Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ona nadal jest u tego wlasciciela i nadal grozi jej niebezpieczenstwo ? ? ? To takie malenstwo !
Prosimy o pomoc !
Domek tymczasowy chociaz potrzebny :placz: !

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena napisz co z sunia. Jeśli chcesz żeby ktos jej pomógł to musisz wchodzić tu i pisać a otrzymasz pomoc. My możemy tylko podnosic a przecież nie o to chodzi:shake:

Posted

opisana sytuacja suni jest straszna. ale w takiej sytuacji jak jej pomóc. Marlena odezwij sie! Przeciez wchodzisz na dogo.

Posted

ludzie, przeczytalam caly watek i wlos mi si ena glowie zjerzył! lepszy schron niz pobyt u tego wariata, czemu sie nie skontaktowalas z jakas osoba z okolic przeciez on jest jakis nieobliczalny, ktos by pomogl napewno!
ciekawe w jak brutalny sposob pozbył sie szczeniaków! jak sie czuje Lola po odebraniu jej dzieci! Marlena zadzialaj cos przeciz tak byc nie moze!!!:shake:

Posted

Przepraszam,ze nie pisałam....Lolka jeszcze żyje.......jeszcze...:shake:
Niestety miałam silny nawrót choroby i nie miałam siły pisać...już dochodzę do siebie,ale mimo to potrzebuję pomocy-tzn, potrzebujemy-ja i Lolka:razz: ..
Moja najbliższa pomoc jest niedysponowana...pani Małgosia z tarnobrzeskiego stowarzyszenia też nie ma już miejsc:shake: ....Myślę,ze Lolka nie wytrzyma w schronisku...nie ma tam szans,bo jest naprawdę wrażliwym psem....teraz jest jeszcze w domu,a ponieważ 'właściciel' ma córkę-niewiele starszą odemnie-mam niewielką pomoc-przeynajmniej na jakiś czas..:shake: ...Angelika jednak boi się,ze kiedy pewnego dnia wróci ze szkoły-Loli już nie będzie-poprostu:cool1: ...
Ja też nie mogę jej wziąć do siebie...naprawdę:-( ...cały czas o niej myślę, ale nie mam już sił... auraa...może masz jakieś pomysły...a moze DT??:-(

Posted

Marlena, przykro mi że zachorowałas,życzę zdrowia.
Z twojego opisu wynika,ze sunia bardzo potrzebuje pomocy. Nie rozumiem jednak czy właściciel cały czas był wrogo nastawiony do suni czy wydarzyło sie cos, co nagle zmieniło jego stosunek do pieska. Koniecznie zmień tytuł np. ...Właściciel pozbył sie szczeniąt teraz chce zabic matkę, czy cos w tym rodzaju. Myslę, ze to zwróci uwagę dogomaniaków. Zrób koniecznie nowe zdjęcia , takie zeby było widac jakiej jest wielkości i jej charcią figurę. Jeśli jestes w kontakcie z córką właściciela to niech ci opowie wiecej o charakterze suni. Czy ona nie ma wpływu na zachowanie ojca? przecież nie jest małym dzieckiem. Ja mieszkam w Warszawie więc chyba daleko. Na razie żadnego psa na tymczas nie moge wziąć. Ale trzeba prosic o pomoc. Moze sie uda :roll:

Posted

a moze jakis hotel? chyba pewniejszy a wrazliwosc suni i tak u "wlasciciela" jest zapewne na skraju wytrzymalosci:shake:
mnie ona bardziej pod jakiegos ratlerka podchodzi ale to nie istotne! szkoda suni po prostu:-(