Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Funky']Cioteczki, szukajcie, może się ktoś znajdzie co to zechce i umie zrobić bazarek - ja mam mnóstwo pierdółek więc fanty są.[/QUOTE]
Ja mogę zrobić bazarek, nie wiem jak wolisz, czy wyślesz zdjęcia , czy fanty do mnie, decyduj

Posted

[quote name='Gabi79']Cioteczki napisałam do kikou, z pytaniem czy przyjęła by Milo?

Myszko, Ty jesteś niezawodna, jeśli chodzi o bazarki:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE]
Super:):):)

Posted

[quote name='Mysza2']Ja mogę zrobić bazarek, nie wiem jak wolisz, czy wyślesz zdjęcia , czy fanty do mnie, decyduj[/QUOTE]

Mysza, wyślę Ci fanty, bo nawet aparatu ze sobą nie wzięłam i nie mam jak zrobić zdjęć. Podaj mi na priv adres, a ja w środę wyślę paczkę.
Nie wiem ile tego i co jest więc jutro od rana ogarnę i Ci napiszę. Ceny dasz sama wg uznania, możemy zrobić co łaska, to już jak uważacie.
Niestety tylko tyle mogę dla Milunia zrobić :(

Posted

[quote name='Funky']Mysza, wyślę Ci fanty, bo nawet aparatu ze sobą nie wzięłam i nie mam jak zrobić zdjęć. Podaj mi na priv adres, a ja w środę wyślę paczkę.
Nie wiem ile tego i co jest więc jutro od rana ogarnę i Ci napiszę. Ceny dasz sama wg uznania, możemy zrobić co łaska, to już jak uważacie.
Niestety tylko tyle mogę dla Milunia zrobić :([/QUOTE]

To jest bardzo wiele!!!
Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Milusia:loveu:

Posted (edited)

Ale się ruch zrobił :)

Cioteczki kochane, ja nie posiadam konta, Joleczka zgodziła się udostępnić swoje :)
J
eśli chodzi o DT, to niewskazane byłyby schody, ale najważniejsza chyba dobra opieka, miłość i troska, bo on nie jest sprawny, staruszeczek...
Pytałam jaką karmę, oprócz puszek, czy suchą też i pani Małgosia powiedziała, ze drobna, miękka. Ja ostatnio kupuje moim myszom z Rossmanna i się zajadają (20% białka- 1,5 kg za 8,99 lub 3 kg za chyba ok. 14, produkcji francuskiej dla Rossmanna, w białych torbach) czy może być? A puszki? A kocia?

Edited by iwonamaj
Posted

[quote name='Panna Marple']zaglądam do Milusia codziennie, jeno milczę:lol:. Jeśli trzeba dofinansować zakup karmy, etc. wyślijcie numer konta na pw-cosik dorzucę. Jakieś info byłyby potrzebne-jak Miluś na inne psy lub koty, etc, żeby w razie szukania domku coś wiedzieć[/QUOTE]

Milo mieszka z sunią i 6 kotami i jest ok, ale w sobotę dokładnie wypytam o wszystko.

Posted

[quote name='ewu']Ciocie ja z innej beczki .... w stajni handlarza jest 6-cio miesięczny konik- Kazio.
Cytuję :
Maluch 6 miesiecy, skopany i poobijany (bez uwiazu znalazl sie pod nogami duzych koni) ma zmasakrowana tylna noge, stawy nadgarskowe jak banie, ledwo łazi. Pan handlarz uprzejmie nas poinformowal ze jeszcze mu brakuje 50 kg na wage....
Dorota z Terra Spei zadatkowała na niego i zbiera. Proszę roześlijcie może ktoś cos wpłaci na konisia.
Fundacja Terra Spei

98 1090 1740 0000 0001 1383 4358
dla Kazia

Wkleiłam na FB, bo nie wiem, czy koniś ma wydarzenie...

Posted

Posłałam swoją nędzną dychę, ale może wygram książki na bazarku ewy gonzales i wtedy będą jeszcze trzy dyszki :)
Komuś kto to zrobił wyrwałabym osobiście klejnoty na żywca i wypuściła na golasa do lasu - niech sobie chojrak radzi.
A jaki jest ogólny stan Mila?

Posted

[quote name='zebrazebra']Posłałam swoją nędzną dychę, ale może wygram książki na bazarku ewy gonzales i wtedy będą jeszcze trzy dyszki :)
Komuś kto to zrobił wyrwałabym osobiście klejnoty na żywca i wypuściła na golasa do lasu - niech sobie chojrak radzi.
A jaki jest ogólny stan Mila?
Ciocia, nawet tak nie pisz!!!!:mad: Nie ma "nedznych" dych czy piątaków, czy jeszcze innych kwot. Każdy grosz jest cenny, na wagę złota, a często na wagę życia. Bardzo dziekujęmy za wsparcie dla Milusia:loveu: i polecamy sie na przyszłość:razz::)

Posted

[quote name='iwonamaj']Jolu, ja się oczywiście dołożę, ale raczej bez dłuższych deklaracji :(...[/QUOTE]
Ja też raczej jednorazowo bo deklaracji już troche mam :(