iwonamaj Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Wczoraj Miluś miał trochę lepszy dzień, sam wstawał, więcej chodził i miał apetyt. Ale u niego tak na przemian, raz lepiej, raz gorzej... Pani Ula tez jest zdania, żeby go już nigdzie nie ciągać, nie męczyć. Tylko żeby miał leki przeciwbólowe... Quote
Mysza2 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Życzymy chłopakowi jak najwięcej takich lepszych dni:) Quote
Martika&Aischa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 iwonamaj napisał(a):Wczoraj Miluś miał trochę lepszy dzień, sam wstawał, więcej chodził i miał apetyt. Ale u niego tak na przemian, raz lepiej, raz gorzej... Pani Ula tez jest zdania, żeby go już nigdzie nie ciągać, nie męczyć. Tylko żeby miał leki przeciwbólowe... Iwonko jak tylko pozałatwiam swoje sprawy i się ogarnę ze wszystkim to pojedziemy do Milusia. Strasznie mi siedzi w głowie nasz kochany dziadzio. Oby dobrych i spokojnych dni miał jak najwięcej !!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Iwonko jak tylko pozałatwiam swoje sprawy i się ogarnę ze wszystkim to pojedziemy do Milusia. Strasznie mi siedzi w głowie nasz kochany dziadzio. Oby dobrych i spokojnych dni miał jak najwięcej !!!!!!! Tak, oby miał... spokojnych, cichych, bez stresu i bez bólu... Jak pojedziecie to wymiziajcie Go chociaż ode mnie:buzi::buzi::buzi:!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak, oby miał... spokojnych, cichych, bez stresu i bez bólu... Jak pojedziecie to wymiziajcie Go chociaż ode mnie:buzi::buzi::buzi:!!!!!!!!!!!!!!!!!!....i ode mnie:glaszcze::glaszcze::glaszcze: Miluś, wszystkie dobre myśli płyną do Ciebie:loveu: Quote
iwonamaj Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Zawsze miziam od cioteczek cały zwierzyniec pani Uli, oczywiście Milusia najbardziej :). Bardzo często dzwonię do pani Uli, to taka dobra, ciepła osoba. A myślami jestem z nimi cały czas... Quote
Funky Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Dobrze, że są na świecie takie Iwonki i Ule, bo inaczej nic nie miałoby sensu :) Quote
iwonamaj Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Nie zawstydzaj mnie:oops:, pani Ula i jej zwierzaczki są mi naprawdę bardzo bliskie. Marzy mi się wiosna i jak zdrówko Milusiowi pozwoli, zabrałabym jego i Azunię na działkę do mnie, na trawkę... Tam, gdzie mieszkają tylko beton. Ale przy obecnym stanie zdrowia Milusia raczej nie można robić takich planów :shake:... Marticzko, myśl teraz o sobie, ja byłam u Milusia dopiero we wtorek, w przedtem byłyśmy w piątek, dzwonię tam, wszystko pod kontrolą. Quote
Martika&Aischa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 iwonamaj napisał(a):Nie zawstydzaj mnie:oops:, pani Ula i jej zwierzaczki są mi naprawdę bardzo bliskie. Marzy mi się wiosna i jak zdrówko Milusiowi pozwoli, zabrałabym jego i Azunię na działkę do mnie, na trawkę... Tam, gdzie mieszkają tylko beton. Ale przy obecnym stanie zdrowia Milusia raczej nie można robić takich planów :shake:... Marticzko, myśl teraz o sobie, ja byłam u Milusia dopiero we wtorek, w przedtem byłyśmy w piątek, dzwonię tam, wszystko pod kontrolą. Iwonko myślę kochana i do specjalistów grzecznie się zapisałam .........Dziś podjadę i zabiorę wyniki naszego kochanego dziadzia. Jutro pokażę je swojemu wetowi i poprosze o jego opinie i zalecenia. Quote
Funky Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Wpadłam na momencik przed snem - dobranoc Miluniu :*** Quote
yolanovi Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 witam sie u Milusia z rana i dobrego dnia życzę, a dla psinki przytulanki Quote
Martika&Aischa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Wczoraj tak jak obiecałam pokazałam wyniki Milusia mojemu wetowi. Chciałby Milusia zobaczyć i zastosować leczenie farmakologiczne i hormonalne. Jednak musi najpierw zobaczyć te guzki i wtedy podejmie decyzję co robić aby komfort życia był jak najlepszy. Quote
anica Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Witam ciepło:) Miluś, jest pod najlepszą opieką jaka mogłaby się zamarzyć:loveu: Marticzko jesteś wspaniała [IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/40.gif[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='anica']Witam ciepło:) Miluś, jest pod najlepszą opieką jaka mogłaby się zamarzyć:loveu: Marticzko jesteś wspaniała [IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/40.gif[/IMG][/QUOTE] No co Ty ciocia :oops: staram się na ile tylko mogę pomóc bo kocham te psie nieszczęścia nad życie!!!!!!!!! :loveu: A staruszek Miluś strasznie zapadł mi w sercu bo to taka kochana poczciwa starowinka ;) Quote
iwonamaj Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Dzisiaj dzwoniłam do pani Uli i wiadomości nie są dobre, od wczoraj guzek się powiększył, jest jaśniejszy, wygląda jakby miał pęknąć (to są słowa pani Uli). Bardzo się denerwuję, a niestety nie mam jak jechać z nim do lecznicy. Jutro z samego rana jadę na 2- 3 dni do Warszawy, zaraz muszę wyjść pozałatwiać w związku z tym kilka spraw, zresztą nie mam samochodu i nie prowadzę. [SIZE=4]Czy ktoś może pojechać z Milo z Będzina do lecznicy w Dąbrowie Górniczej?[/SIZE] Quote
Martika&Aischa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 o kurcze :(:(:( Ciocie czy ktoś jest mobilny i może podjechać ??? Ja jestem po wypadku samochodowym i muszę się w końcu wziąć za swój ciągle doskwierający kręgosłup :( Dziewczynki z okolic czy ktoś może podjechać ??? Jeśli się uda zaraz zadzwonię do kliniki i umówię wizytę ....jest czynna 24/dobę więc godzinka obojętna. Quote
anica Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 O rety:-(!....... Wrocław jest daleko:-(!... ale może chociaż jak się nikt nie znajdzie na szybko?!... to zadzwonić do lekarza?... i popytać czy to coś bardzo niepokojącego?... czy lepiej ,żeby zobaczył natychmiast?... czy można poczekać?.... Quote
Martika&Aischa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='anica']O rety:-(!....... Wrocław jest daleko:-(!... ale może chociaż jak się nikt nie znajdzie na szybko?!... to zadzwonić do lekarza?... i popytać czy to coś bardzo niepokojącego?... czy lepiej ,żeby zobaczył natychmiast?... czy można poczekać?....[/QUOTE] W klinice na dyżurze jeden lekarz więc będzie ciężko :( ale mogę zadzwonić do Wróblewskiego. Myślę że jak zdecydujemy się na wizytę domową podjedzie na pewno. Quote
iwonamaj Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Weterynarz na pewno będzie chciał to zobaczyć. Jeśli nikt się nie zgłosi do pomocy, to około środy na pewno pojedziemy do lecznicy, bo i tak miałyśmy jechać. Ja jestem tylko z doskoku na Dogomanii dzisiaj... Pani Ula ma zadzwonić do mnie, gdyby coś jeszcze bardziej niepokojącego się działo. Quote
iwonamaj Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Martika@Aischa']W klinice na dyżurze jeden lekarz więc będzie ciężko :( ale mogę zadzwonić do Wróblewskiego. Myślę że jak zdecydujemy się na wizytę domową podjedzie na pewno.[/QUOTE] A jest taka możliwość? To by było najlepsze, strasznie dużo nerwów kosztuje dziadziusia każda taka "wycieczka" do weta... Justys, może zadzwoń, powiedz w czym rzecz i zapytaj... Quote
Martika&Aischa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Iwonko dzwoń do Pani Uli ...wszystko załatwione. O godzince 15 podjedzie do niej wet Wojciech Wróblewski. Niech przygotuje wszystkie dokumenty i leki które Mili dostaje. Za nic ma nie płacić. W poniedziałek podejdę i zapłacę w gotówce. Po wizycie lekarz do mnie zadzwoni. Quote
zachary Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Super zadziałałaś Martiko! Miluś będzie miał spokojną wizytę weterynaryjną, bo bez stresującej podróży...Czekamy na wieści po 15-tej... Quote
iwonamaj Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Pani Ula wie, dzięki Justyś, kurcze dobrze, ze jest taka możliwość... Quote
Funky Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Nie wiem co napisać, trochę się martwię, ale też i cieszę, że Milusia zobaczy Pan Wet i to w domu, no nic, 3mam kciuki mocno! Quote
Recommended Posts