Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:modla::iloveyou:zagladam do Milusia ...o matenko co przeszedl...:-(:-(:-(dobrze ze bezpieczny u swej wybawicielki, spokojny starowinek cudowny .sciskam ogromnie ze Milunia .
cudna wybawicielka jego:iloveyou::modla:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:modla::iloveyou:zagladam do Milusia ...o matenko co przeszedl...:-(:-(:-(dobrze ze bezpieczny u swej wybawicielki, spokojny starowinek cudowny .sciskam ogromnie ze Milunia .
cudna wybawicielka jego:iloveyou::modla:.... też tak samo!!!!
w takich chwilach.... jestem skłonna do zbrodni, nie miałabym żadnych skrupulów!!!! cierpienie za cierpienie!!!!
... jak trzeba być skrzywionym żeby zrobić coś takiego???....

Posted

wydarzenie wywołało ogromne poruszenie na FB... mamy 46 osób obecnych i wysłane ponad 700 zaproszeń.
Zapytanie z FB " Iwonko,a co mu potrzeba w tej chwili najbardziej?I tej pani?Czy ona ma za co wykarmić te swoje zwierzaki?"

Posted

[quote name='iwonamaj']54 osoby i 765 zaproszonych, wejdźcie, udostępniajcie... Są propozycje pomocy pani, u której Milo jest w DT... A u nas cichutko :shake:.[/QUOTE]

Cholera jasna, ja się nie wyrabiam :( :( :(

Posted

[quote name='iwonamaj']54 osoby i 765 zaproszonych, wejdźcie, udostępniajcie... Są propozycje pomocy pani, u której Milo jest w DT... A u nas cichutko :shake:.[/QUOTE]

Kobietce koniecznie trzeba pomóc tym bardziej że FB ludzie pomoc oferują :multi: kto ma kontakt z tą starszą Panią która przygarnęła Milo ??? wiem że kobietka jest starsza i schorowana a kolejny psiak to kolejne wydatki :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Kobietce koniecznie trzeba pomóc tym bardziej że FB ludzie pomoc oferują :multi: kto ma kontakt z tą starszą Panią która przygarnęła Milo ??? wiem że kobietka jest starsza i schorowana a kolejny psiak to kolejne wydatki :([/QUOTE]

Mam telefon kontaktowy od ewu, mogę przesłać na Pw. ewu miała kontakt, teraz jest zagranicą :/

Posted

[quote name='__Lara']Mam telefon kontaktowy od ewu, mogę przesłać na Pw. ewu miała kontakt, teraz jest zagranicą :/[/QUOTE]

koniecznie trzeba zdobyć jakiś kontakt z tą panią i kuć żelazo póki gorące czyli ludzi chętni do pomocy...

Posted

[quote name='__Lara']Mam telefon kontaktowy od ewu, mogę przesłać na Pw. ewu miała kontakt, teraz jest zagranicą :/[/QUOTE]

Larko kochana ja numerek telefonu do ewu oczywiście mam ;) myślałam że ktoś jeszcze oprócz ewu jest w kontakcie ze starszą Panią :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Larko kochana ja numerek telefonu do ewu oczywiście mam ;) myślałam że ktoś jeszcze oprócz ewu jest w kontakcie ze starszą Panią :([/QUOTE]
Kochana Lara napisała, że ma tel. (rozumiem do tej Pani) od ewu;)

Posted

[quote name='anica'].... też tak samo!!!!
w takich chwilach.... jestem skłonna do zbrodni, nie miałabym żadnych skrupulów!!!! cierpienie za cierpienie!!!!
... jak trzeba być skrzywionym żeby zrobić coś takiego???....
ja też nie miałabym skrupułów;