Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No Bossska jest!
Kurcze, ale ten kolor i te włosy to aż niewiarygodnie jednakowe na wszystkich psiakach. Raz dłuższe, raz krótsze, ale typ ten sam :)
Moja Funky (vel Franek) jak jest zarośnięta wygląda właśnie dokładnie tak jak Emilka!

Posted

W kwestii adopcji Azuni- dzisiaj rozmawiałam z panią Ulą, to dla niej bardzo trudna decyzja, prosi o czas do namysłu do środy...
Miluś ok, dostaje leki, jest na diecie.
Azunia zostanie w czwartek zaszczepiona, koszty pokryje pani Beata z FB. Tylko dzisiaj pani Ula pójdzie kupić tabletkę na odrobaczenie i jej poda.

Posted

iwonamaj napisał(a):
W kwestii adopcji Azuni- dzisiaj rozmawiałam z panią Ulą, to dla niej bardzo trudna decyzja, prosi o czas do namysłu do środy...
Azunia zostanie w czwartek zaszczepiona, koszty pokryje pani Beata z FB. Tylko dzisiaj pani Ula pójdzie kupić tabletkę na odrobaczenie i jej poda.

Rozumiem Panią Ulę....
Rozum jedno a serce drugie.....

Posted (edited)

Przez paypala wpłynęło
50 zł od Alicja M. - ściągneli jakąś prowizję i zostało 46,70 zł
25 USD od Wiesława S. R. - przeliczone na 75,46 zł
Jak tylko wpłynie na moje konto to zaraz przeleję na Milo
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Edited by Mysza2
Posted

iwonamaj napisał(a):

Myślę, że to będzie trudna decyzja dla pani Uli ...

Posted

yolanovi napisał(a):
Na konto Milusia przyleciała wpłata od Pani Witomiły J. z Warszawy w kwocie 30 zł. Ogromnie dziękujęmy:loveu:

Bazarek uzupełniony :) można słać PW i niech się Miluś bogaci ;)
A w piątek jedziemy na powtórne badania. Prosimy o trzymanie kciuków za zdrówko Milusia :loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Bazarek uzupełniony :) można słać PW i niech się Miluś bogaci ;)
A w piątek jedziemy na powtórne badania. Prosimy o trzymanie kciuków za zdrówko Milusia :loveu:

Miluś jest pod dobrymi skrzydłami, więc musi być dobrze :)

Posted

Wczoraj dwukrotnie dzwoniłam do pani Uli, bo Milo jakiś smutny i senny był, więc się martwiłyśmy, ale już ok, po prostu chyba miał gorszy dzień, co w jego wieku i stanie może się zdarzyć...
Rozmawiałyśmy o adopcji Azuni i pani Ula chce ją oddać. Ostateczna decyzja w piątek, ale to już chyba przesądzone. Czy ktoś ma talent literacki i może napisać tekst do założenia wątku i wydarzenia na FB oraz ogłoszeń? Wszystkie informacje o Azuni są w liście, z którym została znaleziona przywiązana do kontenera na śmietniku, strona 10 post 243.