pidzej Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 :-( Mała wrócila do schrniska. niestety to nieudana adopcja lokalana, na jakims festynie w Sochaczewie:-( Pani Aldona dzis ja zobaczyla w schronisku, pracownica nawet jej nie powiedziala, ze wrocila:-( :angryy: Prosilam aby pani Aldona wypytala ludzi co ja adoptowali jaki byl powod 'zwrotu', czy tak sobie bo kaprys byl chwilowy:angryy: czy jakis powazny powod. To ma znaczenie dla nas, przy adopcji. ma sie dowiedziec. ................:shake: Quote
Asia_M Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 To jest właśnie minus tych "festynowych" adopcji. Ludzie biorą psiaka pod wpływem chwili , nawet się dobrze nie zastanowią:shake: Quote
pidzej Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 17 maj - potrzebny transport WARSZAWA- SOCHACZEWA- WARSZAWA dla Małej, ma szansę jechać do Niemiec!!! na 99% pewne, bo nie wiadomo czy uda sie ją przygotować do wyjazdu, pomóżcie proszę!!! Quote
pixie Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 wazne! dlaczego ona jest w Juz w nowym domu - Pidzej trzeba natychmiast przeniesc watek! tutaj nie wola tak jak w psach do adopcji! Quote
Ewusek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 najszybciej i najtaniej wycodzi pociag - polecam :-) Quote
pidzej Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 schronisko jest b. daleko od stacji... nie wiem czy tak szybko by wyszło. juz pisze do moda z prosba o przeniesienie... Quote
pixie Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 aha, tzn transport jest? to mozna wykasowac posty z Transportowego Quote
pidzej Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Potrzebny transport Warszawa- Sochaczew- Warszawa na niedzielę dla Małej... Quote
Recommended Posts