Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A propos reakcji suczek na koty.
Jeżeli chodzi o koty , to tam mieszkają dwie koteczki (też byłoby fajnie gdyby znalazły domy) więc myślę że można byłoby "wypróbować" reakcję na kota. Warunki oczywiście kontrolowane, chociaż nie wiem na ile byłaby ona "wnosząca" do sprawy. Ja mając i psa i kota jestem zdania , że tak naprawdę jeżeli pies nie był szczuty na koty to zazwyczaj jest wobec nich obojętny. Uciekający kot wywołać może reakcję pogoni ale nie agresję. Ja przyniosłam znajdę kota do 7 letniego psa i oprócz początkowego zainteresowania -zero agresji.

Posted

Ania W napisał(a):
A propos reakcji suczek na koty.
Jeżeli chodzi o koty , to tam mieszkają dwie koteczki (też byłoby fajnie gdyby znalazły domy) więc myślę że można byłoby "wypróbować" reakcję na kota. Warunki oczywiście kontrolowane, chociaż nie wiem na ile byłaby ona "wnosząca" do sprawy.

Moim zdaniem to nic nie wnosi do sprawy. Swoj kot to swoj kot;) Moje, gonia obce koty, ktore czasami, czasami, wejda do naszego ogrodu-jedynie no naprawde poprostu pogonia...
Pies goni kota kiedy kot ucieka, kiedy kot siedzi pies na niego szczeka aby sprowokowac kota do ucieczki i jesli pies ma zle zamiary to wtedy w biegu kota łapie:-(

Posted

paros napisał(a):
ARKA czy dostałaś mojego maila i odpisałaś :roll:

Tak odpisalam to wszystko byly dzieciaki, ktore kochają psy:-(
W Twoim przypadku, co mi podeslals, ta osob szybko mi odpisala ze znalazla psiaka na paluchu:-o przypuszczam ze tez to bylo dziecko..:oops:

Posted

paros napisał(a):
Czy ktoś pytał o sunie?? :roll:

:roll: tak ale tylko zapytal czy sa male i zdjecia chcial wiec odeslalam do watku na dogo i cisza:roll:

Posted

pidzej,czy ty oglaszasz jakiegos pół rocznego bokserka z balkonu?:roll: podany jest moj nr. tel a ja nic o bokserku nie wiem:roll: W skierniewickim schronisku sa dwa bokser-wrazie cos-dorosle-pies i suka. pies pregowny a sunia biała w rude łaty-biedactwo:-( oba dorosle.