Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może by tak założyć Lence osobny wątek? To śliczna suka i ma fajny kontakt z ludżmi........no ale fakt nie nadaje się do mieszkania z innymi psami.
Pamiętam, że jak szukałam w Legionowie psa dla siebie .......to był mu pierwszy typ.Baaaardzo mi się podobała.

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dziwne,ze w Włoczykiju tyle agresji:shake:to z reguły bardzo przyjacielskie w stosunku do ludzi psy,moze rzeczywiscie pobyt w schronisku wypaczył mu charakter:roll:gdzie on znajdzie taki domek,w ktorym zaakceptuja go takiego jak jest:placz:

Posted

Neris napisał(a):
Szczekanie to jeszce nie agresja, miejmy nadzieję że to była tylko próba zwrócenia na siebie uwagi...

Neris ale one sie tak nie zachowuja,nie warcza na człowieka,wystarczy zacmokac,a one juz sa gotowe zalizac człowieka na smierc;)czy mam utworzyc mu oddzielny watek:roll:bo juz sama nie wiem,co mam robic:oops:

Posted

Wątek jest już teraz tylko jego...

Jets problem - on nie toleruje samców. Gdyby był choć nieco łagodniejszy, byłby juz w płatnym DT. Jednak w związku z tym, że Włóczykij jest wyjątkowo agresywny w stosunku do samców istnieje podejrzenie, że będzie go ciężko wyadoptować...

Posted

Neris napisał(a):
Wątek jest już teraz tylko jego...

Jets problem - on nie toleruje samców. Gdyby był choć nieco łagodniejszy, byłby juz w płatnym DT. Jednak w związku z tym, że Włóczykij jest wyjątkowo agresywny w stosunku do samców istnieje podejrzenie, że będzie go ciężko wyadoptować...

Czyli musiałby isc do domku,gdzie byłby sam:roll:ale jeszcze jest problem ze spacerami,to silny pies,nie kazdy poradzi sobie,gdy zasadzi sie na jakiegos psa.

Posted

widzialam sie z nim dzis... coz jego szczekanie raczej nie bylo "strozujace", jego towarzysze z boksu sie do mnei przymilali i dostawali pysznosci, a on szczekal i warczal... szkoda, bo tak to ani nie moge do niego wejsc, ani nic...
wloczykij, glupiatko, przeciez ja ci nic nie zrobie....:placz:

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
widzialam sie z nim dzis... coz jego szczekanie raczej nie bylo "strozujace", jego towarzysze z boksu sie do mnei przymilali i dostawali pysznosci, a on szczekal i warczal... szkoda, bo tak to ani nie moge do niego wejsc, ani nic...
wloczykij, glupiatko, przeciez ja ci nic nie zrobie....:placz:

Ciezka sprawa,czyzby juz stracił zaufanie do ludzi:-(

Posted

Nie wiem... we wtorek moja trenerka jedzie do schroniska oceniać jakąś suczkę. Może ją poproszę żeby obejrzała Włóczykija - o ile ona jedzie do Józefowa, bo nie dopytałam do którego schronu się wybiera.

Posted

Neris napisał(a):
Nie wiem... we wtorek moja trenerka jedzie do schroniska oceniać jakąś suczkę. Może ją poproszę żeby obejrzała Włóczykija - o ile ona jedzie do Józefowa, bo nie dopytałam do którego schronu się wybiera.

Dobrze by było,zeby rzuciła fachowym okiem na tego naszego psiaka:modla: