Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']słodki jest..pewnie jak by wypielęgnować..byłby wspaniały.
Hala cały czas o to apeluje:placz:wiem,ze to wspaniały pies i byłby promykiem w zyciu człowieka,one takie sa jak kochaja to bezgranicznie..........

Posted

hmmm...jak to jak masz to rozumiec?szukasz mu domu wiec napisalam informacje ktorej jestem pewna...nic wiecej nie wiem , ale tak jak mowilam moge wyslac numer do Pani z biura ktora chetnie o nim opowiechcesz numer?

Posted

[quote name='Chrupek']hmmm...jak to jak masz to rozumiec?szukasz mu domu wiec napisalam informacje ktorej jestem pewna...nic wiecej nie wiem , ale tak jak mowilam moge wyslac numer do Pani z biura ktora chetnie o nim opowiechcesz numer?
Chrupek poprosze o numer.

• 2 weeks later...
Posted

niedawno widzialysmy sie z Wloczykijem- juz nie jest tak apatyczny, interesuje sie rzuconymi chrupkami itp., ale za poprawa humoru idzie tez donosny szczek- gdy tylko podejdzie sie do jego boksu, zaczyna szczekac, czasem nawet pokazuje zabki. nie wiem czy to tak "dla zasady" czy mu sie nie spodobalam- na razie nie bede do niego wchodzic, zeby go nie draznic, bedziemy probowac przez kraty...
nie jest to (tak mi sie wydaje) kanapowiec, nadawalby sie raczej na psa obronnego, bo na prawde moze kogos przestraszyc. jego zachowanie prtzypomina troche kocie- nie wiem czy on tak ma, czy to tylko przez traume schroniskowa,

nowe zdjecia:

a co do Lenki- z nia jest o wiele lepiej- radosnie podbiega do krat, opiera sie na lapie (choc jak sie skonczyly smakolyki i juz od niej odchodzilysmy, to musiala sie dokustykac do budy ;o(). jest super sunka- bardzo przyjazna, lapczywie wyjada mi smakolyki z reki ;o) macha swoja kita na prawo i na lewo. ale jak sei zmeczy, to siada znow zgaszona w budzie ;o(

Posted

schronisko jozefow - jak bedziesz nastepnym razem i bedziesz mogla to poczekaj na Pania dyrektor ( zglos ze Lena ma cos z nozka...)opowiedz co i jak trwa to juz tyle czasu ...cos musi byc nie tak