__Lara Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='iwonamaj']Cioteczki, znalazł się na FB anonimowy sponsor na lek URINOVET DOG dla Milusia, jutro odbieram, w sobotę zawożę do Milusia :) Serdecznie dziękujemy :) Słuchajcie, czy nie lepiej zamiast Urinovetu, który ma w składzie tylko: Skład żurawina, pietruszka oraz glukozamina i jest drogi kupić ludzki odpowiednik, o wiele tańszy? Jest wiele preparatów takich z pietruszką i żurawiną. Quote
yolanovi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Na konto Milusia wpłynęło 18 zł od Pani Karolina Kwinta z Katowic:multi:. To chyba Pani z FB. Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Milo i nas wszystkich:Rose: Quote
misiadg Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 cioteczki czy któraś będzie robiła bazar dla Milusia? dorzuciłabym kilka fantów... Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Na bazarek dla Milusia zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239703-Moc-różności-dodatków-ozdób-Kup-teraz-)-13-02-20-00 Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='misiadg']cioteczki czy któraś będzie robiła bazar dla Milusia? dorzuciłabym kilka fantów... [FONT=MS Shell Dlg 2]Martika będzie robiła wkrótce nowy, bo dziś wystartował pierwszy... Czekamy na zdjęcia i opisy :) i dziekujemy [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
Funky Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Zaglądam i oczywiście ciepło pozdrawiam :) Quote
kiyoshi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 dopiero teraz doczytałam, że sytuacji zdrowotnej Milo:( :( to naprawde straszne...biedny piesek...co on musiał przeżyć:( a ile jeszcze przed nim:( będe was tutaj wspierać...na pewno... Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Dziękujemy... Umiejscowienie tych 3 guzów sprawia, ze Milo cierpi przy oddawaniu moczu i stolca. Trzeba jak najszybciej poddać go operacji. Po za tym choruje na stawy i ma ząbki w opłakanym stanie. Bardzo wysoka leukocytoza wskazuje prawdopodobnie na stan zapalny w organizmie. Ma tez problemy urologiczne, jest problem z jednym jądrem i narośl na łapce... Trochę dużo, jak na jednego niedużego pieska, który w dodatku mało widzi i słyszy i ma ponad 12 lat :(... Ale walczymy :) Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Funky']I się nie poddamy!!! NIGDY W ŻYCIU !!!!!!!!!! :lol: Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ja już się denerwuje środą i wynikami powtórnych badań :(... Nie mówiąc o operacji... Ale ona musi się odbyć, ona nie może tak żyć, jego to boli, guz się rozpada, może dojść do infekcji... :( Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Ja już się denerwuje środą i wynikami powtórnych badań :(... Nie mówiąc o operacji... Ale ona musi się odbyć, ona nie może tak żyć, jego to boli, guz się rozpada, może dojść do infekcji... :( Iwonka myślimy pozytywnie !!!!! Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Iwonka myślimy pozytywnie !!!!! Ja nie umiem, pesymistką jestem :(... Quote
Funky Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ależ to zabronione! Tylko pozytywne myślenie, bo inaczej nam tu ściągniesz negatywną energię! Do góry głowa :D Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='iwonamaj']Ja nie umiem, pesymistką jestem :(... Iwonka :mad::mad::mad: Quote
kiyoshi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Ja już się denerwuje środą i wynikami powtórnych badań :(... Nie mówiąc o operacji... Ale ona musi się odbyć, ona nie może tak żyć, jego to boli, guz się rozpada, może dojść do infekcji... :( tylko wiara pozostała... piesek już tyle wycierpiał- przed nim operacja, a potem lepsze życie w bezpiecznym domku! tak się nastawiajmy Quote
ewu Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Ważne ,że jest szansa,że można operować... Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Ja nie umiem, pesymistką jestem :(... Nawet tak nie mów, trzeba posyłać dobre myśli Quote
bela51 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Zaglądam do biednego Milo i trzymam kciuki. Musi byc dobrze. Quote
iwonamaj Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Byłyśmy dzisiaj z krótką wizytą. Milo otrzymał w prezencie Urinovet Dog, puszkę mokrej karmy specjalistycznej, pudełko suchej i preparat z żelazem na poprawę hemoglobiny. Leki i puszka od sponsorki, natomiast suchą karmę i preparat od pani doktor Moniki. Przy poprzednie wizycie Milo także dostał w prezencie cała reklamówkę suchej karmy weterynaryjnej. Dzięki temu zaoszczędziłyśmy sporo pieniędzy. Bardzo dziękujemy Pani Doktor oraz Pni Beacie :Rose:... Pani Ula przestrzega podawania leków i diety u Milo, mamy nadzieję, ze wyniki badań będą lepsze niż poprzednio. W czwartek trzeba jechać i powtórzyć badania i w zależności od wyników ustalić termin operacji. Pani Ula rozważa szukanie domu dla Azuni. Quote
Funky Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Bardzo wielkie dzięki za informacje! Choć brak wiadomości to podobno dobra wiadomość, ale jak taką relację człowiek przeczyta, to od razu lepiej się czuje :) Quote
Recommended Posts