schroniskoJozefow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 rita60 napisał(a):To nie jest moje zdanie:oops:takie sa odczucia ludzi szukajacych pieskow no wiem, wiem, przeciez tez w tym siedze... mialam kiedys sliczna owczarke 100% do adopcji tyle ze miala juz 6 lat... i czekala bardzo, baaaaaaaaaaardzo dlugo... "bo za stara" jutro urzadzam polowanie na teriery ;o) Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='GoWa']Poszukajcie tych terierów pilnie, proszę. Jest b. dobry dom pod sama Warszawą ! GoWa a co z ta sunia walijka od Skarlet,znalazła domek:roll: Quote
schroniskoJozefow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wlasnie dzis czytalam jej watek... co z nia?? Quote
BoWa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cisza,skarlet wyjechała, psem się opiekuje Ania i Psy. Myślałam,żeby ją wziąć do siebie, ale boję sie ze jest w ciąży, a ja już nie dam rady finansowo zrobić jej sterylki. Quote
Irkowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://www.psy-warszawa.pl/index.php?go=suczki/milka a ten nieco przypomina mi Włoczykija , http://www.psy-warszawa.pl/index.php?go=psy/wyzelkowaty_smutas Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Chrupek']http://www.psy-warszawa.pl/index.php?go=suczki/milka chyba to ta sama.... niestety jest dosyc zaczepliwa i agresywna wobec innych psow- tak z sama z siebie podchodzi do boksow i klapie zebami, udziabala juz moje dwa pieski... Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jedziemy po kolei: ten keidys stal kolo terierow ;o) z tego co pamietam to piesek, po zabkach patrzac kolo 3 lat. bardzo lgnie sie od czlowieka, jest czujny i caly czas obserwuje ogrodzenie, bedzie dobrym strozem, ma donosny szczek Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 to sunia, bardzo fajniutka i delikatna, brala bardzo grzecznie smakolyczki z reki zobacxzcie na jej lewa przednia lape! niecheteni podchodzi, ma jakies zlamanie chyba niedoleczone lapki:angryy: a jest super cudna!! jest raczej mloda, ma biale zabki. wezmy ja stad i wyleczmy! troszke przestraszona... Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 dalej: o tego prosil Chrupek na pocztaku troszke podszczekiwal, ale podzszedl do jedzenia, jednak bal sie moich ruchow... z jego lapa bardzo zle- trzyma ja wysoko podkurczona, zaraz przy brzuchu... jest sliczniusi.... na tym zdjeciu sie akurat oparl na tej nozce Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 dalej: nie pamietam plci <juz mi sie wszytsko pozajaczkowalo>, troche chyba briardowaty, w sile wieku, glosno szczeka, raczej typ strozujacy Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 to chyba podchodzi po sznaucerki pieprz sol, ale dobra dwie suczki, bardzo pododbne, byc moze matka z corka, ale to trzeba by sprawdzic w ksiazeczce. suia mlodziutka <ta ze stojacymi uszmai>, druga troszke starsza <oklapniete uszy> mala jest rozkoszna ;o) obie lgna do czlowieka, rzucaja sie na kraty... nie moglam ich zlapac aparatem , wiec zrobilam filmik http://www.youtube.com/watch?v=mHICf6n_xCg moze nie za wiele widac, ale lepeij niz na zdjeciach co do wloczykija: nie namierzylam go... moze nastepnym razem zapytam p. Agnieszki <bede w pt> o niego... Chrupek, czy ona bedzie kojarzyc to imie? proponuje zmienic nazwe watku na teriery z Jozefowa albo co.... koniecznie trzeba wyciagnac te polamane bidy! Quote
rita60 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='schroniskoJozefow']dalej: nie pamietam plci <juz mi sie wszytsko pozajaczkowalo>, troche chyba briardowaty, w sile wieku, glosno szczeka, raczej typ strozujacy http://img260.imageshack.us/img260/9297/dscn0469cs4.jpg Czy to nie jest przypadkiem Włoczykij:-o Quote
rita60 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 schronisko.jozefow spojrz na pierwsza strone watku,to chyba niemozliwe,zeby były dwa takie same:roll: . Quote
Irkowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 tak , to włoczykij boze !!!jestem przerazona!co sie stalo Lenie!:placz: ?????????? to juz wszytsko wyjasnia dlaczego Lena nie chciala do mnie podejsc(nigdy sie nie zdarzalo ze lezala w budzie)(szkoda tylko ze bylo to ponad miesiac temu) Lena nie toleruje innych psow.Zapewne ktorys sie nie dal i ja "uszkodzil" Schronisko-jozefow kiedy tam bedziesz? zaprowadz prosze Agnieszke do tego boksu i pokaz ta sunie , Quote
Kasiek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 O boze wiedziałam ze cos jest Lenie, ona zawsze taka skoczna i radosna ostatnio nawet z budy nie wyszła :( A to ona w całej okazałości: Quote
rita60 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 schronisko.Jozefow/bosze co za długa nazwa,jak ty masz na imie,bedzie krocej:cool3:/ mysle,ze załozenie terierowe watku to dobry pomysł:lol:ale nie ograniczałabym sie tylko do waszego schroniska,taki ogolnopolski watek,co wy na to:roll:zbierzemy wszystkie terierowate, GoWa wroci w poniedziałek,ma namiary na domki,ktore sa zainteresowane terierami,no i zobaczymy. Czy Włoczykij nie ma zdjecia bez krat:roll: Quote
schroniskoJozefow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no to musi byc wloczyki :oops: a Lenka jest cudowna... choc rzeczywiscie, w pewnym momencie sie pogryzla ze swym towarzyszem... jest tak smutna... bede w sob rano, moge zaprowadzic ;o), o ile Agnieszka bedzie o tej godzinie... a co do nicku ;o) juz dawno chcialam go zmienic, ale juz sie chyba przyzwyczailam... ;o) Quote
Kasiek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Włoczykij bez krat :) http://www.psy-warszawa.pl/index.php?go=psy/wloczykij Quote
rita60 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dzieki Kasiek:lol: czy te zdjecia sa aktualne ? Quote
Kasiek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 rita60 napisał(a):Dzieki Kasiek:lol: czy te zdjecia sa aktualne ? :) mniej wiecej sprzed miesiąca Quote
rita60 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Szkoda,moze schronisko.Jozefow cos poradzi,ma byc w schronie w sobote/jak dobrze zrozumiałam:roll: / chciałabym go troche rozreklamowac,szkoda takiego piesa,moze ktos sie ulituje i wezmie go:roll: no coz sprobowac warto. Quote
Kasiek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 rita60 napisał(a):Szkoda,moze schronisko.Jozefow cos poradzi,ma byc w schronie w sobote/jak dobrze zrozumiałam:roll: / chciałabym go troche rozreklamowac,szkoda takiego piesa,moze ktos sie ulituje i wezmie go:roll: no coz sprobowac warto. Ale on tak samo wygląda cały czas :) Quote
rita60 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Kasiek czy nie ma w okolicach Wawy jakiejs cioteczki,coby go troche oporzadziła,tzn jakies strzyzonko:roll: Quote
schroniskoJozefow Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 jade w pt jakies zyczonka?? oczywiscie aktualne fotki... Quote
Recommended Posts