kolejna kobietka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Hałabajówka napisał(a):Ja nie mam z wczoraj fotek...więc musimy czekać... tak tak, z ta pala mi chodzilo o toyote :lol: bo mowila, ze ma zdjatka :) Quote
kolejna kobietka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 a jaka Klusia słodka siedzi na tej klatce :loveu: Quote
zerojeden Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Mi się wydaje że to jest inny kolor włosków wokół oczu w tygodniu to zobaczymy co to i jak to. A to moja puchata ałabajkowa Klusia Masza :) Quote
zerojeden Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 malagos napisał(a):Co z wet-siostrą, uaktywnia się ? A o co chodzi z wet-siostrą ? Quote
sonia1974 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Właśnie o co chodzi z tą siostrą weta bo już gdzieś mi to przeleciało na wątku Quote
obiezyswiat75 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Z tego co czytałam, to pani bierze psiaki, które potem znikają w tajemniczy sposób. Jednego na pewno uspila krótko po zabraniu. Quote
kolejna kobietka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Zacytuje ciocie Halabajowke z innego watku :smile: "Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek, pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;-) Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi:" Quote
Gabi79 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 kolejna kobietka napisał(a):Zacytuje ciocie Halabajowke z innego watku :smile: "Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek, pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;-) Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi:" Wspaniałe wieści!!!!!!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 tak, kochane rybki w koncu zaznaja troche wolnosci :) Rozliczenie Zuczka, jezeli cos pominelam to ciocie poprawcie: WPŁATY: 1. Pani Katarzyna K. 100 zł 2. Dulska (dogo) 50 zł (20 zł deklaracja stała, 30 zł "kieszonkowe" na nowe życie) Razem 150 zł WYDATKI: 1. Odpchlenie i odrobaczenie 21 zł SALDO: 129 zł ps. transport rozliczony u Ineczki Quote
zerojeden Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [FONT=comic sans ms]Bazarek dla Kontry...do 22 marca z podkładkami i jajkami :smile:[/FONT] Quote
malagos Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Hałabajówka napisał(a):A o co chodzi z wet-siostrą ? O tytuł wątku pytam, bo ....straszy...... ;) Quote
zerojeden Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 malagos napisał(a):O tytuł wątku pytam, bo ....straszy...... ;) Ja też pytałam i taka odpowiedź dostałam... obiezyswiat75 napisał(a):Z tego co czytałam, to pani bierze psiaki, które potem znikają w tajemniczy sposób. Jednego na pewno uspila krótko po zabraniu. Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ponoc jej maz alkoholik trul psiaki, takie bylo jej podejrzenie, a ona pomimo tego brala kolejne na dt... Quote
ewu Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Jejku jak dobrze ,że Żuczek bezpieczny:) Poza siostrą wet jeszcze pani Kasia- bibliotekarka z Krakowa znowu ponoć szuka piesków ....:( Quote
zerojeden Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A ja myślę że Żuczka można tez ogłaszać bo jest super przyjacielski i wcale nie stary. Tylko mu zrobię ładne fotki zrobię :) Quote
obiezyswiat75 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Jak Ci się uda go upozować, bo on chyba ciągle w ruchu :) masz możliwość sprawdzić go na koty i dzieci? To może być ważne dla ludzi szukających psa. Quote
kolejna kobietka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Hałabajówka napisał(a):A ja myślę że Żuczka można tez ogłaszać bo jest super przyjacielski i wcale nie stary. Tylko mu zrobię ładne fotki zrobię :) juz sie nie moge doczekac foteczek! :) Zuczus jest na fb, wiec moze i tam go ktos wypatrzy :) Quote
obiezyswiat75 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Oj-oby znalazł mu się taki wspaniały i kochający dom. Cały czas przypomina mi się to zdjęcie jak leży skulony, smutny, przestraszony. Quote
zerojeden Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Jak Ci się uda go upozować, bo on chyba ciągle w ruchu :) masz możliwość sprawdzić go na koty i dzieci? To może być ważne dla ludzi szukających psa. No właśnie już 3 razy podchodziłam do tych fotek i o lipa.... bo on nie umie ustać w miejscu cały czas się przemieszcza :) Na koty mogę go sprawdzić i pierwszy test wypadł pozytywnie aczkolwiek wtedy tylko myślał o Kawie Ince :razz: A dzieci nie mam to nie sprawdzę. Quote
obiezyswiat75 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 To chyba taki syndrom schronu. Mój Maksio po opuszczeniu klatki zapadł na ADHD :) A tez był takim biedulkiem starutkim podobno. Quote
zerojeden Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):To chyba taki syndrom schronu. Mój Maksio po opuszczeniu klatki zapadł na ADHD :) A tez był takim biedulkiem starutkim podobno. Moja Fela miała to samo jak przyjechała do mnie odpięta po 8 latach stania na łańcuchu to pierwsze dwa tygodnie biegała wzdłuż ogrodzenia cale dnie, a potem się wyciszyła i teraz nawet chodzi :) Więc biorę do na przetrzymanie :) Te staruszki oszukują normalnie o i tyle!!!! Quote
obiezyswiat75 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Tak, z tymi staruszkami to lipa :) Im w momencie opuszczania schronu lat ubywa momentalnie. Quote
Recommended Posts