Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LOLA-mała,drobna,około 4 letnia sunia.Ma w sobie coś z charcika... Aktualnie jest szczenna,więc nie widać jej cudownej figury:razz: ...
Gdy była jeszcze słodkim szczeniaczkiem,miałam ją u siebie na DT...
Dzisiaj jej aktualny 'pan' powiedział-cytuję: 'Czy moze pani coś z nią zrobić?Jest kotna,a ja nie chce mieć kolejnego kłopotu na głowie.Nie mogę uspać,bo nie mam kasy....Niech pani zrobi z nią co chce,nawet utopić....albo do schroniska.....' :angryy:
Miałam ochotę mu porządnie nagadać,ale powstrzymałam się,bo to jednak starszy(i chory:[ ) człowiek :mad: :mad: ...
Tak więc Lolka i jej nienarodzone (jeszcze!) szczeniaki mają czas do środy,ewentualnie do piątku...
Obecnie znajduje się w Gorzycach tarnobrzeskich...Jest płochliwa,ale bardzo grzeczna....

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop...Sunię oddała moja babcia,a na wsi nikt nie mysli o takich rzeczach:shake: ...Kurcze ja miałam wtedy jakieś 12 lat,jeszcze nie znałam DGM ani niczego związanego z umową adopcyjną:placz: ,dlatego teraz czuję się winna...:-(

Posted

napewno trzeba będzie ją wysterylizować a teraz czekać na szczeniaki i im też szukać domu tylko czy ona może być u ciebie na DT?

chodziło mi o sterylkę aborcyjną- czy już za późno?

Guest aneta_w
Posted

Biedna psinka :( :( :( podnoszę!!!
A co będzie ze szczeniakami?

Posted

Ona jest na ulicy :placz: ...ja nie mogę przetrzymać kolejnego psa,zwłaszcza teraz-rodzice zagrozili,ze wyrzucą mnie razem ze wszysztkimi moimi psami (nie tylko tymi na DT:razz: )....Nie mogę przeginać...
Na dodatek dwa dni temu oszczeniła się bezdomna sunia,nie zgadniecie gdzie ?!:placz: .....w gruzach zawalonej piwnicy:shake: ...więc już teraz tymczasu szukają dwie sunie...jedna ze szczeniakami,a druga w ostatnich dniach ciąży:shake: ....

• 1 month later...
Posted

Przepraszam,ze nie pisałam :placz: ,ale nie wiedziałam co mam napisać:shake: ...
Właściciel pozbył się szczeniąt,a co do sunii dwa dni temu zadeklarował: "jak nie idzie to ja ją zastrzelę" :angryy: ...Nie wiem,na ile to było prawdą,ale Lolka naprawdę potrzebuje pomocy:shake: ...Może udałoby sie ją umieścić w mieleckim schronie???Nie mam innego wyjścia...ona już tyle czeka:-( ...

Posted

Musisz napisać trochę więcej o suni. Jakiej jest wielkości, ( na zdjęciach słabo widac)jak reaguje na psy, suczki, koty. :roll: Dlaczego właściciel dopiero po kilku latach chce się pozbyć suni? Co było do tej pory? Czy sunia ma jakieś ogłoszenia?

Posted

Musisz napisać trochę więcej o suni. Jakiej jest wielkości, ( na zdjęciach słabo widac)jak reaguje na psy, suczki, koty. :roll: Dlaczego właściciel dopiero po kilku latach chce się pozbyć suni? Co było do tej pory? Czy sunia ma jakieś ogłoszenia?

auraa - Lolka jest u właściciela...:razz: .....Jest mała....nie sięga nawet do kolan...Jak już pisałam jest bardzo grzeczna ( w stosunku do psów,kotów i innych zwierząt też)....A co do właściciela-to nie mam pojęcia,dlaczego dopiero teraz ją oddaje...i dlaczego w ten sposób....dlaczego po tylu latach chce ją zastrzelić???Nie mam pojęcia:shake: ...
Sunia już tyle czeka...większość ogłoszeń straciła już swoją ważność,może ktoś mógłby ją wystawić na allegro??

Posted

napisz w tytule że są potrzebne ogłoszenia i allegro. przydały by się nowe zdjęcia. Moze sunia będzie bezpieczniejsza w schronisku? a moze jakiś hotel? czy w twoim mieście jesteś sama? Czy ktoś może ci pomóc? Gdzie lezy twoje miasto, nie mam pojęcia:oops: