Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
ale ja nic nie wiem :shake:
To kto moze cos wiedziec:roll:czy na forum nie ma wolontariuszek z Jozefowa ? Na stronie schroniska Włoczykij figuruje w wykazie,ale wiadomosci tyle co na poczatku watku:roll:

Posted

z tego co zauwazylam jest wsrod uzytkownikow dogo wolontariuszka o nicku schroniskojozefow ma załozony watek m. in. o Negricie( suczka z charakterystycznymi wielkimi uszami)

Posted

aldona_b napisał(a):
z tego co zauwazylam jest wsrod uzytkownikow dogo wolontariuszka o nicku schroniskojozefow ma załozony watek m. in. o Negricie( suczka z charakterystycznymi wielkimi uszami)

Dzieki aldona,napisałam do niej PW i czekam.

Posted

Nic nie wiem:shake: napisałam do schroniskojozefow ale cisza,moze wyjechała:roll: na stronie tego schroniska jest Włoczykij,ale wiadomosci o nim tyle co w tym watku,nawet sa te same foty:roll:

Posted

aldona_b napisał(a):
tez ciagle mysle o tej psinie w zimnym boksie, z Jozefowa jest chyba Chrupek moze napisac jeszcze do Niej, juz sama nie wiem co robic, tyle ostatnio terierow

Chrupek napisała na tym watku,ze nic nie wie o Włoczykiju:roll:moze odezwie sie ta dziewczyna schroniskojozefow,najprawdopodobniej wyjechała i wroci 7.07/taka była wiadomosc przy jej nicku:roll:/.

Posted

Chrupek napisał(a):
schronisko-jozefow - jezdzi czesto do schroniska,
napiszcie do niej zeby luknela na psiaka ,
(siedzi w drugiej zerowce)

Chrupek przeczytaj poprzednie posty:cool3: juz dawno do niej napisałam na PW,ale chyba wyjechała:roll:

Posted

no juz, juz odzywam sie ;o)

szczerze mowiac nie kojarze psa, ale wydrukuje sobie fotki i postaram sie go namierzyc. chrupek, ty wiesz gdzie on jest? <okresl polozenie boksu idac od wejscia, ja nie wiem co to sa zerowki itp.>

jutro jade, to sprawdze

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
no juz, juz odzywam sie ;o)

szczerze mowiac nie kojarze psa, ale wydrukuje sobie fotki i postaram sie go namierzyc. chrupek, ty wiesz gdzie on jest? <okresl polozenie boksu idac od wejscia, ja nie wiem co to sa zerowki itp.>

jutro jade, to sprawdze

:calus: :calus: :calus: jakbys mogła,to zrob mu jakies foty.

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
ech no tak.... i najlpeiej, zeby byly szczeniaczkami, co??

coz.. na terierach sie nie znam zandto, ale cos tam wyszukamy ;o) moze nie bedzie 100%, ale to nawet <moim zdnaiem> lepiej, bo wtedy jest niepowtarzalny ;o)
To nie jest moje zdanie:oops:takie sa odczucia ludzi szukajacych pieskow,nawet o tym pisała GoWa jak przeprowadzała adopcje teriera walijskiego:roll: