Nadziejka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) wstawiam raz jeszcze watek bazarrku http://www.dogomania.pl/forum/threads/239246-Ksiazki-dla-strauszka-z-urwanym-ogonkiem-zapraszam-ogromnie-od-28-01-5-02-g-22-00?p=20354814#post20354814 bo jakos nikt sie do tej pory z watku bidunia ...nie pojawil na bazarenku ..... :shake:zapraszam serdecznie Edited January 28, 2013 by ewa gonzales Quote
Mysza2 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Funky']Cioteczki, szukajcie, może się ktoś znajdzie co to zechce i umie zrobić bazarek - ja mam mnóstwo pierdółek więc fanty są.[/QUOTE] Ja mogę zrobić bazarek, nie wiem jak wolisz, czy wyślesz zdjęcia , czy fanty do mnie, decyduj Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Cioteczki napisałam do kikou, z pytaniem czy przyjęła by Milo? Myszko, Ty jesteś niezawodna, jeśli chodzi o bazarki:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki napisałam do kikou, z pytaniem czy przyjęła by Milo? Myszko, Ty jesteś niezawodna, jeśli chodzi o bazarki:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE] Super:):):) Quote
Funky Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Mysza2']Ja mogę zrobić bazarek, nie wiem jak wolisz, czy wyślesz zdjęcia , czy fanty do mnie, decyduj[/QUOTE] Mysza, wyślę Ci fanty, bo nawet aparatu ze sobą nie wzięłam i nie mam jak zrobić zdjęć. Podaj mi na priv adres, a ja w środę wyślę paczkę. Nie wiem ile tego i co jest więc jutro od rana ogarnę i Ci napiszę. Ceny dasz sama wg uznania, możemy zrobić co łaska, to już jak uważacie. Niestety tylko tyle mogę dla Milunia zrobić :( Quote
Mysza2 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Funky'] Podaj mi na priv adres, a ja w środę wyślę paczkę.[/QUOTE] poszło:):) Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Funky']Mysza, wyślę Ci fanty, bo nawet aparatu ze sobą nie wzięłam i nie mam jak zrobić zdjęć. Podaj mi na priv adres, a ja w środę wyślę paczkę. Nie wiem ile tego i co jest więc jutro od rana ogarnę i Ci napiszę. Ceny dasz sama wg uznania, możemy zrobić co łaska, to już jak uważacie. Niestety tylko tyle mogę dla Milunia zrobić :([/QUOTE] To jest bardzo wiele!!! Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Milusia:loveu: Quote
Justyna Lipicka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 biedny maluszek, tyle już wycierpiał bez debilnych ludzi:( nie umiem pomóc, tylko duchowo na razie:( Quote
bakusiowa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Temu, który wyrwał Milusiowi ogonek to też co nieco bym wyrwała, żeby poczuł jak to boli:angryy: Quote
yossariana Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 kolejny biedny pies... trzymam kciuki za zdrówko! Quote
iwonamaj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) Ale się ruch zrobił :) Cioteczki kochane, ja nie posiadam konta, Joleczka zgodziła się udostępnić swoje :) Jeśli chodzi o DT, to niewskazane byłyby schody, ale najważniejsza chyba dobra opieka, miłość i troska, bo on nie jest sprawny, staruszeczek... Pytałam jaką karmę, oprócz puszek, czy suchą też i pani Małgosia powiedziała, ze drobna, miękka. Ja ostatnio kupuje moim myszom z Rossmanna i się zajadają (20% białka- 1,5 kg za 8,99 lub 3 kg za chyba ok. 14, produkcji francuskiej dla Rossmanna, w białych torbach) czy może być? A puszki? A kocia? Edited January 29, 2013 by iwonamaj Quote
iwonamaj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Panna Marple']zaglądam do Milusia codziennie, jeno milczę:lol:. Jeśli trzeba dofinansować zakup karmy, etc. wyślijcie numer konta na pw-cosik dorzucę. Jakieś info byłyby potrzebne-jak Miluś na inne psy lub koty, etc, żeby w razie szukania domku coś wiedzieć[/QUOTE] Milo mieszka z sunią i 6 kotami i jest ok, ale w sobotę dokładnie wypytam o wszystko. Quote
iwonamaj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='ewu']Ciocie ja z innej beczki .... w stajni handlarza jest 6-cio miesięczny konik- Kazio. Cytuję : Maluch 6 miesiecy, skopany i poobijany (bez uwiazu znalazl sie pod nogami duzych koni) ma zmasakrowana tylna noge, stawy nadgarskowe jak banie, ledwo łazi. Pan handlarz uprzejmie nas poinformowal ze jeszcze mu brakuje 50 kg na wage.... Dorota z Terra Spei zadatkowała na niego i zbiera. Proszę roześlijcie może ktoś cos wpłaci na konisia. Fundacja Terra Spei 98 1090 1740 0000 0001 1383 4358 dla Kazia Wkleiłam na FB, bo nie wiem, czy koniś ma wydarzenie... Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Do cioteczek chętnych wesprzeć finansowo chłopaka wysłałam nr konta na pw. jeśli kogoś pominęłam proszę krzyczeć :) Quote
iwonamaj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Basieńko, dobrze by było zwolnić 2 post, możesz w wolnej chwili napisać do Maupa4 i tam byłyby prowadzone rozliczenia i deklaracje cioteczek odnośnie bazarków, ogłoszeń itp... I jeszcze prośba o wstawienie linka do wydarzenia na FB, bo ciągle go szukam :oops: http://www.facebook.com/events/134969656666450/?context=create Quote
Martika&Aischa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Iwonko i ja się melduję i o kochanym Milo nie zapominam ...jak się tylko pozbieram będę tu częstszym gościem. Kochany staruszek :( Quote
Funky Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 I odwiedzam Dziadunia, i już mi weselej, bo taki ruch tutaj, że hej :multi: Quote
zebrazebra Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Posłałam swoją nędzną dychę, ale może wygram książki na bazarku ewy gonzales i wtedy będą jeszcze trzy dyszki :) Komuś kto to zrobił wyrwałabym osobiście klejnoty na żywca i wypuściła na golasa do lasu - niech sobie chojrak radzi. A jaki jest ogólny stan Mila? Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='zebrazebra']Posłałam swoją nędzną dychę, ale może wygram książki na bazarku ewy gonzales i wtedy będą jeszcze trzy dyszki :) Komuś kto to zrobił wyrwałabym osobiście klejnoty na żywca i wypuściła na golasa do lasu - niech sobie chojrak radzi. A jaki jest ogólny stan Mila? Ciocia, nawet tak nie pisz!!!!:mad: Nie ma "nedznych" dych czy piątaków, czy jeszcze innych kwot. Każdy grosz jest cenny, na wagę złota, a często na wagę życia. Bardzo dziekujęmy za wsparcie dla Milusia:loveu: i polecamy sie na przyszłość:razz::) Quote
iwonamaj Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Jolu, ja się oczywiście dołożę, ale raczej bez dłuższych deklaracji :(... Quote
ewu Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='iwonamaj']Basieńko, dobrze by było zwolnić 2 post, możesz w wolnej chwili napisać do Maupa4 i tam byłyby prowadzone rozliczenia i deklaracje cioteczek odnośnie bazarków, ogłoszeń itp... I jeszcze prośba o wstawienie linka do wydarzenia na FB, bo ciągle go szukam :oops: http://www.facebook.com/events/134969656666450/?context=create Oki, napiszę:) Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='iwonamaj']Jolu, ja się oczywiście dołożę, ale raczej bez dłuższych deklaracji :(...[/QUOTE] Ja też raczej jednorazowo bo deklaracji już troche mam :( Quote
Recommended Posts