__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='asiuniab']Kochana Lara napisała, że ma tel. (rozumiem do tej Pani) od ewu;)[/QUOTE] Tak, mam numer do tej Pani (chyba, taki podała mi jako kontaktowy ewu), nie wiem w końcu czy mam komuś go dać? :) Quote
Martika&Aischa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='__Lara']Tak, mam numer do tej Pani (chyba, taki podała mi jako kontaktowy ewu), nie wiem w końcu czy mam komuś go dać? :)[/QUOTE] Larko kochana a dałabyś radę do Pani zadzwonić i zapytać czego najbardziej potrzebuje ? jak możemy jej pomóc ? Quote
iwonamaj Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 I ile może tam zostać Milo? Czy czeka go jeszcze wizyta u weta i jak z finansami... Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Larko kochana a dałabyś radę do Pani zadzwonić i zapytać czego najbardziej potrzebuje ? jak możemy jej pomóc ?[/QUOTE] Dobrze, postaram się jutro czegoś dowiedzieć. Quote
iwonamaj Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Dzięki, nie można takiej osoby pozostawić bez pomocy... Quote
yolanovi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 dziewczyny, a gdzie Miluś przebywa, w jakim mieście? Quote
yolanovi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='iwonamaj']W Będzinie, Jolu...[/QUOTE] to tez czekam na info jakiej pomocy potrzebuje ta Pani, może co będę mogła... Quote
iwonamaj Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Dowiemy się może jaka jest sytuacja i czy jeśli pani otrzyma pomoc, Milo będzie mógł tam jeszcze zostać... Quote
Gabi79 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='iwonamaj']Dowiemy się może jaka jest sytuacja i czy jeśli pani otrzyma pomoc, Milo będzie mógł tam jeszcze zostać...[/QUOTE] Oby mógł jeszcze zostać u tej pani, bo o domek bardzo trudno........ Quote
__Lara Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ja cioteczki nie dałam rady dzisiaj zadzwonić, najpierw młyn w pracy, a potem jeszcze problemy z adoptowanym jednym psiakiem... ale jutro się postaram. Quote
Gabi79 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='__Lara']Ja cioteczki nie dałam rady dzisiaj zadzwonić, najpierw młyn w pracy, a potem jeszcze problemy z adoptowanym jednym psiakiem... ale jutro się postaram.[/QUOTE] Czekamy cierpliwie:lol: Quote
ewu Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Dziewczny kochane jesteście,że ciągniecie wątek beze mnie... Przepraszam ale jestem w podróży. Mam na głowie 11 szczeniaków , które poumieszczałyśmy w dt , jeden niestety nie mógł jechać do swojego dt ...:( Nawet z Londynu wczoraj wydzwaniałam bo wszystko mnie dobiło...:( Dzwoniłam przed wyjazdem do Danusi i pytałam co jest potrzebne Milo. Pisałam Do Iwonki. Pani nie może zostawić Milo , trzeba mu znaleźć dt albo ds... Wiemy ,że to bardzo trudne.... Pomoc w utrzymaniu i leczeniu Milo jest również bezcenna Quote
ewu Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='__Lara']Tak, mam numer do tej Pani (chyba, taki podała mi jako kontaktowy ewu), nie wiem w końcu czy mam komuś go dać? :)[/QUOTE] Nie wiem czy to numer bezpośrednio do tej Pani ale kontaktowy. Można też dzwonić do Danusi od kotów, Lara masz numer Danusi czy Ci podać ? Quote
iwonamaj Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Bardzo prosimy o jakieś informacje o sytuacji Milo.... Quote
ewu Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='iwonamaj']Bardzo prosimy o jakieś informacje o sytuacji Milo....[/QUOTE] Ciężko mi dzwonić z Londynu bo zapłacę majątek... Napisałam maila z prośba o informacje. Quote
Funky Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Zaglądam, podnoszę i proszę o jakieś info o Miluniu <3<3<3 Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ciężko się czegoś dowiedzieć :shake:... Dlatego na FB też cisza... Ciągle obiecywałam, że ktoś zadzwoni i czegoś się dowie... Znowu mi się oberwie... Raczej już nie będę zakładała "grzecznościowych" wydarzeń :shake:. Quote
Funky Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ojejej :( to smutne... a piesek pewnie w potrzebie i nawet nie ma jak pomóc :( Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']Ciężko się czegoś dowiedzieć :shake:... Dlatego na FB też cisza... Ciągle obiecywałam, że ktoś zadzwoni i czegoś się dowie... Znowu mi się oberwie... Raczej już nie będę zakładała "grzecznościowych" wydarzeń :shake:.[/QUOTE] Iwonko podałamn Ci na pw numer do Pani. Lara też ma telefon Danusi, która pomogła Wam uratować kotki. To Ona prosiła o pomoc dla znajomej. Ja jestem w Londynie, dzwonienie na komórki kosztuje stąd majątek. Pani i Danusia mało korzystają z maili. Proszę zadzwońcie na numer kontaktowy , który podałam. Albo wyślij smsa ,że prosisz o pilny kontakt w sprawie Milo żeby Pani oddzwoniła do Ciebie. Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Napisałam do Pani maila z prośbą żeby zadzwoniła pilnie do Ciebie. Ja też jej kompletnie nie znam, mam jedynie maila i numer telefonu , który podałam do kontaktu. Maila nawet nie podawałam bo Pani nie zagląda regularnie do poczty, o czym mnie informowała. Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 606 215 249 to jest telefon kontaktowy jest podany na FB. Lara ma też numer Danusi. Mam nadzieję,że Pani zadzwoni do Iwonki, bardzo ją prosiłam w mailu. Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 (edited) Pisałam przecież na pw,że warto wesprzeć Panią karmą i ew. pomóc w zapłaceniu za weta. Najważniejsze żeby znaleźć biedakowi ds albo chociaż dt., bo Opiekunka to starsza Osoba i ma za dużo ogonków w domu. Cóż więcej mamy pytać...Stara psina szuka domu, jest u kobiety awaryjnie.Pani nie prosiła o kasę ale ja wiem od Danusi ,że byłoby ,miło..... Nikt nie pytał o konto, jak trzeba podam na pw... Edited January 28, 2013 by ewu Quote
Recommended Posts