Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Super! PRześladuje mnie to zdjęcie, na którym lezy zwinięty w kłębek niczym kupka nieszczęścia. Marzę o tym, żeby go w innej scenerii zobaczyć.
A najlepiej to merdającego ogonem i szczęśliwego....

EDIT:
A tak w ogóle to tytuł wątku powinien się zmienic :)

Edited by obiezyswiat75
Posted (edited)

Dulska napisał(a):
Przelałam dla Żuczka 50 zł: 20 stałej deklaracji i 30 "kieszonkowego" na nowe życie.
Zadeklarowane 20 zł stałej będzie przelewane co 10-go.

melduję wpłata doszła

edit. bardzo przepraszam za brak informacji ale odeszła mi dzisiaj sunia niespodziewanie zupełnie :(

Kluseczki już odpchlone i odrobaczone :)
KawaInka zjadła trochę za to Żuczek mruczek zjadł swoje i zjadł Inki.... Wczoraj po nocy już ich nie rozlokowywałam więc dzisiaj przeniosłam Żuczka do dziadkarni ale Żuczek siedział pod drzwiami i mruczał, piszczał i stękał że on chce do KawyInki wrócić i już i go zaprowadź tam gdzie był i foch i skrobanie w drzwi i w ogóle mu się Ukki nie spodobał bo jak to tak że mu pannę zabrałam....więc bardzo wszystkich przepraszam za to że mówiłam że jedno z nich będzie mieszkała w budynku...nie da się ich rozdzielić bo Żuczek zaraz się robi Mruczek bez KawyInki.... Teraz mam zagwostkę co by tu zrobić....hmmm bo KawaInka nie jest żadną babcią więc mieszkać z dzadkami specjanie nie może bo im będzie po głowach skakać...ehhh Spały w jednej budzie wczoraj buda jest ocielkona styropianem 10cm z przedsionkiem z dywanikiem na drzwiach, kojec jet obłożony matami słomianymi, w budzie słomy pod sufit, w kojcu na podłodze też sloma...myślą że nie będzie im tam źle...
Komitywa miedzy nimi że hej :) A Żuczek Mruczek to tam żaden dziadek...mały symulant....kopać dziury ma siłę, gmerać w misce ma siłę, szczekać ma siłę ;)

Edited by Hałabajówka
Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Razem wyszli i razem chcą być :) Ech, łezka się w oku kręci. To jak myślisz-w jakim one są wieku?

Jak na moje oko to KawaInka ma między 4-6 ma kamień ale zębiska ładne no i zachowuje się jeszcze bardzo młodzieńczo i nie ma siwizny :) Żuczek Mruczek ma na pewno 8 plus bo oczka już zamglone...
policzyłam za transport wyszło 250zł

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
To możesz resztę na utrzymanie przeznaczyć? Po połowie na każdego? Czy jakoś inaczej wolisz?

Pewnie. Czyli zostało 150zł czyli po 75zł

odrobaczenie i odpchlenie po 21zł na łebka (6 robaki+15pchły) czyli zostaje po 54zł na psiaka.

poka poka fotki z wczoraj :)

Posted

Nie było mnie 2 dni i tak się denerwowałam.

Hałabajówko, jesteś wspaniała, brak mi słów:loveu:

Tak czułam, że Żuczek po opuszczeniu schroniskowego boksu odżyje.

Nie mogę doczekać się zdjęć

Posted

Kryzia napisał(a):
Specjalne podziękowania dla Cioteczek Hałabajówki i obieżyświat75 za transport :)
Inka ma charakterystyczne "okulary", to chyba może być nużeniec.

Przyłączam się do podziękowań!!!!!!!!!!

Obyś Kryziu nie miała racji z tym nużeńcem

Posted

Kryzia napisał(a):
Specjalne podziękowania dla Cioteczek Hałabajówki i obieżyświat75 za transport :)
Inka ma charakterystyczne "okulary", to chyba może być nużeniec.

ojej, oby nie nużeniec:(