anouk92 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Czy suczki są w Azorku czy to jakieś inne schronisko w sochaczewie? Quote
ARKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 W innym schronisku. W Sochaczewie jest tez schronisko TOZ-owskie. Czyli sa dwa schroniska, miejskie Azorek i TOZ-owskie. Quote
pidzej Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 może poprosić dziewczyny z Azorka żeby zajrzała i tam, może to niedaleko. Quote
paros Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ARKA czy dostałaś mojego maila i odpisałaś :roll: Quote
Ania W Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A propos reakcji suczek na koty. Jeżeli chodzi o koty , to tam mieszkają dwie koteczki (też byłoby fajnie gdyby znalazły domy) więc myślę że można byłoby "wypróbować" reakcję na kota. Warunki oczywiście kontrolowane, chociaż nie wiem na ile byłaby ona "wnosząca" do sprawy. Ja mając i psa i kota jestem zdania , że tak naprawdę jeżeli pies nie był szczuty na koty to zazwyczaj jest wobec nich obojętny. Uciekający kot wywołać może reakcję pogoni ale nie agresję. Ja przyniosłam znajdę kota do 7 letniego psa i oprócz początkowego zainteresowania -zero agresji. Quote
ARKA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ania W napisał(a):A propos reakcji suczek na koty. Jeżeli chodzi o koty , to tam mieszkają dwie koteczki (też byłoby fajnie gdyby znalazły domy) więc myślę że można byłoby "wypróbować" reakcję na kota. Warunki oczywiście kontrolowane, chociaż nie wiem na ile byłaby ona "wnosząca" do sprawy. Moim zdaniem to nic nie wnosi do sprawy. Swoj kot to swoj kot;) Moje, gonia obce koty, ktore czasami, czasami, wejda do naszego ogrodu-jedynie no naprawde poprostu pogonia... Pies goni kota kiedy kot ucieka, kiedy kot siedzi pies na niego szczeka aby sprowokowac kota do ucieczki i jesli pies ma zle zamiary to wtedy w biegu kota łapie:-( Quote
ARKA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 paros napisał(a):ARKA czy dostałaś mojego maila i odpisałaś :roll: Tak odpisalam to wszystko byly dzieciaki, ktore kochają psy:-( W Twoim przypadku, co mi podeslals, ta osob szybko mi odpisala ze znalazla psiaka na paluchu:-o przypuszczam ze tez to bylo dziecko..:oops: Quote
ARKA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 pidzej napisał(a):Arka czy są kolejne zapytania?:razz: Cisza, zadnych zapytan:shake: Quote
malagos Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A ja nie mogę napatrzeć się na Małą :roll: :loveu: Te óczy, mardka maleńka, no po prostu cudo! Quote
pidzej Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 A ja nie mogę napatrzeć się na Małą :roll: :loveu: Te óczy, mardka maleńka, no po prostu cudo! bierz !!! :eviltong: Quote
ARKA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 paros napisał(a):Czy ktoś pytał o sunie?? :roll: :roll: tak ale tylko zapytal czy sa male i zdjecia chcial wiec odeslalam do watku na dogo i cisza:roll: Quote
Asia_M Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piękne suczynki biegnijcie na pierwszą stronkę. Quote
ARKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ;) jest szansa na domek dla malutkiej, czarniutkiej-trzymajcie kciuki dam znac. Quote
ARKA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 pidzej,czy ty oglaszasz jakiegos pół rocznego bokserka z balkonu?:roll: podany jest moj nr. tel a ja nic o bokserku nie wiem:roll: W skierniewickim schronisku sa dwa bokser-wrazie cos-dorosle-pies i suka. pies pregowny a sunia biała w rude łaty-biedactwo:-( oba dorosle. Quote
paros Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To trzymam .......... :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
gamoń Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mam chętnego na Łatke .Prosze o kontakt .Sprawa wazna . 505078763 Beata Quote
Recommended Posts