Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec trzeba zaczac od zmiany tytulu koniecznie i apelowac o domek tymczasowy .... staly moze szybko sie znalezc, bo to malenstwo takie !

I WIELKA PROSBA O ALLEGRO :modla: :modla: :modla: ! ! ! Moze szybciej do stalego domku sie uda sunie zabrac .....

Posted

Dziewczyny-tato nie chce mi już pomagać,bo ta rodzina jest poprostu chora-zwłaszcza 'właściciel'...:shake: ...Musimy się pośpieszyć..bo inaczej sytuacja taka jak sprawa Ozziego może się powtórzyć:-( ....do czego nie możemy dopuścić:mad: ... Hotelik to dobry pomysł,a więc trzeba sunie rozgłaszać,zbierać pieniądze -np. na bazarku....ale jednak dT byłby dla niej lepszy....Zresztą wszystko jedno,byleby Lolkę zabrać z tego koszaru...:angryy:
Co do fotek,to sprubuję,ale gościu będzie kazał mi ją wziąć ze sobą,a ja naprawdę nie mogę :-( ....

Posted

Kochani....sytuacja jest dramatyczna...Lolka bardzo cierpi psychicznie...a jak napisałam na pierwszej nie wykluczone,ze jest bita :shake: ...jednak nie mam dowodów...Suńka jest bardzo przestraszona...szuka miłości-w jej oczkach widać wieelką tęsknotę....Jeśli nie zdąrzę jej pomóc-nigdy sobie tego nie wybaczę:shake: ...
Przyznam-niektórzy myślą,ze jestem histeryczką,ale w większości moje obawy się sprawdzają-nie chcę żeby tak było i tym razem:-( ...
Szukajcie w pobliżu hoteliku...a osoby z Mielca: proszę pogadajcie z dyrektorem schronu,czy w razie czego Lolka moze na niego liczyć :roll: ...
Mam naprawdę złe przeczucia :shake: ...jej właściciel poprostu mnie prześladuje :-( ...codziennie...:angryy: :angryy: ...On jest istnym debilem-ma gołębie i te,które mu sie znudzą,albo przylecą do niego nieproszone-zostają potwornie zabijane (ukręca im łebki:angryy: ).....
Dalej lepiej nie pisać :mad: ....

Posted

Marlena zalozyla watek na poczatku kwietnia:-(,teraz jest koniec maja,zobaczcie ile zlego sie w tym czasie wydazylo u suni:-(.Musimy jej jakos pomoc ale nie tylko podrzucaniem.Marlena,jesli jestes w stanie dac sunie do hotelu ,doloze sie .Niech kazdy kto moze cos dozucic zadeklaruje sie.Trzeba dzialac zanim bedzie za pozno .

Posted

Ja też mogę się dołozyć (finansowo) ale wydaje mi się że Marlenie powinna pomóc jakaś bardziej zorientowana cioteczka z jej okolic, bo ona sama sobie z tym nie poradzi.LOlka nie spadaj do góry hop!

Posted

Może jakieś bardziej doświadczone cioteczki pomogą Marlenie???
Trzeba koniecznie uratować psinę, a ja mam wrażenie że ona się boi tego sasiada a na rodziców nie ma co liczyć! Pomoc potrzebna na cito :Help_2: