Jump to content
Dogomania

Do niedawna schroniskowy numer ...ZJAWISKOWY OWCZAREK BEZ OGONA

Recommended Posts

Posted

Raczyna napisał(a):
kurcze, ja już chciałam robić ten bazar książkowy, ale mama mówi, że też jakieś knigi ma
podjadę do niej w poniedziałek i zobaczę co tam ma, może coś ciekawego to się dociepnie do listy

czy mogę wykorzystać zdjęcie intelektualysty? w sensie- puścić je dalej w świat? czy Joti jako autor wyraża zgodę?

gdy pokazałam to zdjęcie mamie to piszczała 5 minut :roll:

Joti się zgadza jasna rzecz :) ślicznie dziekuję Ci Raczyna, ja tez niebawem ogarnę bazarek nie tylko Cezarowy, ogólny dla psiaków w Chacie ale z myślą o dlugu, własnie dostałam jeszcze pudlo fantów od megii1 tylko muszę poprasować :)

jutro dowiem sie w lecznicy ile długu Cezarowego dokładnie zostało
DONnko:loveu: baaaaaardzo dziękuję!:Rose::Rose::Rose:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam do lecznicy Legwet w Legionowie, za pierwsza fakturę 288zł pieniążki przyszły, ślicznie dziękuję DONnka :multi::multi::multi:

zostało jeszcze do zapłacenia 420zł:placz:, mam kopie faktury w pdf, mogę przesłać mailowo
w wolnej chwili wstawię skan
Cezary wydaniu Heli do DS jest trochę smutnawy ale na szczęście ma jeszcze sporo z lekka leciwych kobitek psiowych w stadzie Chaty do towarzystwa:evil_lol:

Posted

joteska napisał(a):

Cezary wydaniu Heli do DS jest trochę smutnawy

oj, no bo wiesz: "ani nie zadzwoni, ani nie napisze..."

robię bazar dla Cezara, trochę tych książek jest, co może się co nazbiera
obrabianie zdjęć i wrzucanie ich zajmuje sporo czasu:roll: a jeszcze opisy:razz:

Posted

[quote name='joteska']dzwoniłam do lecznicy Legwet w Legionowie, za pierwsza fakturę[B] 288zł[/B] pieniążki przyszły, ślicznie dziękuję DONnka :multi::multi::multi:

[B]zostało jeszcze do zapłacenia 420zł[/B]:placz:, mam kopie faktury w pdf, mogę przesłać mailowo
w wolnej chwili wstawię skan
Cezary wydaniu Heli do DS jest trochę smutnawy ale na szczęście ma jeszcze sporo z lekka leciwych kobitek psiowych w stadzie Chaty do towarzystwa:evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki za potwierdzenie :)
Mam nadzieję, że z planowanych bazarków uda się uciułać na resztę długu :roll:
[B]Jotesko[/B], ja mam teraz do wtorku wolne, zdjęcia moich fantów na bazarek już mam
Gdyby udało Ci się porobić fotki Twoich fantów i wysłać mi mailem z propozycjami cen to ja wystawiłabym ten bazar. Najwyżej dokladniejsze opisy by się uzupełniało na bieżąco. Co Ty na to ? :razz:

Posted

no dobra ciotki, prawie 90 książek na bazarku

każdy znajdzie coś dla siebie

proszę rozsyłać, polecać, podnosić i kupować

420 zeta samo nie przykica

Posted

Marzku zabij mnie ale nie dałam rady czasowo, wszyła nam nagła przeprowadzka syna w swieta, bede w najbliższym czasie ograniac sprawę fot, tylko rzeczy poprasowałam przy okazji świąt;)
Raczyna gratuluję cudnie zorganizowanego bazarku i jeszcze raz slicznie dziekuję:lol::multi:
z dobrych wieści, dostałam 100zl z części rozliczenia za hotelik Dinki, która jest juz w DS i przekazałam do lecznicy, zostało o te stówke mniej do spłaty długu Czarka czyli 320zł

Posted (edited)

[quote name='joteska']Marzku zabij mnie ale nie dałam rady czasowo, wszyła nam nagła przeprowadzka syna w swieta, bede w najbliższym czasie ograniac sprawę fot, tylko rzeczy poprasowałam przy okazji świąt;)
Raczyna gratuluję cudnie zorganizowanego bazarku i jeszcze raz slicznie dziekuję:lol::multi:
z dobrych wieści, dostałam 100zl z części rozliczenia za hotelik Dinki, która jest juz w DS i przekazałam do lecznicy, zostało o te stówke mniej do spłaty długu Czarka czyli 320zł

Jakoś to przeżyję :razz:
Poczekam ;)

[quote name='Raczyna']nie znalazłam nigdzie jaką dokładnie karmę miał Cezary? firma i nazwa:razz:

Cezary ostatnio zajadał taką karmę - Purina Veterinary Diets EN GastroENteric. (Iwona ją poleciła i SKARPETA zamówiła ;)). Wiem od Iwony, że dobrze tolerował tą karmę, ale jako że chlopak ma spory apetyt, to szybko sie skończyła :roll:

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka']Cezary ostatnio zajadał taką karmę - Purina Veterinary Diets EN GastroENteric. (Iwona ją poleciła i SKARPETA zamówiła ;)). Wiem od Iwony, że dobrze tolerował tą karmę, ale jako że chlopak ma spory apetyt, to szybko sie skończyła :roll:

Oj, najtańszą znalazłam za 220zł :(
a możemy spróbować innej dla wrażliwców? może mu jeszcze jakaś spasuje- że będzie smakowała i dobrze działała, a nie będzie taka droga?
jaką jeszcze można by przetestować?

Posted

Cezary dużo je, Iwona preferuje purinę...Czarek będzie miał jeszcze raz badanie kału.
doszło obecnie 150zł z zaległości zwrotu hoteliku Dinki , które przeznaczam na wyrównanie długu w lecznicy, tym samym długu w lecznicy byłoby jeszcze tylko 170zł

Posted

no to super, bo na razie na bazarku mamy 140 :)
mam nadzieję, że wszyscy się tylko czają na koniec, żeby niepotrzebnie nie podbijać książek i mieć je za jak najniższą kwotę;)

Posted

wysłałam dzisiaj cięgiem 70 zaproszeń do Owczarkowej Księgarni, mamy kolejne licytacje, a mi się aż ze wzruszenia łezka zakręciła

teraz ze spokojem mogę iść do sklepu, bo przywieziono mi na tymczas pewnego kawalera i trzeba mu jakieś mięsko upolować:evil_lol:

Posted

na tę chwilę jest 226zł na licytacjach, więc dług będzie pokryty i teraz już pracujemy na "górkę" dla reszty futer, księgarnia Cezarego zostanie zamknięta dzisiaj o 21 (możecie podrzucać :cool3:)

przy okazji poproszę na priva numer konta na które mam później przelać kasiorkę (wystarczy numer i imię i nazwisko) bo nie wiem czy na to fundacyjne czy Iwonki?

Posted (edited)

Raczyna, bardzo Ci dziekuję:loveu: :multi:podam Ci na priv nr konta lecznicy legwet, który dostałam na kopii faktury. Jeśli zostanie nadwyżka Iwona na pewno sie ucieszy, właśnie w ostatnich 2 tygodniach doszyły 3 nowe sunie do Chaty, jedna z ulicy oraz 2 ze schronisk, jedna z nich teraz Stefania ma mnóstwo guzów listwy mlecznej i wyciek z dróg rodnych,,,
Cezarek bez zmian, na nowe przybyszki reaguje ładnie ale nadal ma momenty, że kręci sie za kikutkiem ogonka i jest niespokojny
na razie telefonów w jego sprawie nie ma:roll:

no i teraz na mój bazar na karmę kolej, mam już foty na modelce ;) nie umiem bazara robic tak dobrze jak Ty i czasowo fatalnie ale musze

Edited by joteska
Posted

zapraszamy do owczarków :)
[h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242304-Wiosenno-letnie-targowisko-pr%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29"]Wiosenno-letnie targowisko próżności[/URL][/h]

• 1 month later...
Posted

z uwagi na 0 zainteresowanie osób, które zaangazowały się z wyciągniecie Cezarego z Piły a teraz sadzą, że egzystuje na fotosyntezie i nie ma żadnych potrzeb i wszytsko się robi samo nie będę sie więcej udzielac na tym jakże prawdziwym życiowo i "odpowiedzialnym" watku, bo niczym się to nie rózni od osób co adoptuja psy a potem je porzucają

nie wiem tez czy oprócz moich wpłat cokolwiek wpłynęło na konto lecznicy resztkę dawnego długu 130zł z bazarku Raczyna, mineło dużo czasu i też 0 wiesci

dla zainnteresowanych Czarek miał powtórzone i uzupełnione badania krwi oraz usg, ma niewielką niedomogę trzustki, bierze kreon, musi być na specjalnej karmie i dalej szuka odpowiedzialnego domku z ogrodem i innym psem
dalsze wieści o psie na wątku owczarków w Chacie Zwierzaka

http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onków-w-Chacie-Zwierzaka

Posted

[quote name='joteska']z uwagi na 0 zainteresowanie osób, które zaangazowały się z wyciągniecie Cezarego z Piły a teraz sadzą, że egzystuje na fotosyntezie i nie ma żadnych potrzeb i wszytsko się robi samo nie będę sie więcej udzielac na tym jakże prawdziwym życiowo i "odpowiedzialnym" watku, bo niczym się to nie rózni od osób co adoptuja psy a potem je porzucają

nie wiem tez czy oprócz moich wpłat cokolwiek wpłynęło na konto lecznicy resztkę dawnego długu 130zł z bazarku Raczyna, mineło dużo czasu i też 0 wiesci

dla zainnteresowanych Czarek miał powtórzone i uzupełnione badania krwi oraz usg, ma niewielką niedomogę trzustki, bierze kreon, musi być na specjalnej karmie i dalej szuka odpowiedzialnego domku z ogrodem i innym psem
dalsze wieści o psie na wątku owczarków w Chacie Zwierzaka

http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onków-w-Chacie-Zwierzaka

Wysłałam do lecznicy 150 zł na poczet kosztów tych badań
Mam nadzieję, ze wystarczy :roll: