30 zł "kieszonkowe" na nowe życie)
Razem 150 zł

WYDATKI:
1. Odpchlenie i odrobaczenie 21 zł

SALDO:
129 zł

ps. transport rozliczony u Ineczki

Posted

malagos napisał(a):
O tytuł wątku pytam, bo ....straszy...... ;)

Ja też pytałam i taka odpowiedź dostałam...

obiezyswiat75 napisał(a):
Z tego co czytałam, to pani bierze psiaki, które potem znikają w tajemniczy sposób. Jednego na pewno uspila krótko po zabraniu.

Posted

Jejku jak dobrze ,że Żuczek bezpieczny:)
Poza siostrą wet jeszcze pani Kasia- bibliotekarka z Krakowa znowu ponoć szuka piesków ....:(

Posted

Hałabajówka napisał(a):
A ja myślę że Żuczka można tez ogłaszać bo jest super przyjacielski i wcale nie stary. Tylko mu zrobię ładne fotki zrobię :)

juz sie nie moge doczekac foteczek! :) Zuczus jest na fb, wiec moze i tam go ktos wypatrzy :)

Posted

Jak Ci się uda go upozować, bo on chyba ciągle w ruchu :)
masz możliwość sprawdzić go na koty i dzieci? To może być ważne dla ludzi szukających psa.

No właśnie już 3 razy podchodziłam do tych fotek i o lipa.... bo on nie umie ustać w miejscu cały czas się przemieszcza :)

Na koty mogę go sprawdzić i pierwszy test wypadł pozytywnie aczkolwiek wtedy tylko myślał o Kawie Ince :razz:

A dzieci nie mam to nie sprawdzę.

Posted

To chyba taki syndrom schronu. Mój Maksio po opuszczeniu klatki zapadł na ADHD :)
A tez był takim biedulkiem starutkim podobno.

Moja Fela miała to samo jak przyjechała do mnie odpięta po 8 latach stania na łańcuchu to pierwsze dwa tygodnie biegała wzdłuż ogrodzenia cale dnie, a potem się wyciszyła i teraz nawet chodzi :) Więc biorę do na przetrzymanie :)

Te staruszki oszukują normalnie o i tyle!!!!