Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Iwonko dzwoń do Pani Uli ...wszystko załatwione. O godzince 15 podjedzie do niej wet Wojciech Wróblewski. Niech przygotuje wszystkie dokumenty i leki które Mili dostaje. Za nic ma nie płacić. W poniedziałek podejdę i zapłacę w gotówce. Po wizycie lekarz do mnie zadzwoni.[/QUOTE].... Martiko, Marticzko:saint1::angel:
[IMG]http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/thumbs/dziekuje_ci_pieknie_5.jpg[/IMG]

Posted

Justynko jak tylko bedziesz wiedziała ile trzeba zapłacić to pisz - zaraz zrobię Ci przelew z Milusiowej kasy. Biedna ta nasza psina. Ot, starość :( Dobrze, że ma domek i czuje się bezpieczny, czyjś...

Posted

ufffff uffffffff uffffffffff ;) Nie wygląda to tak źle :) Sytuacja opanowana :) Miluś dostał leki przeciw zapalne i przeciw obrzękowe oraz maści do smarowania. Z guzów nie wycieka żadna wydzielina.
Wet powiedział że to fajny starszy Pan ;) :):):) Potwierdziło się to co mówił wczoraj mój wet to wszystko ma podłoże hormonalne.

Posted

[quote name='yolanovi']Justynko jak tylko bedziesz wiedziała ile trzeba zapłacić to pisz - zaraz zrobię Ci przelew z Milusiowej kasy. Biedna ta nasza psina. Ot, starość :( Dobrze, że ma domek i czuje się bezpieczny, czyjś...[/QUOTE]

Joluś za dzisiejszą wizytę domową + leki wymienione powyżej mamy do uregulowania 100 zł. Najważniejsze że nic złego się nie dzieje i sytuacja opanowana. Teraz myślę że trzeba go pokazać mojemu Dziakowi by wdrożył odpowiednie leczenie farmakologiczne i hormonalne.
A i jeszcze jedno ...jak zadzwoniłam spanikowana :( Pan Wojciech zapytał czy w grę wchodzi uśpienie ? prawie zawału dostałam :shake: mówię że nie!!! w żadnym wypadku!!! Głaz spadł mi z serca jak w słuchawce usłyszałam że nasz Miluś jak na starszego Pana całkiem przyzwoicie daje sobie radę i w żadnym wypadku pacjent nie jest do uśpienia. Głaz spadł mi z serca ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Joluś za dzisiejszą wizytę domową + leki wymienione powyżej mamy do uregulowania 100 zł. Najważniejsze że nic złego się nie dzieje i sytuacja opanowana. Teraz myślę że trzeba go pokazać mojemu Dziakowi by wdrożył odpowiednie leczenie farmakologiczne i hormonalne.
A i jeszcze jedno ...jak zadzwoniłam spanikowana :( Pan Wojciech zapytał czy w grę wchodzi uśpienie ? prawie zawału dostałam :shake: mówię że nie!!! w żadnym wypadku!!! Głaz spadł mi z serca jak w słuchawce usłyszałam że nasz Miluś jak na starszego Pana całkiem przyzwoicie daje sobie radę i w żadnym wypadku pacjent nie jest do uśpienia. Głaz spadł mi z serca ;)[/QUOTE]
No to ufffff. WIadomości krzepiące. Milusiu tak trzymaj radź sobie tak przyzwoicie jak najdłużej. Justynko dzisiaj robie Ci przelew

Posted

Dwie strony temu napisałam (że zacytuję sama siebie:)):
[quote name='Sarunia-Niunia']I fajnie, że w tym wszystkim jesteście Wy dziewczyny!!!!! Pomagacie w realu, dbacie, troszczycie się - jesteście naprawdę niezwykłe!!!!!!!!! [/QUOTE]
i dzisiaj jeszcze raz podpisuję się pod tym wszystkimi łapami, moich Maluchów też (a jest ich 16;))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteście kochane, a serca macie wielkie jak hangary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Ty Milusiu, trzymaj się chłopaku... tylu ludziów Ci kibicuje i trzyma za Ciebie kciuki Skarbie:loveu: i tutaj i na fb....

Posted (edited)

Milusiu:buzi::iloveyou::iloveyou:jaka wielka ulga na serduchach naszych:loveu:kochany cudny
Marticzko Aiszuniu[IMG]http://republika.pl/blog_ii_194763/709601/tr/z15304066.gif[/IMG]:buzi:serdunko dla Ciebie -sciskuniamy ogromnie ...pana doktora cudnego tez:loveu:Pani Ulenko cudowna:modla::modla::iloveyou:

Edited by ewa gonzales
Posted

[quote name='iwonamaj']Ja też się cieszę, że będzie opinia drugiego weta i że bezstresowo się to odbędzie. U siebie w domku Milo zupelnie inaczej się zachowuje niż w lecznicy.[/QUOTE]
Popieram , niesamowite jesteście:)

Posted

[quote name='Mysza2']Napędziłeś chłopaku stracha ciotkom, dobrze że to nie wygląda tak tragicznie:)[/QUOTE]
Zdecydowanie nie wygląda.

Posted (edited)

dziewczynki Miluś jest BDT u Pani Uleńki za karmę i weta :) gdyby się znalazł tak wspaniały domek jak u Pani Uli było by fantastycznie :) spróbujemy taki znaleźć :) A teraz skupimy się na leczeniu naszego chłopaka i konsultacji wyników :) Milusiu bądź dzielny kochana psinko :)

Edited by Martika@Aischa
Posted

dziewczynki umówiłam się z wetem na środę i z naszą Joanką :) podejdziemy razem i pokażemy wyniki Milusia i odbiorę rachuneczek za wizytę. Muszę dotrzeć do gabinetu przed 14 bo tak dostępny jest w tym tygodniu Pan Wojciech.