Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 tu też cisza,no zwariowac można od braku informacji na ulubionych wątkach :placz: Quote
Marlena:) Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Brak info,bo jestem bardzo zajęta...tyle nauki,ze załamka normalnie :lol: ... P.S.Ostatnio łapie tutaj niezłe wtopy:cool1: ...wyskakuje z jakimiś głupotami,no ja nie wiem-czy to jakaś wiosenna choroba??:evil_lol: :evil_lol: ...Dlatego,jak gdzieś strzelę jakąłś głupotę-to mnie za to nie zabijcie (taki wiek:diabloti: )... Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ucz się dziecko ,ucz:cool3:,ale o nas nie zapominaj.A co się dzieje z Lolką?:roll: Quote
Kasia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Co maleńkiej dolega? Biedactwo...mam nadzieję, że to nic poważnego :roll: Quote
Origami-7 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Taka tu cisza! Co z maleństwem? Czy juz jest zdrowa? Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 no właśnie,co u Loli?mimo nauki mogłabyś Marlenko 2 zdania napisać :cool3: Quote
Marlena:) Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 No jestem;) ... U Lolki wszystko ok. Chwilowo mieszka u mojego wujka (może zostanie dłużej:evil_lol: )...będzie tam do czasu sterylki itp. Potem będziemy szukać domku;) ...Mała jednak tęskni do swoich :-o ...Raz nawet wymknęła się do nich:cool1: ...Widzicie-jak to pies potrafi mimo wszystko kochać??? Quote
Origami-7 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tylko nie wszyscy zasługują na miłość psiaka.:mad: Quote
Marlena:) Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 No właśnie....:razz: .. Wczoraj przyszedł do mnie cudny,wilczurowaty psiak:loveu: ... Był cały mokry, bardzo wystraszony,obwiązany kablem...do szyi właśnie owym kablem przywiązano mu ciężki kawałek metalu:shake: ...Widocznie ktoś chciał się go pozbyć,a ponieważ mieszkam blisko rzeki i zalewu,więc nie musiał długo iść:-( ....Najadł się i wyspał..Nie zdąrzyłam go jeszcze oglądnąć,czy jest cały, a jego już nie było....Nie rezygnuję z dalszych poszukiwań i jak tylko go znajdę-pokażę napewno;) ... Quote
Poker Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 oby sie LOlce udało,a Ty jesteś dzielna,Marlenko :loveu: Quote
Marlena:) Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Lolka jest na okresie próbnym...w nowym domku....mam nadzieję,ze wszystko się uda :D... Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 to takie piękne że aż nieprawdziwe, psiakość. Marlenko, skąd wytrzasnęłaś tych ludzi? Podziel się wieściami jak możesz, :oops: . Moze masz jakieś tajemne sposoby na znajdowanie domów... Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 gratulacje Marlenko za uratowanie Lolki :multi: Quote
Marlena:) Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 EDIT: Lolka wróciła do swojego właściciela ....uciekła,a nowi właściciele zrezygnowali....ponieważ Lola ciągle ucieka.... Nic nie rozumiem...mała jest w swoim "domu" i pilnie szuka nowego.. Ja niestety mieć u siebie juz więcej tymczasowiczów bez szans na dom... Quote
Origami-7 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Trzymaj tak dalej.:multi: Z czasem miłość do zwierzaków nie mija. Dobro wróci do Ciebie. Quote
auraa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 tak sie cieszę! Jeszcze jedno szczęśliwe zakończenie:lol: Quote
zuziaM Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :multi: :multi: :multi: CUDOWNIE ! ! ! ! ! Lolciu, kochana kruszynko.... masz wreszcie to, co Ci sie nalezalo od samego poczatku ! Cudowny kochajacy domek ! Dzieki Marlenko !:loveu: Quote
iwonamaj Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Marlenko, jesteś wspaniała!!! Nie zmieniaj się nigdy!!! Lolciu- bądż szczęśliwa!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marlena:) Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Lolka odeszła za TM .... biegaj szczęśliwie maleńka :( Quote
Recommended Posts