pidzej Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 napisałam PM. podałam kontakt do ARKI. w sochaczewie nie ma wolontariatu, trzeba by zorganizować transport, może Ania_W pomoże. Quote
Ania W Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja niestety w ten weekend nie mogę...Ale jest szansa , że znajdzie się transport , o ile taki jest w ogóle potrzebny... Quote
ARKA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :shake: Mała nie adoptowana, rozmysli sie. A Łatka ma byc adoptowana w poniedzialek, p. Kasia(od gamoń) mieszka pod Sochaczewem wiec transport nie bedzie potrzebny;) No to teraz kciuki za Łatkę i oczywiscie aby reszta domki znajdowała.:placz: Quote
ARKA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 malagos napisał(a):To "moja " Mała nadal bez domku? :shake: no niestety:-( malagos, szykuj swoj domek, chyba ona Tobie przeznaczona;) Quote
malagos Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ARKO kochana, toż ja mam 7 psów w domu :shake: Szukam domu dla 2 jamniczek, pieknych, cudownie grzecznych, ze schroniska z Łodz, prawdopodobnie po smierci właściciela znalazły się na ulicy :-( Zrobiło by się u mnie luźniej........ Quote
paros Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Na allegro Żabka ma 2 obserwatorów, Mała ma 3 obserwatorów a Łatka żadnego :-( Quote
pidzej Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 oj to wszystko pasuje, Łatka przecież w poniedziałek do domku jedzie:) Quote
malagos Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 to moze ktoś wypatrzy sobie maleńką przyjaciółkę! :p Quote
ARKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malagos']ARKO kochana, toż ja mam 7 psów w domu :shake: Szukam domu dla 2 jamniczek, pieknych, cudownie grzecznych, ze schroniska z Łodz, prawdopodobnie po smierci właściciela znalazły się na ulicy :-( Zrobiło by się u mnie luźniej........ :-( a w skierniewickim sa dwa malenstwa jamnicze-przywiazane byly do siatki schronu-chyba rodzenstwo albo matka i corka czy syn i jeszcze jeden czarny:-( na dniach beda zdjecia ze skierniewickimi spiakami-ręce opadają, tyle psow czeka, na domy:-( dwa boksery....rotki..asty..cos w type shitsu czy cos,skierniewice:-( Quote
pidzej Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 napiszcie, jak Łatka będzie już w domu. Quote
ARKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu: no to mam takie wiesci od pani Aldony: Mała ma domek i jej synek tez. Jakas ruda sunia, srednia, z uszkami stojacymi tez ma domek a Pani Kasia po Łatke jutro przyjezdza, juz sie umówiła z pania Aldoną:loveu: Quote
pidzej Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Mała ma domek i jej synek tez. ojej! oby to były dobre domki, bo synek Małej naprawdę jest przecudny. O Małą się nie martwię, bo malutka i na łańcuch by jej raczej nie wzięli, ale Czarny już większy i z dłuższą sierścią. Ech, pozostanie niepewność. nie wiem o którą rudą sunię mogłoby chodzić. Quote
ARKA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Moze to ta sunia. Cos pani Aldona wspomniala,ze jakby z dluzszym wlosem ale uszka to jej nie stoją;) to moja faworyta jest, tak jej zyczylam domku, sliczna:loveu: pidzej, potrzebujemy Cie w watku skierniewickim, bez Ciebie nie damy rady-banerki itd;) :help1: Quote
Ania W Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Zaglądam tu czasami, ale nie bardzo mam czas wszędzie pisać ... Cieszy mnie ogromnie , że chociaż kilka psiaków znalazło swój dom. Ruda jest faktycznie cudna, i ten czarny nos. Ona tylko trochę lękliwa jest i tak teraz spojrzałam , że ma chyba za długie pazury. Może nowy właściciel zafunduje jej manicure ;-) Quote
ARKA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Ania W']Zaglądam tu czasami, ale nie bardzo mam czas wszędzie pisać ... Cieszy mnie ogromnie , że chociaż kilka psiaków znalazło swój dom. Ruda jest faktycznie cudna, i ten czarny nos. Ona tylko trochę lękliwa jest i tak teraz spojrzałam , że ma chyba za długie pazury. Może nowy właściciel zafunduje jej manicure ;-) :crazyeye: faktycznie strasznie dlugieee,biedactwo. Tam sama ziemia wiec nie ma jak je poscierać:shake: Moze wlasciel pojdzie do weta aby obciac, pies sie meczy. Powiem dzis p.Aldonie jak bedzie dzwonila o tych pazurach aby sprawdzili inne psiaki. u mnie tez tak jest,ze nie ma grama chodnikow i musze obcinac pazury psom. Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Tam jest kilka psów z dłuuugimi pazurkami i z fatalnym futerkiem. Jedna szczególnie tragicznie wygląda, same dredy. Arka, kiedy będzie info czy Łatka już w domu? nie mogę się doczekać, żeby dopisać "adoptowana" ;) Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 buu, nie ma wieści czy Łatka zabrana? Quote
ARKA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ŁATKA juz w nowym DOMU!!!!!!!!!! Pani Aldona powiedziała, ze to wymarzony dom!!:multi: :multi: :multi: W Łatce ze zdjęc zakochala sie coreczka p.Kasi, 4 letnia dziewczynka, i nie bylo mowy o innej suczce, tylko Łatka:p :loveu: :multi: Quote
ARKA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gamoń bardzoooooooooo Ci dziekujemy za taki SUPER domek dla Łatki!:loveu: A ta moja faworyta, z dlugimi pazurami, niestety siedzi w schronisku.:-( czyli to ta sunia pierwsza, co jej zdjecie umiescilam, znalazla domek. Mowilam p.Aldonie o pazurach i maja przeglad pazurowy zrobic psom;) Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Super, że Łatce się udało. Jutro moze Lalusiowi się uda...oby. No i biedna Żabka, malutka ostatnia, została i czeka. paros możesz Małą i Łatkę zdjąć z allegro. Quote
Recommended Posts