Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Zamówiłam psiakom karmę , jeszcze mają co prawda sporo , ale nie wiem czy do końca grudnia starczy , a w okresie międzyświątecznym może być różnie z dostawą .http://allegro.pl/karma-canun-diary-opoznia-procesy-starzenia-20kg-i3764496790.html -91,90zł
Trochę inna niż do tej pory , ale sprawdzimy jaka będzie :)Gotuję też teraz zimą Mironowi (jak na razie mięso -4zł , ryżu i makaronu mam zapas )

Edited by Anja2201
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

znalazłam coś takiego : http://allegro.pl/saba-karma-dla-psa-52-miesa-30-kg-promocja-i3799681574.html i zastanawiam się czy to możliwe żeby w tak taniej karmie było aż 52% mięsa ? Myślicie ,że warto kupić ?Karma się już kończy i coś muszę zamówić . Zapłaciłam wreszcie za odrobaczanie , wyszło sporo taniej niż liczyłam : 40,50zł :)

Miruś dostał od Pawła M z FB (Paweł sfinansował ) dry beda , jest świetny

edit :
zamówiłam jedną "paczkę " na pół z moimi psami , wychodzi 73,45zł , zobaczymy .

Edited by Anja2201
Posted

co do tej karmy to myślę, że skoro tam jest 52 % świeżego mięsa to będzie jakieś hmm 16 % po obróbce, także w efekcie otrąb więcej. Chociaż i tak nie jest źle porównując z marketówami ;)

Posted

stepelkaa napisał(a):
co do tej karmy to myślę, że skoro tam jest 52 % świeżego mięsa to będzie jakieś hmm 16 % po obróbce, także w efekcie otrąb więcej. Chociaż i tak nie jest źle porównując z marketówami ;)

lepsza też od Canuna którego do tej pory jadły , zobaczymy jak będzie smakować :)

Posted

karma którą zamówiłam przed sylwestrem jeszcze nie dotarła , sklep twierdzi ,że kurier karmę dostarczył , ja nic nie dostałam ,sklep podaje jakieś dziwne numery do kuriera pod którymi zgłasza się jakaś zagraniczna infolinia , a ja nie mam kasy na kolejną karmę :( Zamówiłam jednak ariona 20 kg , ale tym sposobem psiaki są mocno na minusie :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
karma którą zamówiłam przed sylwestrem jeszcze nie dotarła , sklep twierdzi ,że kurier karmę dostarczył , ja nic nie dostałam ,sklep podaje jakieś dziwne numery do kuriera pod którymi zgłasza się jakaś zagraniczna infolinia , a ja nie mam kasy na kolejną karmę :( Zamówiłam jednak ariona 20 kg , ale tym sposobem psiaki są mocno na minusie :(

a zamawiałaś przez allegro czy coś innego ? nie no bo kurcze, to nie są żarty i to nie jest 5 zł.. Ogólnie to można nękać, przecież jak się odbiera od kuriera to coś się podpisuje. Nie można tak tego zostawić..

Posted

Udało mi się uzyskać numer do kuriera , zadzwoniłam , okazało się ,że paczka taka i owszem istnieje , ale na inny adres i inny nr telefonu , teraz idiota ze sklepu upiera się ,że taki podałam , wysłałam mu link z formularzem dostawy , zobaczymy co dalej . Kilka razy już miałam jakieś problemy z dostarczeniem karmy , ale tak aroganckiego i niekompetentnego sprzedawcy jeszcze nie spotkałam . Nie dość ,że ciągla podaje inne informacje to jest chamski i obraża mnie w każdym mailu , uważajcie na firmę saba-karmy (nick z allegro )

Posted

Anja2201 napisał(a):
Udało mi się uzyskać numer do kuriera , zadzwoniłam , okazało się ,że paczka taka i owszem istnieje , ale na inny adres i inny nr telefonu , teraz idiota ze sklepu upiera się ,że taki podałam , wysłałam mu link z formularzem dostawy , zobaczymy co dalej . Kilka razy już miałam jakieś problemy z dostarczeniem karmy , ale tak aroganckiego i niekompetentnego sprzedawcy jeszcze nie spotkałam . Nie dość ,że ciągla podaje inne informacje to jest chamski i obraża mnie w każdym mailu , uważajcie na firmę saba-karmy (nick z allegro )

Ogólnie to jeśli będzie się upierał - można rozwiązać spór przez allegro, dostaje się 100 % kwoty straconej z tym, że trzeba zgłosić na policję. Ty masz dowody formularza opcji dostawy, tak jak i ja miałam z Buthersem, także nikt nic nie może wmówić innego. Pamiętam, że kiedyś nie doszła mi bluzka i przez allegro rozwiązywałam sprawę i nie wymagano nawet pójścia na policję - sprzedawca oddał mi 100 % ceny wraz z przesyłką bez sprawdzania nawet czy mówię prawdę. Tak czy inaczej, nie dawałabym za wygraną, zwłaszcza jeśli jest chamski. ;)

Posted

Napisałam do allegro co mam robić , ale czegoś takiego jeszcze nie spotkałam , facet obraża mnie w każdym mailu , nie czyta moich , zaprzecza sam sobie , maskara :roll: Za to w piątek zamówiłam inną karmę i dziś już jest :) Tylko psy koło 100 zł na minusie są :(

Posted

Anja2201 napisał(a):
Masza ma szansę na domek , ale jest jeden warunek musi zostać wysterylizowana , to koszt około -150-170 zł , z tej okazji powstał bazarek :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250057-cegiełkowe-cegiełki-na-sterylizację-Maszy-która-ma-szansę-na-dom-!-do15-01!?p=21738074#post21738074

Aniu ,może ją zgłosze na watek sterylkowy? Może dostanie Maszka sterylkę darmowa ,albo choć 50 % kosztów. Ja wpłacam tam deklarację.

Posted

Javena napisał(a):
Aniu ,może ją zgłosze na watek sterylkowy? Może dostanie Maszka sterylkę darmowa ,albo choć 50 % kosztów. Ja wpłacam tam deklarację.

Było by cudnie :) , część już się uzbierała z bazarku , więc chyba tylko o część byśmy prosili .