joteska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Raczyna napisał(a):kurcze, ja już chciałam robić ten bazar książkowy, ale mama mówi, że też jakieś knigi ma podjadę do niej w poniedziałek i zobaczę co tam ma, może coś ciekawego to się dociepnie do listy czy mogę wykorzystać zdjęcie intelektualysty? w sensie- puścić je dalej w świat? czy Joti jako autor wyraża zgodę? gdy pokazałam to zdjęcie mamie to piszczała 5 minut :roll: Joti się zgadza jasna rzecz :) ślicznie dziekuję Ci Raczyna, ja tez niebawem ogarnę bazarek nie tylko Cezarowy, ogólny dla psiaków w Chacie ale z myślą o dlugu, własnie dostałam jeszcze pudlo fantów od megii1 tylko muszę poprasować :) jutro dowiem sie w lecznicy ile długu Cezarowego dokładnie zostało DONnko:loveu: baaaaaardzo dziękuję!:Rose::Rose::Rose: Quote
joteska Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 dzwoniłam do lecznicy Legwet w Legionowie, za pierwsza fakturę 288zł pieniążki przyszły, ślicznie dziękuję DONnka :multi::multi::multi: zostało jeszcze do zapłacenia 420zł:placz:, mam kopie faktury w pdf, mogę przesłać mailowo w wolnej chwili wstawię skan Cezary wydaniu Heli do DS jest trochę smutnawy ale na szczęście ma jeszcze sporo z lekka leciwych kobitek psiowych w stadzie Chaty do towarzystwa:evil_lol: Quote
Raczyna Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 joteska napisał(a): Cezary wydaniu Heli do DS jest trochę smutnawy oj, no bo wiesz: "ani nie zadzwoni, ani nie napisze..." robię bazar dla Cezara, trochę tych książek jest, co może się co nazbiera obrabianie zdjęć i wrzucanie ich zajmuje sporo czasu:roll: a jeszcze opisy:razz: Quote
DONnka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='joteska']dzwoniłam do lecznicy Legwet w Legionowie, za pierwsza fakturę[B] 288zł[/B] pieniążki przyszły, ślicznie dziękuję DONnka :multi::multi::multi: [B]zostało jeszcze do zapłacenia 420zł[/B]:placz:, mam kopie faktury w pdf, mogę przesłać mailowo w wolnej chwili wstawię skan Cezary wydaniu Heli do DS jest trochę smutnawy ale na szczęście ma jeszcze sporo z lekka leciwych kobitek psiowych w stadzie Chaty do towarzystwa:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki za potwierdzenie :) Mam nadzieję, że z planowanych bazarków uda się uciułać na resztę długu :roll: [B]Jotesko[/B], ja mam teraz do wtorku wolne, zdjęcia moich fantów na bazarek już mam Gdyby udało Ci się porobić fotki Twoich fantów i wysłać mi mailem z propozycjami cen to ja wystawiłabym ten bazar. Najwyżej dokladniejsze opisy by się uzupełniało na bieżąco. Co Ty na to ? :razz: Quote
Raczyna Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 no dobra ciotki, prawie 90 książek na bazarku każdy znajdzie coś dla siebie proszę rozsyłać, polecać, podnosić i kupować 420 zeta samo nie przykica Quote
DONnka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Zapraszam na książkowy bazar dla Cezarego :) Ja się już zameldowałam :oops: Quote
joteska Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Marzku zabij mnie ale nie dałam rady czasowo, wszyła nam nagła przeprowadzka syna w swieta, bede w najbliższym czasie ograniac sprawę fot, tylko rzeczy poprasowałam przy okazji świąt;) Raczyna gratuluję cudnie zorganizowanego bazarku i jeszcze raz slicznie dziekuję:lol::multi: z dobrych wieści, dostałam 100zl z części rozliczenia za hotelik Dinki, która jest juz w DS i przekazałam do lecznicy, zostało o te stówke mniej do spłaty długu Czarka czyli 320zł Quote
Raczyna Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 nie znalazłam nigdzie jaką dokładnie karmę miał Cezary? firma i nazwa:razz: Quote
Raczyna Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 na tę chwilę na bazaru mamy już 81zł :) mam nadzieję, że nazbieramy jeszcze więcej :D Quote
DONnka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) [quote name='joteska']Marzku zabij mnie ale nie dałam rady czasowo, wszyła nam nagła przeprowadzka syna w swieta, bede w najbliższym czasie ograniac sprawę fot, tylko rzeczy poprasowałam przy okazji świąt;) Raczyna gratuluję cudnie zorganizowanego bazarku i jeszcze raz slicznie dziekuję:lol::multi: z dobrych wieści, dostałam 100zl z części rozliczenia za hotelik Dinki, która jest juz w DS i przekazałam do lecznicy, zostało o te stówke mniej do spłaty długu Czarka czyli 320zł Jakoś to przeżyję :razz: Poczekam ;) [quote name='Raczyna']nie znalazłam nigdzie jaką dokładnie karmę miał Cezary? firma i nazwa:razz: Cezary ostatnio zajadał taką karmę - Purina Veterinary Diets EN GastroENteric. (Iwona ją poleciła i SKARPETA zamówiła ;)). Wiem od Iwony, że dobrze tolerował tą karmę, ale jako że chlopak ma spory apetyt, to szybko sie skończyła :roll: Edited April 5, 2013 by DONnka Quote
Raczyna Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='DONnka']Cezary ostatnio zajadał taką karmę - Purina Veterinary Diets EN GastroENteric. (Iwona ją poleciła i SKARPETA zamówiła ;)). Wiem od Iwony, że dobrze tolerował tą karmę, ale jako że chlopak ma spory apetyt, to szybko sie skończyła :roll: Oj, najtańszą znalazłam za 220zł :( a możemy spróbować innej dla wrażliwców? może mu jeszcze jakaś spasuje- że będzie smakowała i dobrze działała, a nie będzie taka droga? jaką jeszcze można by przetestować? Quote
RudziaPaula Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Może spróbujcie Joserę np Festiwal.....koszt 15 kg to 144 zł. a Farel który jest schorowany świetnie ją toleruje. Quote
joteska Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Cezary dużo je, Iwona preferuje purinę...Czarek będzie miał jeszcze raz badanie kału. doszło obecnie 150zł z zaległości zwrotu hoteliku Dinki , które przeznaczam na wyrównanie długu w lecznicy, tym samym długu w lecznicy byłoby jeszcze tylko 170zł Quote
Raczyna Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 no to super, bo na razie na bazarku mamy 140 :) mam nadzieję, że wszyscy się tylko czają na koniec, żeby niepotrzebnie nie podbijać książek i mieć je za jak najniższą kwotę;) Quote
Raczyna Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 wysłałam dzisiaj cięgiem 70 zaproszeń do Owczarkowej Księgarni, mamy kolejne licytacje, a mi się aż ze wzruszenia łezka zakręciła teraz ze spokojem mogę iść do sklepu, bo przywieziono mi na tymczas pewnego kawalera i trzeba mu jakieś mięsko upolować:evil_lol: Quote
Raczyna Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 na tę chwilę jest 226zł na licytacjach, więc dług będzie pokryty i teraz już pracujemy na "górkę" dla reszty futer, księgarnia Cezarego zostanie zamknięta dzisiaj o 21 (możecie podrzucać :cool3:) przy okazji poproszę na priva numer konta na które mam później przelać kasiorkę (wystarczy numer i imię i nazwisko) bo nie wiem czy na to fundacyjne czy Iwonki? Quote
joteska Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Raczyna, bardzo Ci dziekuję:loveu: :multi:podam Ci na priv nr konta lecznicy legwet, który dostałam na kopii faktury. Jeśli zostanie nadwyżka Iwona na pewno sie ucieszy, właśnie w ostatnich 2 tygodniach doszyły 3 nowe sunie do Chaty, jedna z ulicy oraz 2 ze schronisk, jedna z nich teraz Stefania ma mnóstwo guzów listwy mlecznej i wyciek z dróg rodnych,,, Cezarek bez zmian, na nowe przybyszki reaguje ładnie ale nadal ma momenty, że kręci sie za kikutkiem ogonka i jest niespokojny na razie telefonów w jego sprawie nie ma:roll: no i teraz na mój bazar na karmę kolej, mam już foty na modelce ;) nie umiem bazara robic tak dobrze jak Ty i czasowo fatalnie ale musze Edited April 11, 2013 by joteska Quote
joteska Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 zapraszamy do owczarków :) [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242304-Wiosenno-letnie-targowisko-pr%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29"]Wiosenno-letnie targowisko próżności[/URL][/h] Quote
joteska Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 z uwagi na 0 zainteresowanie osób, które zaangazowały się z wyciągniecie Cezarego z Piły a teraz sadzą, że egzystuje na fotosyntezie i nie ma żadnych potrzeb i wszytsko się robi samo nie będę sie więcej udzielac na tym jakże prawdziwym życiowo i "odpowiedzialnym" watku, bo niczym się to nie rózni od osób co adoptuja psy a potem je porzucają nie wiem tez czy oprócz moich wpłat cokolwiek wpłynęło na konto lecznicy resztkę dawnego długu 130zł z bazarku Raczyna, mineło dużo czasu i też 0 wiesci dla zainnteresowanych Czarek miał powtórzone i uzupełnione badania krwi oraz usg, ma niewielką niedomogę trzustki, bierze kreon, musi być na specjalnej karmie i dalej szuka odpowiedzialnego domku z ogrodem i innym psem dalsze wieści o psie na wątku owczarków w Chacie Zwierzaka http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onków-w-Chacie-Zwierzaka Quote
RudziaPaula Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Przyznam szczerze że byłam ciekawa co u psiaka ... ale cisza i tu i na fb niestety :( Był szał nie ma nic :( Quote
DONnka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='joteska']z uwagi na 0 zainteresowanie osób, które zaangazowały się z wyciągniecie Cezarego z Piły a teraz sadzą, że egzystuje na fotosyntezie i nie ma żadnych potrzeb i wszytsko się robi samo nie będę sie więcej udzielac na tym jakże prawdziwym życiowo i "odpowiedzialnym" watku, bo niczym się to nie rózni od osób co adoptuja psy a potem je porzucają nie wiem tez czy oprócz moich wpłat cokolwiek wpłynęło na konto lecznicy resztkę dawnego długu 130zł z bazarku Raczyna, mineło dużo czasu i też 0 wiesci dla zainnteresowanych Czarek miał powtórzone i uzupełnione badania krwi oraz usg, ma niewielką niedomogę trzustki, bierze kreon, musi być na specjalnej karmie i dalej szuka odpowiedzialnego domku z ogrodem i innym psem dalsze wieści o psie na wątku owczarków w Chacie Zwierzaka http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onków-w-Chacie-Zwierzaka Wysłałam do lecznicy 150 zł na poczet kosztów tych badań Mam nadzieję, ze wystarczy :roll: Quote
Recommended Posts