Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Wczoraj do Iwonki dzwoniła Pani Ula ...guzek na doopince Milusia się zmniejszył :) Kochany Dzielny Miluś :loveu:[/QUOTE]

Dobre, fajne wieści!!! Milusiu, przytulaski dla Ciebie Kochany Seniorze:loveu:!!!!!!!!!!!!!

Posted

[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Dzwoniła pani Ula, jest badzo źle, Milo cierpi, nie załatwia się, chowa po katach[/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]ona myśli, że on chce umrzec...[/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][/COLOR][COLOR=#717171][FONT=Arial]
Jusia dzwoni do weta, ja chyba zaraz jadę do Milo...
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Iwonka a ja czekam na wiadomości![/QUOTE]

i ja czekam na wieści. trzymam kciuki mocno za Was wszystkie i Milusia - trudne chwile, czy uda się jeszcze cos pomóc?:(

Posted

[COLOR=#000000][SIZE=5]Nie ma już Milo...:-(:-(:-(
[/SIZE][/COLOR]Lekarz określił jego stan jako agonię. Nie było widać, aby cierpiał, leżał sobie obojętny, chłodny, z otwartymi oczkami. Od wczoraj miał problemy z wypróżnianiem, oddawaniem moczu, zaczął krwawić z guzów, źle oddychał... Całą noc nie spał, chodził, jakby chciał się ukryć. Myślę, że to właściwa decyzja i odpowiedni moment. Zostało mu zaoszczędzone wiele bólu, stresu, strachu. A jednocześnie, mogę z całą odpowiedzialnością to powiedzieć, nie została mu odebrana żadna szansa, walczyliśmy do końca. Odszedł w swoim domku, wśród najbliższych.
Pani Ula bardzo wszystkim dziękuje.
Pożegnałam go od nas wszystkich... :-(

Posted

[quote name='iwonamaj'][COLOR=#000000][SIZE=5]Nie ma już Milo...:-(:-(:-(
[/SIZE][/COLOR]Lekarz określił jego stan jako agonię. Nie było widać, aby cierpiał, leżał sobie obojętny, chłodny, z otwartymi oczkami. Od wczoraj miał problemy z wypróżnianiem, oddawaniem moczu, zaczął krwawić z guzów, źle oddychał... Całą noc nie spał, chodził, jakby chciał się ukryć. Myślę, że to właściwa decyzja i odpowiedni moment. Zostało mu zaoszczędzone wiele bólu, stresu, strachu. A jednocześnie, mogę z całą odpowiedzialnością to powiedzieć, nie została mu odebrana żadna szansa, walczyliśmy do końca. Odszedł w swoim domku, wśród najbliższych.
Pani Ula bardzo wszystkim dziękuje.
Pożegnałam go od nas wszystkich... :-([/QUOTE]

tak bardzo mi przykro dziewczyny:( :( :(
Milusiu kochany, już Cie nic nie będzie bolało....
miałeś przy sobie dobre anioły do końca

Posted

Dziewczyny:( płakać się chce.....ale przynajmniej już nie cierpi....dobrze, że byłyście przy nim w tych ostatnich dniach.....
szkoda tylko, że miał tak mało tych spokojnych i bezpiecznych dni w swoim życiu....:(:(
Ile wczesniej wycierpiał- tego nie wiemy....:(

Posted

:-(:-([IMG]http://www.sirmi.ic.cz/andel/15.gif[/IMG]kochany Miluniu
niechaj bedzie ci tam cudnie , za mostkiem ...zegnaj malunia istotko cudna ..zal ogromny
ale i wielka wdziecznosc dla p Ulenki za wszystko najpiekniejsze dla dzaidziunia:modla::glaszcze::iloveyou::modla:

Posted

Smutno :(:(:( Pani Uli ogromne dzięki za wielkie, kochające serducho, którym obdarowała Milusia na ostanie jego dni. Biegaj sobie swobodnie i radośnie Milusiu po tęczowych łąkach

Posted

Nawet nie wiem co napisać ...siły mi opadły :( Umówiłam się z Panem Wojciechem że podejdę i ureguluję wczorajszy rachuneczek za wizytę + utylizację ciałka :( Nie tak miało być :( miałam podejść aby skonsultować wyniki przecież :(
[B]Mili kochany psiaku wierzę że tam gdzie jesteś JESTEŚ SZCZĘŚLIWY i już NIC Cię nie boli :( [/B]

Posted

.........................:-(:-(:-(
tak mi przykro, że nie zdążyłam:-( że dopiero teraz, mogłam zajrzeć:-( Iwonko [B]PRZEPRASZAM[/B]:-(
[B]Milo , biegaj szczęśliwy za TM[/B]!!!...

[IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/svicny2/124.gif[/IMG]