iwonamaj Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Milo, biedaku, co z tobą będzie??? Stary, okaleczony, przygłuchawy i niedowidzący kundelek??? :-(:-(:-( Quote
Nadziejka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 :modla::iloveyou:zagladam do Milusia ...o matenko co przeszedl...:-(:-(:-(dobrze ze bezpieczny u swej wybawicielki, spokojny starowinek cudowny .sciskam ogromnie ze Milunia . cudna wybawicielka jego:iloveyou::modla: Quote
anica Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='ewa gonzales']:modla::iloveyou:zagladam do Milusia ...o matenko co przeszedl...:-(:-(:-(dobrze ze bezpieczny u swej wybawicielki, spokojny starowinek cudowny .sciskam ogromnie ze Milunia . cudna wybawicielka jego:iloveyou::modla:.... też tak samo!!!! w takich chwilach.... jestem skłonna do zbrodni, nie miałabym żadnych skrupulów!!!! cierpienie za cierpienie!!!! ... jak trzeba być skrzywionym żeby zrobić coś takiego???.... Quote
iwonamaj Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 wydarzenie wywołało ogromne poruszenie na FB... mamy 46 osób obecnych i wysłane ponad 700 zaproszeń. Zapytanie z FB " Iwonko,a co mu potrzeba w tej chwili najbardziej?I tej pani?Czy ona ma za co wykarmić te swoje zwierzaki?" Quote
iwonamaj Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 54 osoby i 765 zaproszonych, wejdźcie, udostępniajcie... Są propozycje pomocy pani, u której Milo jest w DT... A u nas cichutko :shake:. Quote
__Lara Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='iwonamaj']54 osoby i 765 zaproszonych, wejdźcie, udostępniajcie... Są propozycje pomocy pani, u której Milo jest w DT... A u nas cichutko :shake:.[/QUOTE] Cholera jasna, ja się nie wyrabiam :( :( :( Quote
Beatkaa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 super,że jest wydarzenie....wzięłam już udział. Quote
Panna Marple Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 jestem i ja u biedaka. Kolejna ofiara jakiegoś zwyrodnialca. Chętnie dorwałabym takiego gnojka:angryy: Quote
__Lara Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ogłoszenia: www.tablica.pl www.owi.pl www.gumtree.pl www.petsy.pl www.petworld.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.tlenek.pl www.kokosy.pl www.cwirek.pl www.e-zwierzak.pl www.adopcjapsa.pl www.kupsprzedaj.pl www.katowiczak.pl www.rozglos.net www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='iwonamaj']54 osoby i 765 zaproszonych, wejdźcie, udostępniajcie... Są propozycje pomocy pani, u której Milo jest w DT... A u nas cichutko :shake:.[/QUOTE] Kobietce koniecznie trzeba pomóc tym bardziej że FB ludzie pomoc oferują :multi: kto ma kontakt z tą starszą Panią która przygarnęła Milo ??? wiem że kobietka jest starsza i schorowana a kolejny psiak to kolejne wydatki :( Quote
__Lara Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Kobietce koniecznie trzeba pomóc tym bardziej że FB ludzie pomoc oferują :multi: kto ma kontakt z tą starszą Panią która przygarnęła Milo ??? wiem że kobietka jest starsza i schorowana a kolejny psiak to kolejne wydatki :([/QUOTE] Mam telefon kontaktowy od ewu, mogę przesłać na Pw. ewu miała kontakt, teraz jest zagranicą :/ Quote
Beatkaa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='__Lara']Mam telefon kontaktowy od ewu, mogę przesłać na Pw. ewu miała kontakt, teraz jest zagranicą :/[/QUOTE] koniecznie trzeba zdobyć jakiś kontakt z tą panią i kuć żelazo póki gorące czyli ludzi chętni do pomocy... Quote
Martika&Aischa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='__Lara']Mam telefon kontaktowy od ewu, mogę przesłać na Pw. ewu miała kontakt, teraz jest zagranicą :/[/QUOTE] Larko kochana ja numerek telefonu do ewu oczywiście mam ;) myślałam że ktoś jeszcze oprócz ewu jest w kontakcie ze starszą Panią :( Quote
asiuniab Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Larko kochana ja numerek telefonu do ewu oczywiście mam ;) myślałam że ktoś jeszcze oprócz ewu jest w kontakcie ze starszą Panią :([/QUOTE] Kochana Lara napisała, że ma tel. (rozumiem do tej Pani) od ewu;) Quote
asiuniab Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='anica'].... też tak samo!!!! w takich chwilach.... jestem skłonna do zbrodni, nie miałabym żadnych skrupulów!!!! cierpienie za cierpienie!!!! ... jak trzeba być skrzywionym żeby zrobić coś takiego???.... ja też nie miałabym skrupułów; Quote
Martika&Aischa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 jak nie będzie wiadomości na bieżąco to wątek umrze śmiercią naturalną :( Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Czy pani radzi sobie z opieką nad całym stadem? Skoro to starsza osoba, to pewnie jej nieco trudno. Dwa psy i cztery koty, to spora gromadka. Quote
Recommended Posts