Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikogo nie ma w domu od rana,a Lolka-biedna siedzi sama :angryy: .... Byłam tam już chyba z 5 razy:razz: ....No ale rozmawiałam z nim rano-i mówił,ze będzie na mnie czekał :roll: ....Truudno...będę czekać,aż wróci:p ..

Posted

Marlenko w kontaktowałam sie z hotelem w Tarnowskich Górach to chyba koło ciebie jeszcze nie mam odpowiedzi tamte hotele które podałaś chyba mają nieaktualne informacje bo nie mogę sie dodzwonić
jak tylko coś będzie wiadomo to zaklepie miejsce a potem załatwimy transport

Posted

Wychodzę,ze skóry...w domu nadal nikogo nie ma :-o ...wychodzi na to,ze Lolka siedzi w domu-sama całymi dniami..a wyprowadzana jest tylko raz ?! :crazyeye: ....Luuudziiieeee:-( ...ona naprawde potrzebuje pomocy...noi przed hotelikiem trzeba ją zaszczepić i odrobaczyć,a do naszego weta (debil jeden) nie mogę iść,bo jest równie pokopany jak właściciel suńki...
Ostatnio wywalił kota,którego do niego przyniosłam (poważne zakazenie łapy:razz: ) ... Poprostu Grzesiu powiedział "nic mu nie bedzie" po czym poprostu wykopał Kubusia mówiąc "trafi do domu" :angryy: ....No nieeeeeeeee...świat jest naaaaprawde dziwny:crazyeye: .....

Posted

nie mam wciąż odpowiedzi z tego hotelu , jest to jedyny jaki znalazłam tam blisko, można szukać gdzieś jeszcze ale naprawde nie mam pojęcia gdzie
może zna ktoś jakiś hotel który jeszcze istnieje i jest w tych okolicach

Posted

Marlenko hotelik to nie azyl wiadomo że DT a jeszcze lepiej stały to zawsze najlepsze rozwiązania ale jeśli nie będzie wyjścia to w hotelu naprawde nic jej nie grozi

Posted

Lolci lepiej :loveu: ...wiem Oleńko,że w hoteliku nic jej nie grozi :roll: ale prubuję przez to powiedzieć,że Lolcia to naprawdę cudowny pies-kocha dzieci i inne zwierzaki...kocha caaały świat,więc może ktoś zdecyduje się wziąć ją mimo wakacji ;) ...

Lolci lepiej :loveu: ...

Narazie nie musimy się śpieszyć,jeśli nie ma w pobliżu hoteliku-przeczeka chwile u mnie...Bo szczerze mówiąc myślałam,ze bedzie gorzej (z rodzicami) :evil_lol: .......

Posted

Marlena:) napisał(a):
Lolci lepiej :loveu: ...

Narazie nie musimy się śpieszyć,jeśli nie ma w pobliżu hoteliku-przeczeka u mnie...Bo szczerze mówiąc myślałam,ze bedzie gorzej (z rodzicami) :evil_lol: .......

Marlenko, jestes najkochansza na swiecie :multi: !
Lolcia wreszcie ma spokoj, a to najwazniejsze .... nie musi sie juz bac...:shake:
Wielkie, wielkie uklony dla Twoich cudownych rodzicow :loveu: :lol: :loveu: ! ! !

Posted

Myślę,że w granicach 100 zł...może uda się jeszcze w tej cenie zaszczepić i odrobaczyć sunię ;) ...
Konta nie mam :razz: ,ale myślę,że to też uda się jakoś załatwić,może odrazu na konto kochanej wetki :roll: ...Jeszcze nie wiem :oops: ...

Posted

załatwiaj Marlenko,fotki małej by sie przydały.Fajnie widziec pycholek,któremu sie pomaga.Całusy dla Ciebie i Lolki,pozdrowienia dla Rodziców.