ewu Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 __Lara napisał(a):Azunia rzeczywiście bardzo podobna do Biszkopta :) Tak:) Jest bardzo podobna:) Quote
Funky Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dajcie fotkę tego Biszkopcika, bo ja go nie znam!!! A to mój 'Franek' - też taka jak Azunia: Quote
Mysza2 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 mówisz i masz:) http://i45.tinypic.com/vys51w.jpg Quote
Funky Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 To na pewno jest jakaś nieodkryta rasa ;) Quote
iwonamaj Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 To moja Emilcia, z tego co wiem, to mix jorka z jamnikiem... Taka rasa :) Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='iwonamaj'] To moja Emilcia, z tego co wiem, to mix jorka z jamnikiem... Taka rasa :) Emilcia :loveu: i Lolcia :loveu: moje śliczne dziewczynki :loveu: Quote
Funky Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 No Bossska jest! Kurcze, ale ten kolor i te włosy to aż niewiarygodnie jednakowe na wszystkich psiakach. Raz dłuższe, raz krótsze, ale typ ten sam :) Moja Funky (vel Franek) jak jest zarośnięta wygląda właśnie dokładnie tak jak Emilka! Quote
iwonamaj Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 W kwestii adopcji Azuni- dzisiaj rozmawiałam z panią Ulą, to dla niej bardzo trudna decyzja, prosi o czas do namysłu do środy... Miluś ok, dostaje leki, jest na diecie. Azunia zostanie w czwartek zaszczepiona, koszty pokryje pani Beata z FB. Tylko dzisiaj pani Ula pójdzie kupić tabletkę na odrobaczenie i jej poda. Quote
yolanovi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Na konto Milusia przyleciała wpłata od Pani Witomiły J. z Warszawy w kwocie 30 zł. Ogromnie dziękujęmy:loveu: Quote
iwonamaj Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Pomóżcie, chcą je zabić http://www.dogomania.pl/forum/thread...9-w-schronisku Quote
ewu Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 iwonamaj napisał(a):W kwestii adopcji Azuni- dzisiaj rozmawiałam z panią Ulą, to dla niej bardzo trudna decyzja, prosi o czas do namysłu do środy... Miluś ok, dostaje leki, jest na diecie. Azunia zostanie w czwartek zaszczepiona, koszty pokryje pani Beata z FB. Tylko dzisiaj pani Ula pójdzie kupić tabletkę na odrobaczenie i jej poda. Rozumiem Panią Ulę.... Rozum jedno a serce drugie..... Quote
ewu Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='iwonamaj']Pomóżcie, chcą je zabić http://www.dogomania.pl/forum/thread...9-w-schronisku Iwonko trzeba zapraszać na wątek. A gdzie są pieski, może wiesz? Quote
Mysza2 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) Przez paypala wpłynęło 50 zł od Alicja M. - ściągneli jakąś prowizję i zostało 46,70 zł 25 USD od Wiesława S. R. - przeliczone na 75,46 zł Jak tylko wpłynie na moje konto to zaraz przeleję na Milo Bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Edited February 11, 2013 by Mysza2 Quote
AgusiaP Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 iwonamaj napisał(a):W kwestii adopcji Azuni- dzisiaj rozmawiałam z panią Ulą, to dla niej bardzo trudna decyzja, prosi o czas do namysłu do środy... Miluś ok, dostaje leki, jest na diecie. Azunia zostanie w czwartek zaszczepiona, koszty pokryje pani Beata z FB. Tylko dzisiaj pani Ula pójdzie kupić tabletkę na odrobaczenie i jej poda. Myślę, że to będzie trudna decyzja dla pani Uli ... Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 yolanovi napisał(a):Na konto Milusia przyleciała wpłata od Pani Witomiły J. z Warszawy w kwocie 30 zł. Ogromnie dziękujęmy:loveu: Bazarek uzupełniony :) można słać PW i niech się Miluś bogaci ;) A w piątek jedziemy na powtórne badania. Prosimy o trzymanie kciuków za zdrówko Milusia :loveu: Quote
Funky Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 No jasne, że trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Mocno! Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Funky napisał(a):No jasne, że trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Mocno! I w żadnym razie ciocia nie puszczaj :) Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Bazarek uzupełniony :) można słać PW i niech się Miluś bogaci ;) A w piątek jedziemy na powtórne badania. Prosimy o trzymanie kciuków za zdrówko Milusia :loveu: Miluś jest pod dobrymi skrzydłami, więc musi być dobrze :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Martika@Aischa napisał(a):dobranoc Milusiu :loveu: I ja zaglądam do Milusia i przytulam cieplutko na dobranoc:) Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 To ja przybiegam się przywitać z naszym chłopakiem :) Quote
iwonamaj Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Wczoraj dwukrotnie dzwoniłam do pani Uli, bo Milo jakiś smutny i senny był, więc się martwiłyśmy, ale już ok, po prostu chyba miał gorszy dzień, co w jego wieku i stanie może się zdarzyć... Rozmawiałyśmy o adopcji Azuni i pani Ula chce ją oddać. Ostateczna decyzja w piątek, ale to już chyba przesądzone. Czy ktoś ma talent literacki i może napisać tekst do założenia wątku i wydarzenia na FB oraz ogłoszeń? Wszystkie informacje o Azuni są w liście, z którym została znaleziona przywiązana do kontenera na śmietniku, strona 10 post 243. Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ciocia AnnaKru wesprze wpłatą naszego Milusia :multi: ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts