Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwonamaj napisał(a):
Basiu chyba nie :(... Bo teraz potrzebujemy Urinovet Dog tylko.
Troszkę się rozkleiłam, bo daleka droga przed nim i jeszcze po operacji ciężka rekonwalescencja ze względu na umiejscowienie guzów, wiek Milo i jego stan ogólny. Pocieszam się, że można w ogóle operować, nie ma przerzutów i serce w nie najgorszym stanie.

Iwonka, to może zamówię ten Urinovet dog w sklepie internetowym ok.38 zł za 30 kapsułek a 400 mg. Co TY na to?

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ojej, nie było mnie tu troszkę i tyle się zdarzyło (przegląd Milusia), i chcę zapewnić, że zaglądam; a jeśli chodzi o operację, to nigdzie nie doszukałam się kwoty, a może przeoczyłam??

Posted

Koszt operacji poznamy w przyszłym tygodniu, kiedy pojedziemy na kontrolne badania krwi i moczu. Koszt na pewno powyżej 600 zł, sama operacja, po operacji- leki, opatrunki, kontrola... Musimy chyba liczyć się z około 1000 zł :(

Posted

yolanovi napisał(a):
Iwonka, to może zamówię ten Urinovet dog w sklepie internetowym ok.38 zł za 30 kapsułek a 400 mg. Co TY na to?

Jolu, wstrzymajmy się na razie, może ktoś z FB się odezwie, albo jakaś fundacja...Musimy każdy grosz trzymać na operację.

Posted

trzeba zmienić tytuł wątku na jakiś dramatyczny, moze coś w rodzaju: "Tragedia Milo z wyrwanym ogonem - potrzebne wsparcie na ratownie życia. Zamowić Urinowet dla Milusia?

Posted (edited)

Cioteczki, znalazł się na FB anonimowy sponsor na lek URINOVET DOG dla Milusia, jutro odbieram, w sobotę zawożę do Milusia :)
Serdecznie dziękujemy :)

Edited by iwonamaj
Posted

iwonamaj napisał(a):
Cioteczki, znalazł się na FB anonimowy sponsor na lek URINOVET DOG dla Milusia, jutro odbieram, w sobotę zawożę do Milusia :)

ale wiadomość:) dziękujemy sponsorowi:):)

Posted

iwonamaj napisał(a):
Koszt operacji poznamy w przyszłym tygodniu, kiedy pojedziemy na kontrolne badania krwi i moczu. Koszt na pewno powyżej 600 zł, sama operacja, po operacji- leki, opatrunki, kontrola... Musimy chyba liczyć się z około 1000 zł :(

o matulu, to duży koszt:(

Posted

yolanovi napisał(a):
trzeba zmienić tytuł wątku na jakiś dramatyczny, moze coś w rodzaju: "Tragedia Milo z wyrwanym ogonem - potrzebne wsparcie na ratownie życia. Zamowić Urinowet dla Milusia?

Zmieniłam cały opis zamieszczony na początku i tytuł wątku.

Posted

iwonamaj napisał(a):

:multi::multi::multi: Dziękujemy sponsorowi :loveu::loveu::loveu:

Posted

ewu napisał(a):
Jesteście przekochane:)
Przygotowuję fanty dla Milo, Marticzko kiedy będziesz w Gliwicach?

ewu kochana na pewno w przyszłym tygodniu :) dzień wcześniej dam znać :)

Przywiozę kalendarz i pudełko przepysznych ciasteczek zakupionych na bazarku :lol:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Yolu kochana ponieważ czas nagli i musimy zbierać na operację wystawię bazarek dla Milusia. Czy zgodzisz się zebrać pieniążki z bazarku na swoje konto ?? bo na moim już taki bałagan że zaczynam się gubić :(
Justynko, mogę zbierać.
Kto z nas cioteczek Milusiowych ma PayPal? Są chętni do wpłat na FB ale właśnie na PayPal. Byłaby, któraś cioteczka z PayPalem chętna udostęonić?

Posted

Rozmawiałam z lekarzem prowadzącym naszego Milusia :) kolejna porcja próbek karmy ( dietecznej) na której w tej chwili ma być nasz Miluś naszykowana czeka na odbiór :)
Koszt operacji w okolicach 600 zł ze wszystkim :) ufffffff

Posted

iwonamaj napisał(a):
Próbki też zawiozę, razem z lekiem... Dzwoniłam do pani Uli, wszystko dobrze, wczoraj Milo miał trochę gorszy dzień, był osowiały, ale już dobrze.

Mam nadzieję że po usunięciu tego paskudztwa wszystko wróci do normy.

Posted

iwonamaj napisał(a):
Elunia- Myszka zgodziła się udostępnić Pay Pala dla Milo, już podałam na pv osobie z FB...

Podawajcie kochane , tak bardzo chciałabym żeby wszystko się udało i chłopak wyzdrowiał