Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anica']... masz rację!... niestety tych nieszczęść jest więcej niż dajemy radę ogarnąć:-(
otrzymałam następne zaproszenie http://www.dogomania.pl/forum/threads/240578-Misiek-i-Szarik-w-typie-ONka-chore-niechciane-porzucone-proszą-o-wsparcie
Milusiu, przepraszam....

No właśnie!!! Nawet tam napisałam, że może spadek po naszym dziadziusiu Milusiu tam przekazać? One są tak straszliwie biedne :(:(:(

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Funky']No właśnie!!! Nawet tam napisałam, że może spadek po naszym dziadziusiu Milusiu tam przekazać? One są tak straszliwie biedne :(:(:([/QUOTE]
JA JESTEM ZA, a jest ktoś przeciw?

Posted

[quote name='yolanovi']JA JESTEM ZA, a jest ktoś przeciw?[/QUOTE]

Właśnie wracam od Miśka i Szarika... choć nie byłam darczyńcą Milusia, to pomyślałam, żeby spadek po Nim pomógł tym Bidoczkom...
W straszliwym stanie są te Psiaki.... masakra jakaś....

Posted

Dziewczynki zawiozłyśmy Pani Uli kolejne psie nieszczęście :( psiak miał swój dom lecz wszystko zawaliło się w jednej chwili :( Państwo starsi odeszli :( Puszek został sam ...w ostateczności został zabrany do schroniska w Miedarach :( co to za schron nikomu nie trzeba tłumaczyć ....cudem udało się go wyciągnąć ...Pani Ula zgodziła się przyjąć Puszka ale musimy jej pomóc :( Puszek jest zapchlony ..zarobaczony ...bez szczepień ....bez złotówki na koncie ...problemy zdrowotne ...wygryza sobie sierść :( Dług już mamy :( Proszę dziewczynki pomóżmy Pani Uli bo sama nie da rady :( Puszek to 11 letni psiak :(
http://www.dogomania.pl/forum/subscription.php?folderid=0

Posted

Byłam u Puszka :( :-( :-(... Trzeba było iść z nim do weta- biegunka i choroba skóry. Głodówka 24- godzinna, potem 2 dni dieta ryż+ marchewka, potem ryż+ marchewka+ kurczak. Kąpiel w specjalnym szamponie...

Posted

[quote name='iwonamaj']Byłam u Puszka :( :-( :-(... Trzeba było iść z nim do weta- biegunka i choroba skóry. Głodówka 24- godzinna, potem 2 dni dieta ryż+ marchewka, potem ryż+ marchewka+ kurczak. Kąpiel w specjalnym szamponie...[/QUOTE]

Iwonko proszę napisz ile jesteśmy winne pieniążków i komu ..... musimy wiedzieć na czym stoimy ....strasznie mi żal tego malucha :(

Posted

Zostawiałam pani Uli 100 za marzec za DT, bo bardzo jej były potrzebne. U weta 74 zł, puszki 19,97 (zstały kupione przed wizytą u weta i nie wiedziałam, że na razie dieta), 4,71 ryż i marchewka i 4,27 pierś z kurczaka. To jest 200 zł, a we wtorek kontrola u weta...

Posted

[quote name='iwonamaj']Zostawiałam pani Uli 100 za marzec za DT, bo bardzo jej były potrzebne. U weta 74 zł, puszki 19,97 (zstały kupione przed wizytą u weta i nie wiedziałam, że na razie dieta), 4,71 ryż i marchewka i 4,27 pierś z kurczaka. To jest 200 zł, a we wtorek kontrola u weta...[/QUOTE]

Iwonko proszę napisz to na wątku Puszka a ewu uzupełni rozliczenie w 1 poście ....... bardzo proszę .....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Boziu kochana, kolejny biduleczek....[/QUOTE]

Kolejny niestety :( całe szczęście Pani Uleńka zgodziła się nam pomóc i przyjąć pod swój dom bidulka .....Pani Ulo kochana :loveu:

Posted (edited)

[quote name='yolanovi']Masz racje Belu tyle tylko, że założycielka wątku tu nie zagląda i pewnie nawet nie wie, że Milo już nie ma :(

Żałuję,że dopiero teraz przeczytałam ten wpis. Ostani raz przed odejściem Milo byłam u niego 25-go lutego ... Skoro się potem nie odzywałam , to znaczy,że nie mogłam...Nie zlekceważyłam ani wątku , ani tym bardziej Milo....
Przykro mi się zrobiło ,że tak łatwo się ludzi osądza....:(:(

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Żałuję,że dopiero teraz przeczytałam ten wpis. Ostani raz przed odejściem Milo byłam u niego 25-go lutego ... Skoro się potem nie odzywałam , to znaczy,że nie mogłam...Nie zlekceważyłam ani wątku , ani tym bardziej Milo....
Przykro mi się zrobiło ,że tak łatwo się ludzi osądza....:(:(

Ewuś, nie chcę tutaj robić za adwokata, ale Yolcia nie miała nic złego na myśli, a już zapewne nie chciała Cie osądzać... tego jestem pewna...
To było napisane w zupełnie innym kontekście...
Bella wspomniała o zmianie tytułu, Yolka Jej odpowiedziała i potem ja napisałam do Ciebie pw, po czym pojawiłaś się jak błyskawica u Milusia...
Wiadomym jest, że nie zagląda się co dzień (bo są inne psiaki, a poza tym dom, rodzina), ja też wtedy nie zajrzałam... dzień wcześniej rozmawiałam z Iwonią o tym, żee robię ogłoszenia dla Milusia... wszystko stało się tak nagle...
Ewunia, przeanalizuj te wpisy, jestem pewna, że Yolka absolutnie nie chciała Cie urazić... przecież dziewczyny, które są tam na miejscu, były cały czas przy Milusiu, jeździły do Niego, dbały, odwiedzały...

...a tak to było...
[quote name='bela51']Chyba trzeba zmienic tytuł, na ten bardzo smutny....:-(
[quote name='yolanovi']Masz racje Belu tyle tylko, że założycielka wątku tu nie zagląda i pewnie nawet nie wie, że Milo już nie ma :-(
[quote name='Sarunia-Niunia']Napiszę do Niej na pw... ech, szkoda, że nie było dane Milusiowi nieco dłużej zasmakować życia w ciepełku i miłości....
[quote name='ewu']O Boże miłosierny... Miluś kochany...:-(
[quote name='ewu']Wczoraj nie zajrzałam do Ciebie piesku botrzeba było dwa szczeniaki ratować i w domu problemy...
Dzisiaj ta potworna wiadomość.....:-(
[quote name='ewu']Iwonko i Dziewczyny założyłam ten wątek i poprosiłam Was o pomoc.
Właściwie nie byłam tu potrzebna...
To co zrobiłyście dla Milo i Pani Uli jest niesamowite.
Byłyście sercem i obecnością z nimi. Szalałyście żeby pomóc, ratować, ulżyć...
Ula i Milo zyskali prawdziwych , szczerych oddanych Przyjaciół...
Nie poznałam Pani Uli ale mam nadzieję,że kiedyś , dzięki Wam to się stanie...
Dziękuję Wam [SIZE=3]K
ochane.

I niech ten Twój wpis Ewuś (post 637, str 26) z 28 lutego będzie kwintesencją tego całego dobra, jakie się tutaj, na tym wątku wydarzyło!!!
Bo DOBRA było tutaj OGROM!!!!

Pamiętamy wszystkie tutaj o Milusiu, i pomimo, że wiedziałyśmy, że Jego stan jest bardzo ciężki, Jego śmierć była dla nas zaskoczeniem i szokiem...
Pamiętajmy wszystkie, że dane Mu było dożyć swoich dni w ciepłym domu... dzięki właśnie cioteczkom ze Śląska...

• 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

[FONT=comic sans ms][SIZE=6]
Kochani Przyjaciele - pamięć o Was pozostała w nas na zawsze!!!

Miluniu

• [SIZE=4]biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem... czekaj TAM na nas...
    do zobaczenia Kochany!!!
    [/FONT]

• 2 months later...
    • 10 months later...