zuziaM Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wiec trzeba zaczac od zmiany tytulu koniecznie i apelowac o domek tymczasowy .... staly moze szybko sie znalezc, bo to malenstwo takie ! I WIELKA PROSBA O ALLEGRO :modla: :modla: :modla: ! ! ! Moze szybciej do stalego domku sie uda sunie zabrac ..... Quote
Marlena:) Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dziewczyny-tato nie chce mi już pomagać,bo ta rodzina jest poprostu chora-zwłaszcza 'właściciel'...:shake: ...Musimy się pośpieszyć..bo inaczej sytuacja taka jak sprawa Ozziego może się powtórzyć:-( ....do czego nie możemy dopuścić:mad: ... Hotelik to dobry pomysł,a więc trzeba sunie rozgłaszać,zbierać pieniądze -np. na bazarku....ale jednak dT byłby dla niej lepszy....Zresztą wszystko jedno,byleby Lolkę zabrać z tego koszaru...:angryy: Co do fotek,to sprubuję,ale gościu będzie kazał mi ją wziąć ze sobą,a ja naprawdę nie mogę :-( .... Quote
BasiaD Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Lola nie spadaj, to kwestia życia i śmierci :placz: Quote
BasiaD Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czy nikomu więcej nie zależy na losie LOLI>?? Mariolka muszisz zmienic tytuł na bardziej dramatyczny, bo ta sunia zginie! Quote
olenka_f Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cholera jasna co za debil z tego gościa trzeba zabrać małą bo będzie tragedia:shake: Quote
Marlena:) Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Kochani....sytuacja jest dramatyczna...Lolka bardzo cierpi psychicznie...a jak napisałam na pierwszej nie wykluczone,ze jest bita :shake: ...jednak nie mam dowodów...Suńka jest bardzo przestraszona...szuka miłości-w jej oczkach widać wieelką tęsknotę....Jeśli nie zdąrzę jej pomóc-nigdy sobie tego nie wybaczę:shake: ... Przyznam-niektórzy myślą,ze jestem histeryczką,ale w większości moje obawy się sprawdzają-nie chcę żeby tak było i tym razem:-( ... Szukajcie w pobliżu hoteliku...a osoby z Mielca: proszę pogadajcie z dyrektorem schronu,czy w razie czego Lolka moze na niego liczyć :roll: ... Mam naprawdę złe przeczucia :shake: ...jej właściciel poprostu mnie prześladuje :-( ...codziennie...:angryy: :angryy: ...On jest istnym debilem-ma gołębie i te,które mu sie znudzą,albo przylecą do niego nieproszone-zostają potwornie zabijane (ukręca im łebki:angryy: )..... Dalej lepiej nie pisać :mad: .... Quote
BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cioteczki do dzieła! Musimy za wszelką cenę uratować Lolę! Quote
Brucio Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Marlena zalozyla watek na poczatku kwietnia:-(,teraz jest koniec maja,zobaczcie ile zlego sie w tym czasie wydazylo u suni:-(.Musimy jej jakos pomoc ale nie tylko podrzucaniem.Marlena,jesli jestes w stanie dac sunie do hotelu ,doloze sie .Niech kazdy kto moze cos dozucic zadeklaruje sie.Trzeba dzialac zanim bedzie za pozno . Quote
BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja też mogę się dołozyć (finansowo) ale wydaje mi się że Marlenie powinna pomóc jakaś bardziej zorientowana cioteczka z jej okolic, bo ona sama sobie z tym nie poradzi.LOlka nie spadaj do góry hop! Quote
BasiaD Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Może jakieś bardziej doświadczone cioteczki pomogą Marlenie??? Trzeba koniecznie uratować psinę, a ja mam wrażenie że ona się boi tego sasiada a na rodziców nie ma co liczyć! Pomoc potrzebna na cito :Help_2: Quote
auraa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 nie mam dostępu do internetu ,wpadłam na sekundę, Podnoszę. Kto moze dać tymczas? pomocy!!! Quote
olenka_f Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 chyba Marlena powinna zorientować sie czy ma gdzieś blisko hotelik i to na natychmiast będzie rozwiązanie Quote
Recommended Posts