Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brak info,bo jestem bardzo zajęta...tyle nauki,ze załamka normalnie :lol: ...

P.S.Ostatnio łapie tutaj niezłe wtopy:cool1: ...wyskakuje z jakimiś głupotami,no ja nie wiem-czy to jakaś wiosenna choroba??:evil_lol: :evil_lol: ...Dlatego,jak gdzieś strzelę jakąłś głupotę-to mnie za to nie zabijcie (taki wiek:diabloti: )...

Posted

No jestem;) ...
U Lolki wszystko ok. Chwilowo mieszka u mojego wujka (może zostanie dłużej:evil_lol: )...będzie tam do czasu sterylki itp. Potem będziemy szukać domku;) ...Mała jednak tęskni do swoich :-o ...Raz nawet wymknęła się do nich:cool1: ...Widzicie-jak to pies potrafi mimo wszystko kochać???

Posted

No właśnie....:razz: ..
Wczoraj przyszedł do mnie cudny,wilczurowaty psiak:loveu: ... Był cały mokry, bardzo wystraszony,obwiązany kablem...do szyi właśnie owym kablem przywiązano mu ciężki kawałek metalu:shake: ...Widocznie ktoś chciał się go pozbyć,a ponieważ mieszkam blisko rzeki i zalewu,więc nie musiał długo iść:-( ....Najadł się i wyspał..Nie zdąrzyłam go jeszcze oglądnąć,czy jest cały, a jego już nie było....Nie rezygnuję z dalszych poszukiwań i jak tylko go znajdę-pokażę napewno;) ...

Posted

to takie piękne że aż nieprawdziwe, psiakość. Marlenko, skąd wytrzasnęłaś tych ludzi? Podziel się wieściami jak możesz, :oops: . Moze masz jakieś tajemne sposoby na znajdowanie domów...

Posted

EDIT: Lolka wróciła do swojego właściciela ....uciekła,a nowi właściciele zrezygnowali....ponieważ Lola ciągle ucieka....
Nic nie rozumiem...mała jest w swoim "domu" i pilnie szuka nowego..
Ja niestety mieć u siebie juz więcej tymczasowiczów bez szans na dom...

• 4 weeks later...
Posted

:multi: :multi: :multi: CUDOWNIE ! ! ! ! !
Lolciu, kochana kruszynko.... masz wreszcie to, co Ci sie nalezalo od samego poczatku !
Cudowny kochajacy domek !
Dzieki Marlenko !:loveu:

• 4 weeks later...