yolanovi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 iwonamaj napisał(a):Basiu chyba nie :(... Bo teraz potrzebujemy Urinovet Dog tylko. Troszkę się rozkleiłam, bo daleka droga przed nim i jeszcze po operacji ciężka rekonwalescencja ze względu na umiejscowienie guzów, wiek Milo i jego stan ogólny. Pocieszam się, że można w ogóle operować, nie ma przerzutów i serce w nie najgorszym stanie. Iwonka, to może zamówię ten Urinovet dog w sklepie internetowym ok.38 zł za 30 kapsułek a 400 mg. Co TY na to? Quote
asiuniab Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ojej, nie było mnie tu troszkę i tyle się zdarzyło (przegląd Milusia), i chcę zapewnić, że zaglądam; a jeśli chodzi o operację, to nigdzie nie doszukałam się kwoty, a może przeoczyłam?? Quote
iwonamaj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Koszt operacji poznamy w przyszłym tygodniu, kiedy pojedziemy na kontrolne badania krwi i moczu. Koszt na pewno powyżej 600 zł, sama operacja, po operacji- leki, opatrunki, kontrola... Musimy chyba liczyć się z około 1000 zł :( Quote
iwonamaj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 yolanovi napisał(a):Iwonka, to może zamówię ten Urinovet dog w sklepie internetowym ok.38 zł za 30 kapsułek a 400 mg. Co TY na to? Jolu, wstrzymajmy się na razie, może ktoś z FB się odezwie, albo jakaś fundacja...Musimy każdy grosz trzymać na operację. Quote
yolanovi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 trzeba zmienić tytuł wątku na jakiś dramatyczny, moze coś w rodzaju: "Tragedia Milo z wyrwanym ogonem - potrzebne wsparcie na ratownie życia. Zamowić Urinowet dla Milusia? Quote
yolanovi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pisałyśmy równocześnie. Może jakiś bazrek cegiełkowy. Trzeba kasę zbierać, bo czasu wiele nie ma Quote
Panna Marple Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 zaglądam do Milusia codziennie, a odzywam się rzadko:lol:. Miluś nie jest sam Quote
iwonamaj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Cioteczki, znalazł się na FB anonimowy sponsor na lek URINOVET DOG dla Milusia, jutro odbieram, w sobotę zawożę do Milusia :) Serdecznie dziękujemy :) Edited February 7, 2013 by iwonamaj Quote
Mysza2 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 iwonamaj napisał(a):Cioteczki, znalazł się na FB anonimowy sponsor na lek URINOVET DOG dla Milusia, jutro odbieram, w sobotę zawożę do Milusia :) Serdecznie dziękujemy :) ale wiadomość:) dziękujemy sponsorowi:):) Quote
Funky Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Zaglądam przed snem do Mila <3<3<3 Słodkich snów pieseczku :* Quote
asiuniab Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 iwonamaj napisał(a):Koszt operacji poznamy w przyszłym tygodniu, kiedy pojedziemy na kontrolne badania krwi i moczu. Koszt na pewno powyżej 600 zł, sama operacja, po operacji- leki, opatrunki, kontrola... Musimy chyba liczyć się z około 1000 zł :( o matulu, to duży koszt:( Quote
ewu Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Niestety zbiegi są drogie, leki weterynaryjne też...:( Quote
ewu Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 yolanovi napisał(a):trzeba zmienić tytuł wątku na jakiś dramatyczny, moze coś w rodzaju: "Tragedia Milo z wyrwanym ogonem - potrzebne wsparcie na ratownie życia. Zamowić Urinowet dla Milusia? Zmieniłam cały opis zamieszczony na początku i tytuł wątku. Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Cioteczki, znalazł się na FB anonimowy sponsor na lek URINOVET DOG dla Milusia, jutro odbieram, w sobotę zawożę do Milusia :) Serdecznie dziękujemy :) :multi::multi::multi: Dziękujemy sponsorowi :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ewu napisał(a):Jesteście przekochane:) Przygotowuję fanty dla Milo, Marticzko kiedy będziesz w Gliwicach? ewu kochana na pewno w przyszłym tygodniu :) dzień wcześniej dam znać :) Przywiozę kalendarz i pudełko przepysznych ciasteczek zakupionych na bazarku :lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Yolu kochana ponieważ czas nagli i musimy zbierać na operację wystawię bazarek dla Milusia. Czy zgodzisz się zebrać pieniążki z bazarku na swoje konto ?? bo na moim już taki bałagan że zaczynam się gubić :( Quote
yolanovi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Yolu kochana ponieważ czas nagli i musimy zbierać na operację wystawię bazarek dla Milusia. Czy zgodzisz się zebrać pieniążki z bazarku na swoje konto ?? bo na moim już taki bałagan że zaczynam się gubić :( Justynko, mogę zbierać. Kto z nas cioteczek Milusiowych ma PayPal? Są chętni do wpłat na FB ale właśnie na PayPal. Byłaby, któraś cioteczka z PayPalem chętna udostęonić? Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Na Fb jest zapytanie o płatność PayPalem... Jola nie ma... Co robić? Jutro rano jadę z lekiem do Milusia... Będzie relacja :) Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Na Fb jest zapytanie o płatność PayPalem... Jola nie ma... Co robić? Jutro rano jadę z lekiem do Milusia... Będzie relacja :) Napisz do naszej Myszy :) Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Rozmawiałam z lekarzem prowadzącym naszego Milusia :) kolejna porcja próbek karmy ( dietecznej) na której w tej chwili ma być nasz Miluś naszykowana czeka na odbiór :) Koszt operacji w okolicach 600 zł ze wszystkim :) ufffffff Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Próbki też zawiozę, razem z lekiem... Dzwoniłam do pani Uli, wszystko dobrze, wczoraj Milo miał trochę gorszy dzień, był osowiały, ale już dobrze. Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Próbki też zawiozę, razem z lekiem... Dzwoniłam do pani Uli, wszystko dobrze, wczoraj Milo miał trochę gorszy dzień, był osowiały, ale już dobrze. Mam nadzieję że po usunięciu tego paskudztwa wszystko wróci do normy. Quote
iwonamaj Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Elunia- Myszka zgodziła się udostępnić Pay Pala dla Milo, już podałam na pv osobie z FB... Quote
Mysza2 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Elunia- Myszka zgodziła się udostępnić Pay Pala dla Milo, już podałam na pv osobie z FB... Podawajcie kochane , tak bardzo chciałabym żeby wszystko się udało i chłopak wyzdrowiał Quote
Recommended Posts