Jump to content
Dogomania

2-3.03.2013- 2x cacib Graz/Austria/

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Byłoby super, wystawiamy się zaraz o 10, więc mam nadzieje, ze do zobaczenia ;)[/QUOTE]

Bedziemy wczesniej . My za to jako ostatnia rasa ale i tak zostajemy na drugi dzien bo mamy kilka ras do wystawienia:)

Posted (edited)

[quote name='krzysio']Niezły maraton:) A zostaniesz na finały jak dostaniesz BOB czy jedziesz do Polski?[/QUOTE]
Wolę nie wyprzedzać wydarzeń, ale gdyby się udało to mam nadzieje, że zostaniemy ;)

Edited by Zuza i Noddy
Posted

[quote name='Zuza i Noddy']A czy dostaliście jakieś potwierdzenie?[/QUOTE]

My zgłaszalismy grupowo na ich mail bo było juz po terminie;) Wszyscy dostali potwierdzenia do domu drogą paierową :) Na podstawie tego potwierdzenia odbierasz katalog/odrywaja jeden róg kartki/ a drugi na gratisy...

Posted

[quote name='krzysio']My zgłaszalismy grupowo na ich mail bo było juz po terminie;) Wszyscy dostali potwierdzenia do domu drogą paierową :) Na podstawie tego potwierdzenia odbierasz katalog/odrywaja jeden róg kartki/ a drugi na gratisy...[/QUOTE]
Do mnie jeszcze właśnie nie doszło. Mam nadzieje, że jeszcze jutro przyjdzie.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Do mnie jeszcze właśnie nie doszło. Mam nadzieje, że jeszcze jutro przyjdzie.

Oni juz dawno temu wysyłali...
ja pisałem do nich od kilku dni ,że na jednego psa nie mamy i dzis o 21:33 otrzymałem potwierdzenie z tego maila ausstellungsanmeldung@oekv.at
Proponuje abys napisała tam może ktoś szybko Ci odpisze i tylko sobie wydrukujesz...