Marlena:) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 LOLA-mała,drobna,około 4 letnia sunia.Ma w sobie coś z charcika... Aktualnie jest szczenna,więc nie widać jej cudownej figury:razz: ... Gdy była jeszcze słodkim szczeniaczkiem,miałam ją u siebie na DT... Dzisiaj jej aktualny 'pan' powiedział-cytuję: 'Czy moze pani coś z nią zrobić?Jest kotna,a ja nie chce mieć kolejnego kłopotu na głowie.Nie mogę uspać,bo nie mam kasy....Niech pani zrobi z nią co chce,nawet utopić....albo do schroniska.....' :angryy: Miałam ochotę mu porządnie nagadać,ale powstrzymałam się,bo to jednak starszy(i chory:[ ) człowiek :mad: :mad: ... Tak więc Lolka i jej nienarodzone (jeszcze!) szczeniaki mają czas do środy,ewentualnie do piątku... Obecnie znajduje się w Gorzycach tarnobrzeskich...Jest płochliwa,ale bardzo grzeczna.... Quote
iwop Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 podnoszę! :placz: Ale dlaczego przed adopcja nie została wysterylizowana? umowa adopcyjna była podpisana:crazyeye: ? Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a co z tego że starszy zresztą jaki zniego człowiek Quote
Marlena:) Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 iwop...Sunię oddała moja babcia,a na wsi nikt nie mysli o takich rzeczach:shake: ...Kurcze ja miałam wtedy jakieś 12 lat,jeszcze nie znałam DGM ani niczego związanego z umową adopcyjną:placz: ,dlatego teraz czuję się winna...:-( Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marlenko ale to nie babcia pozbyła sie pieska tylko ten "pan" zresztą umowy adopcyjne są przez schrony u prywatnych osób raczej się nie spotyka a szkoda Quote
Marlena:) Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Kurcze,tylko co teraz zrobić :shake: ... Quote
pidzej Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nie możesz jej wziąć na tymczaS? malutka jest przecież. i ciachnać trzeba. Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 napewno trzeba będzie ją wysterylizować a teraz czekać na szczeniaki i im też szukać domu tylko czy ona może być u ciebie na DT? Quote
pidzej Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 napewno trzeba będzie ją wysterylizować a teraz czekać na szczeniaki i im też szukać domu tylko czy ona może być u ciebie na DT? chodziło mi o sterylkę aborcyjną- czy już za późno? Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ja się kompletnie nie znam trzeba iść do weta :shake: Quote
pidzej Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Podnoszę...Marlena co z DT? może Jogi pomoże ze sterylką? Quote
Marlena:) Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Lolka urodzi lada dzień....więc trzeba się spieszyć :shake: ..... Quote
Marlena:) Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Jak w pierwszym poście-sytuacja tragiczna...Szukamy tymczasu!!:placz: Quote
Agnie Koty Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ale gdzie ona teraz jest? u Ciebie, Marlenko? Quote
Guest aneta_w Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Biedna psinka :( :( :( podnoszę!!! A co będzie ze szczeniakami? Quote
Marlena:) Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ona jest na ulicy :placz: ...ja nie mogę przetrzymać kolejnego psa,zwłaszcza teraz-rodzice zagrozili,ze wyrzucą mnie razem ze wszysztkimi moimi psami (nie tylko tymi na DT:razz: )....Nie mogę przeginać... Na dodatek dwa dni temu oszczeniła się bezdomna sunia,nie zgadniecie gdzie ?!:placz: .....w gruzach zawalonej piwnicy:shake: ...więc już teraz tymczasu szukają dwie sunie...jedna ze szczeniakami,a druga w ostatnich dniach ciąży:shake: .... Quote
Marlena:) Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Przepraszam,ze nie pisałam :placz: ,ale nie wiedziałam co mam napisać:shake: ... Właściciel pozbył się szczeniąt,a co do sunii dwa dni temu zadeklarował: "jak nie idzie to ja ją zastrzelę" :angryy: ...Nie wiem,na ile to było prawdą,ale Lolka naprawdę potrzebuje pomocy:shake: ...Może udałoby sie ją umieścić w mieleckim schronie???Nie mam innego wyjścia...ona już tyle czeka:-( ... Quote
auraa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Musisz napisać trochę więcej o suni. Jakiej jest wielkości, ( na zdjęciach słabo widac)jak reaguje na psy, suczki, koty. :roll: Dlaczego właściciel dopiero po kilku latach chce się pozbyć suni? Co było do tej pory? Czy sunia ma jakieś ogłoszenia? Quote
auraa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 co sie dzieje z pieskiem ? Jest u własciciela czy w schronisku? Quote
Marlena:) Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Musisz napisać trochę więcej o suni. Jakiej jest wielkości, ( na zdjęciach słabo widac)jak reaguje na psy, suczki, koty. :roll: Dlaczego właściciel dopiero po kilku latach chce się pozbyć suni? Co było do tej pory? Czy sunia ma jakieś ogłoszenia? auraa - Lolka jest u właściciela...:razz: .....Jest mała....nie sięga nawet do kolan...Jak już pisałam jest bardzo grzeczna ( w stosunku do psów,kotów i innych zwierząt też)....A co do właściciela-to nie mam pojęcia,dlaczego dopiero teraz ją oddaje...i dlaczego w ten sposób....dlaczego po tylu latach chce ją zastrzelić???Nie mam pojęcia:shake: ... Sunia już tyle czeka...większość ogłoszeń straciła już swoją ważność,może ktoś mógłby ją wystawić na allegro?? Quote
auraa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 napisz w tytule że są potrzebne ogłoszenia i allegro. przydały by się nowe zdjęcia. Moze sunia będzie bezpieczniejsza w schronisku? a moze jakiś hotel? czy w twoim mieście jesteś sama? Czy ktoś może ci pomóc? Gdzie lezy twoje miasto, nie mam pojęcia:oops: Quote
zuziaM Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 auraa napisał(a):piesku, szukaj pomocy:shake: Popros w tytule o Allegro i ogloszenia .... To malenka sunia , wiec moze szybko sie znajdzie chetny... Quote
Recommended Posts