rita60 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Lulka to wazne,napisz cos o tym piesku,wiem,ze figuruje na stronie schroniska w Jozefowie,ale jakie ma szanse na adopcje:roll:odezwij sie. Quote
rita60 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Lulka napisał(a):ale ja nic nie wiem :shake:To kto moze cos wiedziec:roll:czy na forum nie ma wolontariuszek z Jozefowa ? Na stronie schroniska Włoczykij figuruje w wykazie,ale wiadomosci tyle co na poczatku watku:roll: Quote
aldona_b Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 z tego co zauwazylam jest wsrod uzytkownikow dogo wolontariuszka o nicku schroniskojozefow ma załozony watek m. in. o Negricie( suczka z charakterystycznymi wielkimi uszami) Quote
rita60 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 aldona_b napisał(a):z tego co zauwazylam jest wsrod uzytkownikow dogo wolontariuszka o nicku schroniskojozefow ma załozony watek m. in. o Negricie( suczka z charakterystycznymi wielkimi uszami) Dzieki aldona,napisałam do niej PW i czekam. Quote
BoWa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wiadomo coś o Wloczykiju, czy już wakacje?....:p Quote
rita60 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nic nie wiem:shake: napisałam do schroniskojozefow ale cisza,moze wyjechała:roll: na stronie tego schroniska jest Włoczykij,ale wiadomosci o nim tyle co w tym watku,nawet sa te same foty:roll: Quote
rita60 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A tutaj martwa cisza:roll:biedny Włoczykij:-(:-(:-( Quote
rita60 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A tutaj martwa cisza,nie ma nikogo kto cos wie o tym piesku:placz::placz::placz: Quote
aldona_b Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 tez ciagle mysle o tej psinie w zimnym boksie, z Jozefowa jest chyba Chrupek moze napisac jeszcze do Niej, juz sama nie wiem co robic, tyle ostatnio terierow Quote
rita60 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 aldona_b napisał(a):tez ciagle mysle o tej psinie w zimnym boksie, z Jozefowa jest chyba Chrupek moze napisac jeszcze do Niej, juz sama nie wiem co robic, tyle ostatnio terierow Chrupek napisała na tym watku,ze nic nie wie o Włoczykiju:roll:moze odezwie sie ta dziewczyna schroniskojozefow,najprawdopodobniej wyjechała i wroci 7.07/taka była wiadomosc przy jej nicku:roll:/. Quote
Irkowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 schronisko-jozefow - jezdzi czesto do schroniska, napiszcie do niej zeby luknela na psiaka , (siedzi w drugiej zerowce) Quote
rita60 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chrupek napisał(a):schronisko-jozefow - jezdzi czesto do schroniska, napiszcie do niej zeby luknela na psiaka , (siedzi w drugiej zerowce) Chrupek przeczytaj poprzednie posty:cool3: juz dawno do niej napisałam na PW,ale chyba wyjechała:roll: Quote
rita60 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zapomniany Włoczykij:placz: przypomina sie........schroniskojozefow odezwij sie prosze:modla: Quote
schroniskoJozefow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no juz, juz odzywam sie ;o) szczerze mowiac nie kojarze psa, ale wydrukuje sobie fotki i postaram sie go namierzyc. chrupek, ty wiesz gdzie on jest? <okresl polozenie boksu idac od wejscia, ja nie wiem co to sa zerowki itp.> jutro jade, to sprawdze Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 schroniskoJozefow napisał(a):no juz, juz odzywam sie ;o) szczerze mowiac nie kojarze psa, ale wydrukuje sobie fotki i postaram sie go namierzyc. chrupek, ty wiesz gdzie on jest? <okresl polozenie boksu idac od wejscia, ja nie wiem co to sa zerowki itp.> jutro jade, to sprawdze :calus: :calus: :calus: jakbys mogła,to zrob mu jakies foty. Quote
schroniskoJozefow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no spoko, jak tylko go namierze a tak w ogloe to ostatnio coraz wiecej jest terierow, to porobie im zdjecia, sprobuje sie z nimi zakolegowac... rita bedziesz miec rece pelne roboty ;o)] ale oczyweisice cioteczki ci zawsze pomoga ;o) Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pare domkow dla terierow jest podobno w zapasie:roll: tylko sa wymagania,zeby to był 100% terier,a najlepiej ostrzyzony i wykapany:cool3: :angryy: Quote
LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 to moze jest na forum ktos, kto by je podszykowal ? Quote
schroniskoJozefow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ech no tak.... i najlpeiej, zeby byly szczeniaczkami, co?? coz.. na terierach sie nie znam zandto, ale cos tam wyszukamy ;o) moze nie bedzie 100%, ale to nawet <moim zdnaiem> lepiej, bo wtedy jest niepowtarzalny ;o) Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 schroniskoJozefow napisał(a):ech no tak.... i najlpeiej, zeby byly szczeniaczkami, co?? coz.. na terierach sie nie znam zandto, ale cos tam wyszukamy ;o) moze nie bedzie 100%, ale to nawet <moim zdnaiem> lepiej, bo wtedy jest niepowtarzalny ;o)To nie jest moje zdanie:oops:takie sa odczucia ludzi szukajacych pieskow,nawet o tym pisała GoWa jak przeprowadzała adopcje teriera walijskiego:roll: Quote
BoWa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Poszukajcie tych terierów pilnie, proszę. Jest b. dobry dom pod sama Warszawą ! Quote
Recommended Posts