Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
To nie jest moje zdanie:oops:takie sa odczucia ludzi szukajacych pieskow

no wiem, wiem, przeciez tez w tym siedze...

mialam kiedys sliczna owczarke 100% do adopcji tyle ze miala juz 6 lat... i czekala bardzo, baaaaaaaaaaardzo dlugo...

"bo za stara"

jutro urzadzam polowanie na teriery ;o)

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoWa']Poszukajcie tych terierów pilnie, proszę.
Jest b. dobry dom pod sama Warszawą !
GoWa a co z ta sunia walijka od Skarlet,znalazła domek:roll:

Posted

Cisza,skarlet wyjechała, psem się opiekuje Ania i Psy.

Myślałam,żeby ją wziąć do siebie, ale boję sie ze jest w ciąży, a ja już nie dam rady finansowo zrobić jej sterylki.

Posted

to sunia, bardzo fajniutka i delikatna, brala bardzo grzecznie smakolyczki z reki

zobacxzcie na jej lewa przednia lape!

niecheteni podchodzi, ma jakies zlamanie chyba niedoleczone lapki:angryy: a jest super cudna!! jest raczej mloda, ma biale zabki. wezmy ja stad i wyleczmy!
troszke przestraszona...

Posted

dalej:

o tego prosil Chrupek
na pocztaku troszke podszczekiwal, ale podzszedl do jedzenia, jednak bal sie moich ruchow... z jego lapa bardzo zle- trzyma ja wysoko podkurczona, zaraz przy brzuchu...

jest sliczniusi....

na tym zdjeciu sie akurat oparl na tej nozce

Posted

to chyba podchodzi po sznaucerki pieprz sol, ale dobra

dwie suczki, bardzo pododbne, byc moze matka z corka, ale to trzeba by sprawdzic w ksiazeczce. suia mlodziutka <ta ze stojacymi uszmai>, druga troszke starsza <oklapniete uszy>

mala jest rozkoszna ;o) obie lgna do czlowieka, rzucaja sie na kraty...

nie moglam ich zlapac aparatem , wiec zrobilam filmik

http://www.youtube.com/watch?v=mHICf6n_xCg
moze nie za wiele widac, ale lepeij niz na zdjeciach

co do wloczykija: nie namierzylam go... moze nastepnym razem zapytam p. Agnieszki <bede w pt> o niego...

Chrupek, czy ona bedzie kojarzyc to imie?

proponuje zmienic nazwe watku na teriery z Jozefowa albo co....
koniecznie trzeba wyciagnac te polamane bidy!

Posted

tak , to włoczykij

boze !!!jestem przerazona!co sie stalo Lenie!:placz: ??????????
to juz wszytsko wyjasnia dlaczego Lena nie chciala do mnie podejsc(nigdy sie nie zdarzalo ze lezala w budzie)(szkoda tylko ze bylo to ponad miesiac temu)
Lena nie toleruje innych psow.Zapewne ktorys sie nie dal i ja "uszkodzil"
Schronisko-jozefow kiedy tam bedziesz? zaprowadz prosze Agnieszke do tego boksu i pokaz ta sunie ,

Posted

schronisko.Jozefow/bosze co za długa nazwa,jak ty masz na imie,bedzie krocej:cool3:/ mysle,ze załozenie terierowe watku to dobry pomysł:lol:ale nie ograniczałabym sie tylko do waszego schroniska,taki ogolnopolski watek,co wy na to:roll:zbierzemy wszystkie terierowate, GoWa wroci w poniedziałek,ma namiary na domki,ktore sa zainteresowane terierami,no i zobaczymy. Czy Włoczykij nie ma zdjecia bez krat:roll:

Posted

no to musi byc wloczyki :oops:

a Lenka jest cudowna... choc rzeczywiscie, w pewnym momencie sie pogryzla ze swym towarzyszem...

jest tak smutna...

bede w sob rano, moge zaprowadzic ;o), o ile Agnieszka bedzie o tej godzinie...

a co do nicku ;o) juz dawno chcialam go zmienic, ale juz sie chyba przyzwyczailam... ;o)

Posted

Szkoda,moze schronisko.Jozefow cos poradzi,ma byc w schronie w sobote/jak dobrze zrozumiałam:roll: / chciałabym go troche rozreklamowac,szkoda takiego piesa,moze ktos sie ulituje i wezmie go:roll: no coz sprobowac warto.

Posted

rita60 napisał(a):
Szkoda,moze schronisko.Jozefow cos poradzi,ma byc w schronie w sobote/jak dobrze zrozumiałam:roll: / chciałabym go troche rozreklamowac,szkoda takiego piesa,moze ktos sie ulituje i wezmie go:roll: no coz sprobowac warto.

Ale on tak samo wygląda cały czas :)