Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anja2201']Muszę odrobaczyć psiaki
Jedna tabletka to koszt chyba 8zł
potrzebuję : Pieszczoch 35 kg (3,5 tabletki ) , Kama 25kg (2,5 tabletki ), Masza 12kg91,5 tabletki ) i Miron 10 kg (1 tabletka )= 9 tabletek -72zł , mamy 52zł , może ktoś chciał by za sponsorować resztę ?Ja nie mam jak zapłacić , muszę odrobaczyć swoje 5 psów co i tak bardzo daje po kieszeni :(

dodam 20 zl. tylko przeslij mi jeszcze raz nr konta bo ciagle mam zapchana skrzynke i usuwam jak leci ;)

Posted

beataczl napisał(a):
dodam 20 zl. tylko przeslij mi jeszcze raz nr konta bo ciagle mam zapchana skrzynke i usuwam jak leci ;)

Ogromne dzięki !!!!!:loveu::loveu:
Strasznie głupio mi tak prosić , ale nie mam wyjścia ,nabrałam tymczasów , a teraz nie mam ich za co utrzymać , ale czasem serce wygrywa z rozumem :roll:

Posted (edited)

Anja2201 napisał(a):
Ogromne dzięki !!!!!:loveu::loveu:
Strasznie głupio mi tak prosić , ale nie mam wyjścia ,nabrałam tymczasów , a teraz nie mam ich za co utrzymać , ale czasem serce wygrywa z rozumem :roll:

w takiej sprawie to nie wstyd prosic :) dziekuje w imieniu Tych psiaczkow za serce i dobra opieke :loveu::loveu:

edit

poszlo dzis 20 zl.

Edited by beataczl
Posted

milagros19853201 napisał(a):
a mi Maszka przypomina moja pierwsza psinke(ktora niestety przeszla juz na teczowy most)sliczne psiaki
sliczne pychole,zapisze sobie poki co watek i hopkne

Maszka domu szuka :cool3:

Posted

Tabletki na robale zakupione , psy odrobaczone , ale jeszcze nie wiem jaki był koszt bo wet nie miał czasu faktury wystawić , jak tylko będę wiedziała napiszę :)

U nas dzisiaj pierwszy śnieg spadł , na szczęście rano już tylko na dachu samochodu było go widać . Ja zimy nie lubię strasznie , ale za to psiaki bardzo , Kama z Magikiem na widok śniegu szału radości dostają , jedynie Miron woli lato ::)bo bida chodzić nie może przez zaspy śnieżne , zostaje mu tylko wybieg odśnieżony , a strasznie nie lubi tam siedzieć bo nie widać stamtąd ulicy i nie można ludzi obszczekiwać .

Posted

mimiś napisał(a):
[quote name='Anja2201']
U nas dzisiaj pierwszy śnieg spadł , na szczęście rano już tylko na dachu samochodu było go widać
-ee to u mnie jeszcze wiosennie;)

Zazdroszczę :)

Posted

[quote name='stepelkaa']Kochana, z bazarku mojego 61 zł się uzbierało, podaj nr konta do wpłat mi, no chyba, że może mam coś zamówić np. na allegro to też proszę o informację bo może coś potrzebne ;)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/248515-ZAKOŃCZONY-do-24-11-na-KARMĘ-w-BDT-Anji2201-!!!

Potrzeba przede wszystkim karma , jutro powinien dojść worek Brita od _Nivy_ więc na jakieś dwa tygodnie znów starczy :) więc jak uważasz :)Dzięki ogromne za super bazarek :)

Posted

[quote name='Anja2201']Potrzeba przede wszystkim karma , jutro powinien dojść worek Brita od _Nivy_ więc na jakieś dwa tygodnie znów starczy :) więc jak uważasz :)Dzięki ogromne za super bazarek :)[/QUOTE]

Zamówiłam Butchersa 13 kg, podaj mi na PW adres do wysyłki ;) No i oczywiście potem potwierdź na wątku bazarku jak dojdzie ;)

Posted

[quote name='stepelkaa']Zamówiłam Butchersa 13 kg, podaj mi na PW adres do wysyłki ;) No i oczywiście potem potwierdź na wątku bazarku jak dojdzie ;)[/QUOTE]

Dzięki :):) Jak tylko dotrze napiszę tu i na bazarku :)Dzisiaj też dotarła karma od _Nivy_ , więc do połowy grudnia mam spokój :)

Posted

[quote name='Anja2201']Dzięki :):) Jak tylko dotrze napiszę tu i na bazarku :)Dzisiaj też dotarła karma od _Nivy_ , więc do połowy grudnia mam spokój :)[/QUOTE]

Boże w ogóle to przepraszam, że ta karma to było 10 kg plus 3 puszki, aale jest pewien problem ( całkiem spory ) cieszę się chociaż że dowody znalazłam to wam tutaj wkleję, jejku, sam kłopot. Otóż jak zamawiałam na allegro, to podałam Twój Aniu adres jako adres do wysyłki a oni przysłali karmę do Starachowic. W dodatku konto na allegro jest na osobę która nie mieszka ze mną tylko na całkiem innej ulicy i nie spodziewała się, że w ogóle jakaś karma jej dojdzie. Jej babcia odebrała, w dodatku worek przerwany ( zaraz bym się kłóciła, bo przecież równie dobrze tam może wcale nie być 10 kg mogło się wysypać ! ) i dobrze że się domyślili, że to ja mogłam to zamówić. No cóż pewnie to chwilę potrwa ale napisałam do tego sklepu, że albo niech oddają pieniądze, albo zabierają sobie tą karmę i zawożą tam gdzie powinno ( ale taką nieprzerwaną ) albo niech zawożą tam gdzie powinni drugą.. Jejku, dodaję obrazki, że na pewno wysłałam adres do przesyłki inny. Tzn obrazki to wyślę na PW ( bo tam adresy ) ale jak sobie Anja2201 życzy je tu dodać, to proszę bardzo. Bo nie dość, że kłopot to jeszcze to nie są moje pieniądze przecież tylko z dogo.. oj oj..